- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
- 103
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Her türlü yandan önden alttan üstten çekip yolladım sana jelom :))arkadaşım akademik bilgide olur geyikte arada, herkes o zaman daha keyif alıyor hahhah sen kahkaha at yeter geyik olur zaten
ya resimlerde olabilir ama en son resimlerde hepimiz süperdik be çok güzel çıkmıştık ya deniz havası ya başka bişey bilemem@PEGANUM da sende canlı süpersiniz o olayda bence senin dediğin gibi fazla çekiyordur ondan resimlerde gözler şehla çıkıyordur sardunyam16 ben sen öyle değince yatarken resim uyanıkken resim sürekli çek at bakacam dedim hahhahah yok onda resimlerde sorun yok kuzum darısı başıma dua ediin bu arada hala dudak kenarlarında ki çizgiler için ne olur araştırıyorum dr de yazdı ama kesmedi cevap benii
Aynısını oğlum dedi:))insan bide üstüne para verip yüzünü dağıttırırmı diyebu aradasardunyam16 bahsettiği hayko, travesti gibi olun dediklerimden biri sendin M misch ay o ilk süreç te ben dedim manyak bunlar para vermiş kendine bunları yaptırmışlar hahahhaha töbe bismillah
Soylenecek cok sey varda ama hatir diye bisey var bilirmisin ... benim hastanede ziyaretime gelen bunu yazan kisi olamazsin .. cunki o kisi ile bunu yazan kisinin daglar kadar farki var.C ChAneL81 canım niye üstüne alınıp çıkış yaptığını anlayamadım..niye herşeyden nem kapıyorsun..özelden konuşulanlar zaten buraya yazılmıyor..hepsi süreçlerle alakalı birazda geyik yapılarak yazılan msj.lar..lütfen biraz pozitif bakmaya çalış olaylara..inan bu senin için ve bizim için daha iyi olur..inan ben öyle öyle yapıyorum..ayrıca şunuda belirteyim,Jelesec burda kıdemli ve tecrübeli bir üye olduğu için iki sene önceden başının etini yemeye başlamıştım(endoyla alakalı) oda bana her seferinde yok hayko olun,yok uzaylı olun diye hep fırçaladı..aramızda ozamandan kalma geyik muhabbeti var yani..bende şimdi ona takılıyorum(yukarıdaki msj.da yazdığım gibi) Jelesec her nekadar bu ameliyatı olma desede üstümde hakkı çoktur..ben burdan onun sayesinde endo olmuş üyelerle tanıştım..jeloda benim sonucumu beyenip kendiside yaptırmak istediği için,muhabbetimiz bu anlamda devam ediyor..neyse uzatmanın anlamı yok..açıklama gereği duydum sadece..her yazılanı üstüne alınma lütfen..psikolojini düzeltmeye çalış,başka şeylerle meşgul ol,hatta k.k.dan bir süre uzaklaş..çünkü sana zarar veriyor anladığım kadarıyla..burayı dünya çapında herkes okuyor..bu didişmeler gerçekten bana çok basitlik geliyor..bu konuşma tarzı hiç uslubum deyildir benim kusuruma bakmayın..
Ayrıca faydalanman adına endoyla alakalı ne sormak istersen ben ve diyer arkadaşlar bilgi veririz..soru sorulursa cevap verilir mutlaka..sorulmazsa kendi çapımızda devam ederiz..bazen bilgi kirliliği oluyor ama oda işin eylencesi..
Yalnız şunu altını çize çize söylüyorum endo olucak kişilerin sende dahil çok sağlam bir psikolojisi olması lazım..yüz ortada saklanamayan bir bölge,ve iyileşme süreci uzun..çok ama çooookk dayanıklı olması lazım kişinin..sonra çok dr.unda başının eti yenir..insan kendinide yer bitirir..ama süreç uzun sürsede geçiyor..
Not:ben bu msj.ımın burda kalmasını istemiyorum..chanel arkadaşımızda okuyunca sildirebiliyormuyuz acaba..ceza almaya razıyım..gereksiz bir muhabbetti çünkü..jelo bu konuda yardımcı olurmusun..nasıl sildirilir bilmiyorum
Valla M misch ben sonucumdan okadar çok memnunumki inan gözlerim garipmi öıkıyor,çıksa bile fotolarda hiç farkında deyilim:))ben hep baştan beriJelesec bilir sonuca odaklandım..inanmak başarmanın yarısıymış..iyi bir sonuç alıcağıma inandım..dr.uma inandım..ve bana göre gerçekten muhteşem sonuç oldu..çünkü benim gözler faciaydı..o halden bu hale gelince inan şaşısını beşisini hiiiçç görmüyorum:))ewt başta çok garipti..hatta oğlum çok kızdı naptın kendine yüzünü maf ettin git yüzünü düzelttir diye baya kızdı..valla çocuğu evden kovdum benim psikolojimi bozmayın,düzelicek destek olun dedim hep:))şimdi ise böyle olucanı bilmiyordum diyor..hatta şu an seni annem gibi göremiyorum diyor:))sende görmüşsündür benim fotoları,dışardan nasıl duruyor siz karar verin..gerçi Jelesec çok beyeniyor ama belki beni kandırıyor olabilir
valla çok doğru gözlemlemişsin ruh sağlığı iyi olmayan estetik olmamalı ama sağlıklı olan az bacım bende endoya sardım bakalım yoksa çizgiler beni germeye başladı :)))))) yok dr ye deriz bir lacos daha alıp bakın ilk ay jeloyu kayle almayın hatta engelleyin hahhahaHer türlü yandan önden alttan üstten çekip yolladım sana jelom :))
Ama ben hala senden emin deyilim :))korkuyorum olmasanmı endo acaba :))veya olduğundada seni dr.dan ve telefondan ,aynalardan uzak tutmak lazım..
