- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Arzu selam bende rica etsem resimlere baka bilirmiyim vucut estetiginize :))
Yeni tanidigimi nerden cikartiyorsun grup kurmak tabiki yasakDaha yeni tanidin cansucereni what aptan mi konusuyorsunuz ? Hmm nedense herkes birbirine what ap vermis gecen bana yoneticiden mesaj geldi what ap tan grup felan kurmak yasak gibi bir yazi gerci herkese gitti bu yazi
Yine olmamış.ben sana ne dedim hangi ameliyatlari olmak istiyorsan belirt ve izlemesini soyleArzu selam bende rica etsem resimlere baka bilirmiyim vucut estetiginize :))
Merhaba tabiki işiniz gücünüz vardır zaten ctlmbk söyledi özelden bakmadınızı fakat ben bunu nerden bile bilirdim..öğrenmiş oldum ...Benim sadece gögüs estetigim oldu silikon oda yilar önce o yüzden resmim yok arzu arkadasimin istegi dogrultusunda 2014 yaptirdigi yüz estetigini paylasmistim onlarda silindi..Elbete olursam insallah bende paylasirim..Ama olanlarıda görüp ona göre bir yol izlemem gerek sende öyle arastirip yapmadinmi istemedinmi resim ve bilgi paylaşirsan resmini 1 kere bakmam icin sevinirim sonra izlemekten cikarta bilirsin ..Ya buraya sadecectlmbk üyesinin fotolarını merak ettim,bakabilirmiyim diye yazdım nerelere gelmiş konu.. Benim üzerimden devam ediyor çok ayıp!
EvetHarbifitness bana özel mesaj yazmışsın,cevap yazamadım çünkü her daim hem özelden hem forumda cevap vermeye vaktim olmuyor. Çok fazla özel mesaj alıyorum,hepsine birden cevap veremiyorum.
Vücut ile ilgili estetik ameliyatlar oldum ben,bunlarla ilgili fotolarım var. Meme estetiği ve vücut estetiği bölümünde yorumları yazıları olmayan,bu ameliyatları düşündüğüne dair araştırmaları olmayan,fotoları olmayan üyeleri hemen öyle izlmeye alamıyorum mâlum özel fotolar bunlar. Sizin fotonuz yok sanırım?!ctlmbk arkadalımız albümünü açtı bana,bende ona açtım. Şimdi çıkarttık izlemeden zaten,çünkü benim fotolarım onun ilgisi alanında değil. Haa olursa tabi yardımcı olmak içinde yeniden eklerim ..
ben yüz estetigi ve gögsümün diklestirilip toparlanmasını insallah yaptiracağim bunlar benim ilgilendikleri mümkünse..Merhaba tabiki işiniz gücünüz vardır zaten ctlmbk söyledi özelden bakmadınızı fakat ben bunu nerden bile bilirdim..öğrenmiş oldum ...Benim sadece gögüs estetigim oldu silikon oda yilar önce o yüzden resmim yok arzu arkadasimin istegi dogrultusunda 2014 yaptirdigi yüz estetigini paylasmistim onlarda silindi..Elbete olursam insallah bende paylasirim..Ama olanlarıda görüp ona göre bir yol izlemem gerek sende öyle arastirip yapmadinmi istemedinmi resim ve bilgi paylaşirsan resmini 1 kere bakmam icin sevinirim sonra izlemekten cikarta bilirsin ..
ben yüz estetigi ve gögsümün diklestirilip toparlanmasını insallah yaptiracağim bunlar benim ilgilendikleri mümkünse.. görmek isterim sonra izlemekten çikarta bilirsin..Ya buraya sadecectlmbk üyesinin fotolarını merak ettim,bakabilirmiyim diye yazdım nerelere gelmiş konu.. Benim üzerimden devam ediyor çok ayıp!
EvetHarbifitness bana özel mesaj yazmışsın,cevap yazamadım çünkü her daim hem özelden hem forumda cevap vermeye vaktim olmuyor. Çok fazla özel mesaj alıyorum,hepsine birden cevap veremiyorum.
Vücut ile ilgili estetik ameliyatlar oldum ben,bunlarla ilgili fotolarım var. Meme estetiği ve vücut estetiği bölümünde yorumları yazıları olmayan,bu ameliyatları düşündüğüne dair araştırmaları olmayan,fotoları olmayan üyeleri hemen öyle izlmeye alamıyorum mâlum özel fotolar bunlar. Sizin fotonuz yok sanırım?!ctlmbk arkadalımız albümünü açtı bana,bende ona açtım. Şimdi çıkarttık izlemeden zaten,çünkü benim fotolarım onun ilgisi alanında değil. Haa olursa tabi yardımcı olmak içinde yeniden eklerim ..
ben yüz estetigi ve gögsümün diklestirilip toparlanmasını insallah yaptiracağim bunlar benim ilgilendikleri mümkünse göre bilirmiyim istersen sonrasinda izlemeden cikartirsin...Ya buraya sadecectlmbk üyesinin fotolarını merak ettim,bakabilirmiyim diye yazdım nerelere gelmiş konu.. Benim üzerimden devam ediyor çok ayıp!
ben yüz estetigi ve gögsümün diklestirilip toparlanmasını insallah yaptiracağim bunlar benim ilgilendikleri mümkünse..
