- 13 Temmuz 2016
- 321
- 176
- 18
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Sanki yüz gerdirmek utanılacak birseymis gibi yaptiran herkes bunu gizliyor.o sebeple yüz gerdirme yaptiran birileri burayi takip etse bile resim koymuyor.benim gibi cesur insanlar az var ,ben ve blue aice sadece.ameliyat günümü aldim yakinda bunu da olacagim ozaman paylasirim inşallah:))Guncel bilgi lutfen kimse alt yuz germe olmadimi simdiye kadar ? Milyon insan var burayi okuyan olanlar gelip yazsin lutfen
Evet ya gizlenmesinler bizede yardimci olsunlar artik , desifre olmuyoruz sonucta korkacak birsey yok dimiSanki yüz gerdirmek utanılacak birseymis gibi yaptiran herkes bunu gizliyor.o sebeple yüz gerdirme yaptiran birileri burayi takip etse bile resim koymuyor.benim gibi cesur insanlar az var ,ben ve blue aice sadece.ameliyat günümü aldim yakinda bunu da olacagim ozaman paylasirim inşallah:))
Çok teşekkür ederim darisi sizlere.cesaretinizi toplayin ve olun nekadar genclesip guzelleseceksiniz göreceksinizEvet ya gizlenmesinler bizede yardimci olsunlar artik , desifre olmuyoruz sonucta korkacak birsey yok dimiutanmayin kizlar
Umarim istedigin gibi olur hem burnun hem alt yuz germen herseyin hayirlisi
Kesinlikle bende yaptirmak istiyorum bakalim burunla beraberÇok teşekkür ederim darisi sizlere.cesaretinizi toplayin ve olun nekadar genclesip guzelleseceksiniz göreceksiniz
Tabiiiki geçiyor çok çok hafifledi atayımCnm nasılsın izler nasil oldu.bana son durumunun resmini yollarmisin ozelden rica etsem
Ben yaptırdım alt yüz germe + burunGuncel bilgi lutfen kimse alt yuz germe olmadimi simdiye kadar ? Milyon insan var burayi okuyan olanlar gelip yazsin lutfen
Cok tatlisin saol cnmTabiiiki geçiyor çok çok hafifledi atayım
BLUEBen yaptırdım alt yüz germe + burun
Canim biliyorum yaptirdigini da hani senin sadece sakaktanmi gerildi yuzun ? Yani kulak onu arkasi ve gidi bolgesinde iz olan germeden bahsediyorum aslinda senin oylemi oldu bilmiyorumBen yaptırdım alt yüz germe + burun
Izlerin son halini gösteren resimlerini atacaktin cnm bekliyorum nolduTabiiiki geçiyor çok çok hafifledi atayım
AttımIzlerin son halini gösteren resimlerini atacaktin cnm bekliyorum noldu
:) şakaktan,kulak önü ve arkasından germe yapıldıCanim biliyorum yaptirdigini da hani senin sadece sakaktanmi gerildi yuzun ? Yani kulak onu arkasi ve gidi bolgesinde iz olan germeden bahsediyorum aslinda senin oylemi oldu bilmiyorum
Birde senden baska olan varmi diye sormustum bir kac farkli doktorun sonucu gormek isterdim
Evet izler başta çok belli fakat sonrasında geçiyor şakakta,kulak önü ve arkadında izler vardı çok hafifledi geçiyorBLUEiy kalpli insan blue ben bu derin yüzgerme ameliyatını senin sayene ögrendim ..aklımda edoskopi vardı ..ama şimdi derin yüz germemi iyce düşünüyorum fakat kafama birşeyler takiliyor cevaplaya biliyorsan cevaplar mısın..Derin yüzgerme yabanci site LERDE gördüm kadının çenesinde izler vardı birinin kulagının arkasında vardı baya beli beli sanki kaza gecirmiş dikiş atilmiş gibi ben bu ameliyatı olursam yukardan da istesem kaş ve şakkak bölgesinde öyle izlermi olacak ...Mesela ben göz kapagim ve göz altı birde badem göz istiyorum bunlara da derin yüzgerme yapiliyor mu yapiliyor sa iz oluyormu oluyorsa nerde oluyor izler..Biliyorsan cevaplarsan cok sevinirim..Sevgiler..
Teşekkür ederim ifadelerin çok güzel.bütün işlemler aynı ameliyatta gerçekleştirilebiliyor evetEvet izler başta çok belli fakat sonrasında geçiyor şakakta,kulak önü ve arkadında izler vardı çok hafifledi geçiyor
Attım canımIzlerin son halini gösteren resimlerini atacaktin cnm bekliyorum noldu
Tmm cnm baktım cok tsk ederim.gerçekten izler nerdeyse hic kalmamış çok sevindim.ki senin cildin gec iyilesen bir cilt olmasina rağmen 4 ayda cokiyi bir sonuç
Evet izler başta çok belli fakat sonrasında geçiyor şakakta,kulak önü ve arkadında izler vardı çok hafifledi geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?