derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Guncel bilgi lutfen kimse alt yuz germe olmadimi simdiye kadar ? Milyon insan var burayi okuyan olanlar gelip yazsin lutfen
Sanki yüz gerdirmek utanılacak birseymis gibi yaptiran herkes bunu gizliyor.o sebeple yüz gerdirme yaptiran birileri burayi takip etse bile resim koymuyor.benim gibi cesur insanlar az var ,ben ve blue aice sadece.ameliyat günümü aldim yakinda bunu da olacagim ozaman paylasirim inşallah:))

Evet ya gizlenmesinler bizede yardimci olsunlar artik , desifre olmuyoruz sonucta korkacak birsey yok dimi utanmayin kizlar
Umarim istedigin gibi olur hem burnun hem alt yuz germen herseyin hayirlisi

Evet ya gizlenmesinler bizede yardimci olsunlar artik , desifre olmuyoruz sonucta korkacak birsey yok dimi utanmayin kizlar
Umarim istedigin gibi olur hem burnun hem alt yuz germen herseyin hayirlisi
Çok teşekkür ederim darisi sizlere.cesaretinizi toplayin ve olun nekadar genclesip guzelleseceksiniz göreceksiniz

Çok teşekkür ederim darisi sizlere.cesaretinizi toplayin ve olun nekadar genclesip guzelleseceksiniz göreceksiniz
Kesinlikle bende yaptirmak istiyorum bakalim burunla beraber yabanci sitede goruyorum sonuclari cok guzel eskisi gibi degil zaten yuz germeler hakkimizda hayirlisi

Ben yaptırdım alt yüz germe + burun
BLUE iy kalpli insan blue ben bu derin yüzgerme ameliyatını senin sayene ögrendim ..aklımda edoskopi vardı ..ama şimdi derin yüz germemi iyce düşünüyorum fakat kafama birşeyler takiliyor cevaplaya biliyorsan cevaplar mısın..Derin yüzgerme yabanci site LERDE gördüm kadının çenesinde izler vardı birinin kulagının arkasında vardı baya beli beli sanki kaza gecirmiş dikiş atilmiş gibi ben bu ameliyatı olursam yukardan da istesem kaş ve şakkak bölgesinde öyle izlermi olacak...Mesela ben göz kapagim ve göz altı birde badem göz istiyorum bunlara da derin yüzgerme yapiliyor mu yapiliyor sa iz oluyormu oluyorsa nerde oluyor izler..Biliyorsan cevaplarsan cok sevinirim..Sevgiler..

Ben yaptırdım alt yüz germe + burun
Canim biliyorum yaptirdigini da hani senin sadece sakaktanmi gerildi yuzun ? Yani kulak onu arkasi ve gidi bolgesinde iz olan germeden bahsediyorum aslinda senin oylemi oldu bilmiyorum
Birde senden baska olan varmi diye sormustum bir kac farkli doktorun sonucu gormek isterdim

:) şakaktan,kulak önü ve arkasından germe yapıldı

Evet izler başta çok belli fakat sonrasında geçiyor şakakta,kulak önü ve arkadında izler vardı çok hafifledi geçiyor

Bana cesaretlisin diyorlar ama en cesaretli sensin bence blue aice.doğrudan acik germe yaptirdin en dogrusunu yaptın.ne yaptirirsan yaptir illaki acik germeyi yaptırmadan tam genclesme olmuyor bunu gec de olsa anladım.simdiki aklim olsaydı endoyla birlikte açık alt yüz germeyi de ayni ameliyatta yaptirir kurtulurdum.böyle yapmadigima cok pişmanım.seninkisi gibi bir sonucu almam icin ikinci bir ameliyat olmam sart.ayrica senin burnun da çok güzel oldu ve hic şişme olmadı .allah kalbine göre verdi istediğin sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…