derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Bende herkese sadece burun dedim evet cok az sisligim oldu allahtan bende cok korkmustum ama hic kirkmaya gerek yokmus vallahi iyiki olmusum diyorum simdi darisi senin basina canim sende hic korkma güven Ercan beye..

Cansu bilgiler icin cok tesekkurler. Ameliyat sonucunun yuzunu guldurmesine cok sevindim. Bende 3 hafta sonra Ercan beye endo ve burun olucam. Rica etsem izlemeye alirmisin veya ozelden resimlerini paylasirmisin? Cok sagol simdiden

Cansu bilgiler icin cok tesekkurler. Ameliyat sonucunun yuzunu guldurmesine cok sevindim. Bende 3 hafta sonra Ercan beye endo ve burun olucam. Rica etsem izlemeye alirmisin veya ozelden resimlerini paylasirmisin? Cok sagol simdiden

ben de ercan beye burun ve endo düşünüyorum. sakıncası yoksa toplamda ne kadar ödeme yapacaksınız

Valla bilmiyorum ama burunda benim fonksiyonel problemim var mecbur olmak zorundayim. Ercan bey burun problem degil dedi bir hafta kadar soguk almissin gibi his olur burnunda sonra gecer dedi. Bide bi daha bi daha ameliyat olmaktansa diyorum ben hepsi ciksin aradan. Tekrar izin al, tekrar anestezi, tekrar hastane ameliyat daha zor yani oyle... yani benim dusuncem boyle.

Bende senin gibi düşünüyorum evet burunda tamponlar çıkınca sorunda bitiyor..

En doğrusunu yaparsın..hiç endişelenme..ikisi bir arada çıkar..tekrar aynı sıkıntıları çekmeye gerek yok..hemde daha maliyetli olur ayrı yapmak..gerçekten korkulacak nir durum yok..rahat olun..

Cansuceren nasılsın? Biraz daha rahatlama varmı :))
Selam canım teşekkür ederim biraz rahatlama var sadece güneşe karşı biraz daha hassasım o da zamanla geçecek insallah:))sen nasıl oldun umarım artık öksürüğü atmışsınız.?yakın zamanda yine Ercan beyde olacağız bu defa heyecan yok kordu var tabii kızım endo olacak ona hiç kiyamiyorum vede çok korkuyorum

Ya işte her ameliyatta ufak tefek reaksiyonlar olabiliyor..şu an güneş gözlüğüde takamazsın üç ay..biraz daha dikkat edicen artık..az kaldı.. Hep yazdım sana inan bu sıkıntıların hepsine deyer..iyileşme sürecin tamamlanınca hepsini unutucaksın sanki hiç yaşamamış gibi olucaksın..
Bende biliyosun öksürükle alakalı zor bir dönem geçirdim..geçti sonra bronşit oldum..oda çok zorladı beni..şimdi oda geçti şükür..bu kadar öksürüğe dikişlerim açılmadıysa bi daha kolay kolay açılmaz heralde :)valla şimdi yüzümünde karnımında keyfini sürüyorum..isteyen herkese nasip olsun inşallah..
Kızın içinde hayırlı olsun..emin ellerde merak etme..ama ana yüreği işte dayanamıyor..

Evet canim cok yardımcı oldun çok teşekkür ederim vallahi vampirler gibi akşamları dışarı çıkıyorum dediğin gibi günes gözlüğüde yasak artık biraz daha sabretmem lazim,ben şimdi bile sonuçlardan çok memnunum..ama kızım vazgeçse inan sevineceğim doktora çok güveniyorum ama çekeceği acılara dayanamayacagim

Kızım endo olacak yazmışım yanlış lipo olacak)kafam endo da kaldı herhalde :)
dedim kızı da annesinden etkilendi liponun yanına endoyuda soktu kesin

canım ya kzın için endişe duymanı anlıyorum valla bende büyük oğlum burun olacak dr ye kaç kez gittim omu bumu diye sağlıkla atlasınlar inşallah karar onların

güneş gözlüğü ne diye yasak burundan dolayımı kuzu? Çok güzel oldun evet doğal bir geçiş olmuş süren tam otursun daha iyi olur burnunu da revizyon olmasına rağmen şekli aldırmış kızın genç senin lipoynun acısını kolay atlatır ben yaşlı olduğum için zorlandım ama bak geçti geziyoruz şimdi

canım benim oy benim endo burun kafasını şişirdiğim dostum sen o kadar iyi niyetli insanlar hakkında iyi düşünen yardıma koşan yüreği güzel insansın ki her işin kalbine göre gitti maşallah canım yüzün,burnun, karnın , memelerle mutlu mesut yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…