derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Burundan dolayı güneş gözlüğü yasak canım 3 ay

ercan beyin mail adresini biliyormusunuz
maille soracaklarımı sorcam cevap verir mi acaba

Sağol canım güzel dikeklerin için..hepimiz mutlu olalım..gerçi senden baya fırça yedim ilk zamanlar ama :))
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:))

Dip not:
Demekki noluyomuş,sabredip bodozlama girmiyomuşuz

Sağol canım güzel dikeklerin için..hepimiz mutlu olalım..gerçi senden baya fırça yedim ilk zamanlar ama :))
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:))

Dip not:
Demekki noluyomuş,sabredip bodozlama girmiyomuşuz

Amin tatlım ahahha sana fırça kaymamın nedeni rumuzu boşver birinden etkilenmiştin bana soruyordun omu bumu bende biliyon atarlıyım bana ne soruyorsun demiştim sonra zaten daha bana yazmadın baktım gün almışsın çok seviyorum seni sen adım adım her takıldığım da yardımcı oldun ama seneye hazır ol biliyon ilk hallerimi hahhahah valla ya sabretmek lazım kız bugün ki yazımda doktora kibardım zorladım o çıktı ama yine beğenmediniz beycim diyorum daha ne sen ben yok

Kuzum acik yazabilirsin alinmam o rumuz benim evet
Benim anlamadigim zaten birbirinizde what ap var ordan konusuyorsunuz ayni konusmalari buraya yazmanizin sebebini merak ettim bu yazilarda bilgi olsada faydalansak bizde

Benim anlamadigim zaten birbirinizde what ap var ordan konusuyorsunuz ayni konusmalari buraya yazmanizin sebebini merak ettim bu yazilarda bilgi olsada faydalansak bizde
hahhah sen niye üstüne alındın be hayat sen değilsin k.k da çok arkadaşımız var rumuzu olan olmayan sen dert etme bunları istediğim yere yazarım yada yazarız izin kağıdı bir dahakine alırız senden çok fayda zarar getirir arada geyikte lazım gel sende

Ne guzel işte telefonları olmasina ragmen burdan konusmalari benim hosuma gitti sen niye kizdin anlamadım.keske herkes böyle yapabilse...zaten k.kulubu telefonlar alindiktan sonra k.k nun dislanmasini arzu etmiyor.onlarin bu hareketini ben takdir ettim şahsen.bunda bi art niyet aranmamali bence...

Anlayan anladi bosver polemige gerek yok ..

C ChAneL81 canım niye üstüne alınıp çıkış yaptığını anlayamadım..niye herşeyden nem kapıyorsun..özelden konuşulanlar zaten buraya yazılmıyor..hepsi süreçlerle alakalı birazda geyik yapılarak yazılan msj.lar..lütfen biraz pozitif bakmaya çalış olaylara..inan bu senin için ve bizim için daha iyi olur..inan ben öyle öyle yapıyorum..ayrıca şunuda belirteyim, Jelesec burda kıdemli ve tecrübeli bir üye olduğu için iki sene önceden başının etini yemeye başlamıştım(endoyla alakalı) oda bana her seferinde yok hayko olun,yok uzaylı olun diye hep fırçaladı..aramızda ozamandan kalma geyik muhabbeti var yani..bende şimdi ona takılıyorum(yukarıdaki msj.da yazdığım gibi) Jelesec her nekadar bu ameliyatı olma desede üstümde hakkı çoktur..ben burdan onun sayesinde endo olmuş üyelerle tanıştım..jeloda benim sonucumu beyenip kendiside yaptırmak istediği için,muhabbetimiz bu anlamda devam ediyor..neyse uzatmanın anlamı yok..açıklama gereği duydum sadece..her yazılanı üstüne alınma lütfen..psikolojini düzeltmeye çalış,başka şeylerle meşgul ol,hatta k.k.dan bir süre uzaklaş..çünkü sana zarar veriyor anladığım kadarıyla..burayı dünya çapında herkes okuyor..bu didişmeler gerçekten bana çok basitlik geliyor..bu konuşma tarzı hiç uslubum deyildir benim kusuruma bakmayın..
Ayrıca faydalanman adına endoyla alakalı ne sormak istersen ben ve diyer arkadaşlar bilgi veririz..soru sorulursa cevap verilir mutlaka..sorulmazsa kendi çapımızda devam ederiz..bazen bilgi kirliliği oluyor ama oda işin eylencesi..
Yalnız şunu altını çize çize söylüyorum endo olucak kişilerin sende dahil çok sağlam bir psikolojisi olması lazım..yüz ortada saklanamayan bir bölge,ve iyileşme süreci uzun..çok ama çooookk dayanıklı olması lazım kişinin..sonra çok dr.unda başının eti yenir..insan kendinide yer bitirir..ama süreç uzun sürsede geçiyor..