Sen beni güldürdün ya allah da seni guldursun.alemsin wallahiben yüz estetigi ve gögsümün diklestirilip toparlanmasını insallah yaptiracağim bunlar benim ilgilendikleri mümkünse.. görmek isterim sonra izlemekten çikarta bilirsin..
ben yüz estetigi ve gögsümün diklestirilip toparlanmasını insallah yaptiracağim bunlar benim ilgilendikleri mümkünse göre bilirmiyim istersen sonrasinda izlemeden cikartirsin...
Komik olan nedir söyle bende güleyim vucut estetigi yazdim yok dedin gögüs yüz dedik onada yok dedin benim ihtiyacim yüz ve gögüs baska nediycem söylermisin...cok komimissin gercekten
Merhaba tabiki işiniz gücünüz vardır zaten ctlmbk söyledi özelden bakmadınızı fakat ben bunu nerden bile bilirdim..öğrenmiş oldum ...Benim sadece gögüs estetigim oldu silikon oda yilar önce o yüzden resmim yok arzu arkadasimin istegi dogrultusunda 2014 yaptirdigi yüz estetigini paylasmistim onlarda silindi..Elbete olursam insallah bende paylasirim..Ama olanlarıda görüp ona göre bir yol izlemem gerek sende öyle arastirip yapmadinmi istemedinmi resim ve bilgi paylaşirsan resmini 1 kere bakmam icin sevinirim sonra izlemekten cikarta bilirsin ..
Gülme krizine girdim durduramiyorum napabilirim ltfn yardim edinMerhaba tabiki işiniz gücünüz vardır zaten ctlmbk söyledi özelden bakmadınızı fakat ben bunu nerden bile bilirdim..öğrenmiş oldum ...Benim sadece gögüs estetigim oldu silikon oda yilar önce o yüzden resmim yok arzu arkadasimin istegi dogrultusunda 2014 yaptirdigi yüz estetigini paylasmistim onlarda silindi..Elbete olursam insallah bende paylasirim..Ama olanlarıda görüp ona göre bir yol izlemem gerek sende öyle arastirip yapmadinmi istemedinmi resim ve bilgi paylaşirsan resmini 1 kere bakmam icin sevinirim sonra izlemekten cikarta bilirsin ..
Gulmekten gözlerim buruştu yaşlar akti wallahiii 2 yildir gulme krizim tutmamisti allah razi olsunKomik olan nedir söyle bende güleyim vucut estetigi yazdim yok dedin gögüs yüz dedik onada yok dedin benim ihtiyacim yüz ve gögüs baska nediycem söylermisin...
Ne mutlu banaGulmekten gözlerim buruştu yaşlar akti wallahiii 2 yildir gulme krizim tutmamisti allah razi olsun
Meme estetiği düşünüyorsan bu konuya bak https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-isteyenlerin-paylasim-alani.455574/page-3406Merhaba tabiki işiniz gücünüz vardır zaten ctlmbk söyledi özelden bakmadınızı fakat ben bunu nerden bile bilirdim..öğrenmiş oldum ...Benim sadece gögüs estetigim oldu silikon oda yilar önce o yüzden resmim yok arzu arkadasimin istegi dogrultusunda 2014 yaptirdigi yüz estetigini paylasmistim onlarda silindi..Elbete olursam insallah bende paylasirim..Ama olanlarıda görüp ona göre bir yol izlemem gerek sende öyle arastirip yapmadinmi istemedinmi resim ve bilgi paylaşirsan resmini 1 kere bakmam icin sevinirim sonra izlemekten cikarta bilirsin ..
Yeni tanidigimi nerden cikartiyorsun grup kurmak tabiki yasak
İnsan meraklı olunca bakıyor İşte :))
Sen çalışıyorsunda tabi,tatiller falan vakit kalmıyor :))
Ödevlerini okudunmu dmrckz.yapmaya basladinmiNe mutlu banagüldürmek zordur insanları..
Senin topik 2 günde büsbüyüdü :)))TebriklerrrrÖdevlerini okudunmu dmrckz.yapmaya basladinmizor işin wallahi.kolay gelsin
Valla chanel ve blue benim resmimi görmemişti sag olsunlar sorgusuz sualsiz göstertiler ve ben gögüs estetigi oldumda ben seninkine bakim sende benimkine bak diye olay yoktu ..Açik ca sı gıcık gitigin icin göstermiyorsun eyvallah biz de sizin sayenizde birşeyler ögreniyoruz sorun yok Herzaman derim Allah herkezin kalbine göre versin ...Meme estetiği düşünüyorsan bu konuya bak https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-isteyenlerin-paylasim-alani.455574/page-3406
Bu konuya yaz,olanların olacakların yorumlarını oku. Foto görmek istiyorsan sende foto eklemelisin. Yoksa kimse seni izlemeye almaz. Biz foto ekledik,bizi eklediler gördük fikir aldık. Süreç böyle ilerledi.
Yanlış düşünüyorsun. Meme toopigindede sana cevap yazmışlar zaten,ordanda verim alamayınca bana dönme.Ben ve birçok üye fotosu olmayana açmıyoruz albümleri. Almak zorundada değiliz. Bu yazdığından Sonra zaten almam seni izlmeye canım hadi bye...Valla chanel ve blue benim resmimi görmemişti sag olsunlar sorgusuz sualsiz göstertiler ve ben gögüs estetigi oldumda ben seninkine bakim sende benimkine bak diye olay yoktu ..Açik ca sı gıcık gitigin icin göstermiyorsun eyvallah biz de sizin sayenizde birşeyler ögreniyoruz sorun yok Herzaman derim Allah herkezin kalbine göre versin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?