- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
- 323
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Salladigin nedir sutyenŞimdiki hedefim dişler...Sonra yüz vememe konbine ameliyat
iiiiiiveeett niye ki odamı yasaklandıSalladigin nedir sutyenmi
Alemsin wallahi.yaptircanmi zirkonyumlariiiiiiiveeett niye ki odamı yasaklandı
Evet neved insallah zirkonyum emperess dis..Yazin insallah..Sende gelecenmi benimle" elimi tutarsın canım yanınca elini sıkarımAlemsin wallahi.yaptircanmi zirkonyumlari
Hangi şehirde bellimiEvet neved insallah zirkonyum emperess dis..Yazin insallah..Sende gelecenmi benimle" elimi tutarsın canım yanınca elini sıkarım
3yer var sehir olarak ankara ve antalya didim altin kum birine gideceğim fiyatlar istedigim gibi...Hangi şehirde bellimi
Sen nerde oturuyosun.fiyat ne verdiler3yer var sehir olarak ankara ve antalya didim altin kum birine gideceğim fiyatlar istedigim gibi...
Ben ankaraliyim yurtdisinda yasiyorum. Sana yapilan zirkon dis ve bonding yapilacak bana 500 ytl zirkon tanesi canim..Sen nerde oturuyosun.fiyat ne verdiler
Cok iyi bulmussun.model de bul kendine.başka resmin varsa yollasana çok guzel buldum seni :))Ben ankaraliyim yurtdisinda yasiyorum. Sana yapilan zirkon dis ve bonding yapilacak bana 500 ytl zirkon tanesi canim..
En son halin hangisi bikinilimiEyvallah sagol gönderdim resimimi
Modell kendi disime benzesin eski disime genç bir gülüş istiycem resimleri gönderiyordum diş modellerini kabul etmiyor site .
Wallahi cok cekiciymissin.ben seni daha maskulen sanıyordum sasirdim cnm :))En son halin hangisi bikinilimi
Maskulen derken erkek gibimi biri zannetin...Sende çekicisinWallahi cok cekiciymissin.ben seni daha maskulen sanıyordum sasirdim cnm :))
Biz de hergun arabayla yada bisikletle sokak hayvanlarini besliyoruz yani bizde hayvan dostuyuz.hayvan dostu insanlardan zarar gelmez.bende icimdekini saklayamam kiskancligim yoktur.bildiklerimi ve sahip olduklarimi herkesle paylaşırım menfaat beklemem ama kadir kiymet bilmesini isterim.bilmedigini sezersem ondan uzaklasirim.ahci kadar guzel yemekler yapabilirim.dekorasyon yetenegim cok fazladır .ic guzelligi kadar görselliğe de cok önem veririm.bir bayandan beklenmeyecek kadar kararli ve cesaretliyimdir.cok kisa sürede karar verip aninda uygulamaya geçerim.ben de buyum...:))Maskulen derken erkek gibimi biri zannetin...Sende çekicisin
biraz uyuz olmuştum sana fakat geçti giti...Ben içimden ne geçerse söylerim kötü iy bu yönde biraz çatışma yaşıyorum insanlarla birazda erkeksi kelimelerin var ağbi usta eyvallah gibi bazen erkek gibi argo kulanıncada yazìlarimi erkek diyorlar..Deli dolu espiriyi seven cocukla cocuk olan çoooook duygusal bir insanim havali görür insanlar beni taniyinca ancak benim karekterini öğrenirler inanamazlar...Damarcıda çok arabesk dinlerim ordan ...sporu çok severim bütün evcil hata yabani hayvanlari da çok severim..2 çocugum var biri kiz biri erkek 9kız-10 oglan yasinda..Güzelik uzmanligi okudum Diplomam var..çocuklar olunca işi biraktim.. Biraz özetledim kendimi burda..
Ben aynayim karşımda ne varsa onu göre harektimi yaparım..Ben çok sicak kanli duygusal komik bir insanim ama ilk karşimdakinin bana yaklasma tarzina bakarim..
Ben de seni cnm.bu dünyada harbi birini bulmak zor menfaat dünyası olmuş artik menfaati olmazsa kimse seni hatirlamiyor.insanlar sanal aleme dalmislar menfaatsiz birsey yapan birini gördüklerinde inanamadiklari gibi bir de bu kişi hakkinda kötü bile düşünüyorlar. Bu sebeple insanin bisey yapasi gelmiyorEvet ctlmbk dedigi gibi biri onu tanidigima kendi adima cok seviniyorum iyki tanimişim cok sey ögrendim kendisinden çok öpüyorum onu burdan iyki tanımışım seni ülllllenn..
Ben burda bir konuya aciklik getirmek istiyorum burda ben kimseyi tanimiyorum ctlmbk Lede burda tanistim ilk basta yazılı bir tartısmamiz oldu hata onu engelemiştim sonra yazìlarini görmeyince engeli kaldirdim yazìlarini okudum ve ilerleyen zamanda kendisini tanima firsatim oldu iyki tanımışım iyki tartişmışım yoksa tanıyamazdım belki 'ama kalbi çok iy biri inşallah sudan sebepler den dolayı kötü olmayiz..Bence insanları biraz tanıyın önyargılı olmadan karekterini biraz çözün.Eksik bir seyler yanliş seyler kulandimsa af ola . .Evet ctlmbk dedigi gibi biri onu tanidigima kendi adima cok seviniyorum iyki tanimişim cok sey ögrendim kendisinden çok öpüyorum onu burdan iyki tanımışım seni ülllllenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?