Not:ben bu msj.ımın burda kalmasını istemiyorum..chanel arkadaşımızda okuyunca sildirebiliyormuyuz acaba..ceza almaya razıyım..gereksiz bir muhabbetti çünkü..jelo bu konuda yardımcı olurmusun..nasıl sildirilir bilmiyorum

Tşkler şeffaf okuyup yorumladığın için ctlmbk gecen hafta sonu burdan endodan arkadaşlarımıla kahvaltı yaptık M misch tayfası tellerimizde olur görüşürüz de burdanda bilgi alırız arada geyik yaparız rahatsız olan arkadaş ya kib yapar yada bizleri engeller yazılarımızı takip etmez an an :) kimse de rahatsız olmadı bunlardan rahatsız olanın durumu da farklı ya neyse boşver; takılmayalım boşverelim herkes kalbinin ekmeğini yer.

Son düzenleme:

Valla olmaz kalsın ya muhteşem ötesi bir yazı olmuş hahhaha şaşırdım bu yazı bizim sesiz sakin hatundan gereksiz muhabbet değil yerinde olmuş senin mesajınla kapatırız konuyu anlayanda anlar haykom uzaylım

adım geçmiş Jelesec , geyik varsa ben de varım daha önce de başka bir vesileyle yazmıştım burası akademik bilgi platformu değil.ama bilgi içeren de çok sayıda mesajımız var orası da ayrı.

bu arada, endo zor bir süreç cidden..hala resimlerde garip çıkabiliyorum mesela..sende durum nasıl sardunyam16
Jelesec ve diğer arkadaşlar gerçekte çok iyi buluyorlar beni ve ameliyatımı mesela, ben Ercan Bey'e değil, Erhan Bey'e oldum ameliyatımı. Gözlerim filan çok iyi oldu cidden ama fotoğraflarda çok tuhaf çıkabiliyorum bazen..nedenini çözemedim. PEGANUM da başka bir doktora olmuştu, gerçekte çok güzel bir hatun ameliyatı da gayet iyi ama o da resimlerde kötü çıkabildiğini söylüyor.Bizim yöntem farklı ondan mıydı bilmiyorum.

arkadaşım akademik bilgide olur geyikte arada, herkes o zaman daha keyif alıyor hahhah sen kahkaha at yeter geyik olur zaten
ya resimlerde olabilir ama en son resimlerde hepimiz süperdik be çok güzel çıkmıştık ya deniz havası ya başka bişey bilemem @PEGANUM da sende canlı süpersiniz o olayda bence senin dediğin gibi fazla çekiyordur ondan resimlerde gözler şehla çıkıyordur sardunyam16 ben sen öyle değince yatarken resim uyanıkken resim sürekli çek at bakacam dedim hahhahah yok onda resimlerde sorun yok kuzum darısı başıma dua ediin bu arada hala dudak kenarlarında ki çizgiler için ne olur araştırıyorum dr de yazdı ama kesmedi cevap benii

Son düzenleme:
Valla M misch ben sonucumdan okadar çok memnunumki inan gözlerim garipmi öıkıyor,çıksa bile fotolarda hiç farkında deyilim:))ben hep baştan beri Jelesec bilir sonuca odaklandım..inanmak başarmanın yarısıymış..iyi bir sonuç alıcağıma inandım..dr.uma inandım..ve bana göre gerçekten muhteşem sonuç oldu..çünkü benim gözler faciaydı..o halden bu hale gelince inan şaşısını beşisini hiiiçç görmüyorum:))ewt başta çok garipti..hatta oğlum çok kızdı naptın kendine yüzünü maf ettin git yüzünü düzelttir diye baya kızdı..valla çocuğu evden kovdum benim psikolojimi bozmayın,düzelicek destek olun dedim hep:))şimdi ise böyle olucanı bilmiyordum diyor..hatta şu an seni annem gibi göremiyorum diyor:))sende görmüşsündür benim fotoları,dışardan nasıl duruyor siz karar verin..gerçi Jelesec çok beyeniyor ama belki beni kandırıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…