derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Eyvallah sagol gönderdim resimimi
Modell kendi disime benzesin eski disime genç bir gülüş istiycem resimleri gönderiyordum diş modellerini kabul etmiyor site .

Wallahi cok cekiciymissin.ben seni daha maskulen sanıyordum sasirdim cnm :))
Maskulen derken erkek gibimi biri zannetin...Sende çekicisin
biraz uyuz olmuştum sana fakat geçti giti...Ben içimden ne geçerse söylerim kötü iy bu yönde biraz çatışma yaşıyorum insanlarla birazda erkeksi kelimelerin var ağbi usta eyvallah gibi bazen erkek gibi argo kulanıncada yazìlarimi erkek diyorlar..Deli dolu espiriyi seven cocukla cocuk olan çoooook duygusal bir insanim havali görür insanlar beni taniyinca ancak benim karekterini öğrenirler inanamazlar...Damarcıda çok arabesk dinlerim ordan ...sporu çok severim bütün evcil hata yabani hayvanlari da çok severim..2 çocugum var biri kiz biri erkek 9kız-10 oglan yasinda..Güzelik uzmanligi okudum Diplomam var..çocuklar olunca işi biraktim.. Biraz özetledim kendimi burda..

Be
Biz de hergun arabayla yada bisikletle sokak hayvanlarini besliyoruz yani bizde hayvan dostuyuz.hayvan dostu insanlardan zarar gelmez.bende icimdekini saklayamam kiskancligim yoktur.bildiklerimi ve sahip olduklarimi herkesle paylaşırım menfaat beklemem ama kadir kiymet bilmesini isterim.bilmedigini sezersem ondan uzaklasirim.ahci kadar guzel yemekler yapabilirim.dekorasyon yetenegim cok fazladır .ic guzelligi kadar görselliğe de cok önem veririm.bir bayandan beklenmeyecek kadar kararli ve cesaretliyimdir.cok kisa sürede karar verip aninda uygulamaya geçerim.ben de buyum...:))

Yüzüne somon Dna sı yada prp yaptıran varmı arkadaşlar sonuçları nasıl merak ediyorum yakın zamanda yaptıracağım bilen varsa yazarsa sevinirim

Evet ctlmbk dedigi gibi biri onu tanidigima kendi adima cok seviniyorum iyki tanimişim cok sey ögrendim kendisinden çok öpüyorum onu burdan iyki tanımışım seni ülllllenn..

Evet ctlmbk dedigi gibi biri onu tanidigima kendi adima cok seviniyorum iyki tanimişim cok sey ögrendim kendisinden çok öpüyorum onu burdan iyki tanımışım seni ülllllenn..
Ben de seni cnm.bu dünyada harbi birini bulmak zor menfaat dünyası olmuş artik menfaati olmazsa kimse seni hatirlamiyor.insanlar sanal aleme dalmislar menfaatsiz birsey yapan birini gördüklerinde inanamadiklari gibi bir de bu kişi hakkinda kötü bile düşünüyorlar. Bu sebeple insanin bisey yapasi gelmiyor

Ben burda bir konuya aciklik getirmek istiyorum burda ben kimseyi tanimiyorum ctlmbk Lede burda tanistim ilk basta yazılı bir tartısmamiz oldu hata onu engelemiştim sonra yazìlarini görmeyince engeli kaldirdim yazìlarini okudum ve ilerleyen zamanda kendisini tanima firsatim oldu iyki tanımışım iyki tartişmışım yoksa tanıyamazdım belki 'ama kalbi çok iy biri inşallah sudan sebepler den dolayı kötü olmayiz..Bence insanları biraz tanıyın önyargılı olmadan karekterini biraz çözün.Eksik bir seyler yanliş seyler kulandimsa af ola . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…