Ya sen hala çizgilerdemisin..Allah seni:))uzak dur o malum kişiden..dün bütün gün kendi kendime gülmenin her çeşidini yaptım neremde ne çizgisi çıkıyo diye:))
Soylenecek cok sey varda ama hatir diye bisey var bilirmisin ... benim hastanede ziyaretime gelen bunu yazan kisi olamazsin .. cunki o kisi ile bunu yazan kisinin daglar kadar farki var.
Lutfen rica ediyorum artik piskoljin bozuk diye imada bulunma. Cevap dahi yazma
Valla M misch ben sonucumdan okadar çok memnunumki inan gözlerim garipmi öıkıyor,çıksa bile fotolarda hiç farkında deyilim:))ben hep baştan beriJelesec bilir sonuca odaklandım..inanmak başarmanın yarısıymış..iyi bir sonuç alıcağıma inandım..dr.uma inandım..ve bana göre gerçekten muhteşem sonuç oldu..çünkü benim gözler faciaydı..o halden bu hale gelince inan şaşısını beşisini hiiiçç görmüyorum:))ewt başta çok garipti..hatta oğlum çok kızdı naptın kendine yüzünü maf ettin git yüzünü düzelttir diye baya kızdı..valla çocuğu evden kovdum benim psikolojimi bozmayın,düzelicek destek olun dedim hep:))şimdi ise böyle olucanı bilmiyordum diyor..hatta şu an seni annem gibi göremiyorum diyor:))sende görmüşsündür benim fotoları,dışardan nasıl duruyor siz karar verin..gerçi Jelesec çok beyeniyor ama belki beni kandırıyor olabilir
sardunyam16 gördüm sonucunu gayet başarılı çok güzel olmuşsun..ben takıntılıyım biraz, detaylara takılıyorum o yüzden fotolardaki dikkatimi çekiyor.
Aynısını oğlum dedi:))insan bide üstüne para verip yüzünü dağıttırırmı diye
Canımm artık sıra sana geldi:))hahhahah sonraki sonuç da eşin ne dedi o önemli ya valla beniim karar vermemde sen,Cansuceren ve avukat hatunun ctlmbk hemen iyileşme süreçleri var
Şakamısın kızım sen yaaa..ne hatrından bahsediyosun..ewt dr.a geldiğimde seni nezaket gösterip ziyaret ettim..ne var bunda..ilerleyen zamanlardada çok sık olmasada msj.laştık ki her seferinde seni motive etmeye çalıştım..ozaman farklı kılıkla,farklı görünüşlemi geldimde şimdi bunu söylüyorsun..ne yapmam lazımdı seni kütüğümemi geçirmem lazımdı..Allahım yaaaaa...Soylenecek cok sey varda ama hatir diye bisey var bilirmisin ... benim hastanede ziyaretime gelen bunu yazan kisi olamazsin .. cunki o kisi ile bunu yazan kisinin daglar kadar farki var.
Lutfen rica ediyorum artik piskoljin bozuk diye imada bulunma. Cevap dahi yazma
Canımm artık sıra sana geldi:))
Şakamısın kızım sen yaaa..ne hatrından bahsediyosun..ewt dr.a geldiğimde seni nezaket gösterip ziyaret ettim..ne var bunda..ilerleyen zamanlardada çok sık olmasada msj.laştık ki her seferinde seni motive etmeye çalıştım..ozaman farklı kılıkla,farklı görünüşlemi geldimde şimdi bunu söylüyorsun..ne yapmam lazımdı seni kütüğümemi geçirmem lazımdı..Allahım yaaaaa...
Sen burayı oldukça ciddiye alıp,hayatının en orta yerine yerleştirmişsin..benim burda kim olduğunu tanımadığım insanlarla kavga edip,didişmekten başka önemli işlerim var hayatımda..burda hepimiz birnirimizi tek tuşla hayatımıza soktuk,tek tuşlada çıkarabilcek kadar yakınız birbirimize..kimse kimsenin canı deyil,kanı deyil,akrabası deyil..ne demek yani söylenecek çok şey varda hastaneye geldiğinde öyle deyildin falan..bilen bilmeyende farklı şeyler düşünücek..üzerine gidecegin en son kişi benim burda..sevmem ben böyle şeyleri..bir kaç ay önce tesadüfen gördüm beni takipten sen çıkarmışsın..şimdi neyin atarını yapıyorsun bana ki isabette olmuş..burda sende bendeJelesec de diyerleride birbirimizi üzdüğümüzde kaybettiğimizde üzülebicek kadar yakın insanlar deyiliz..bilgi alıp veriyoruz,iki muhabbet tamam bitti...neyin sorunu tartışılıyorki..
görmezdenmi geliniyo,gözardımı ediliyo neyse heh işte ondan yap..görme beni..
Hadi Selametle...
benide izlemeye alırmsnTabiki.izlemeye alayim seni
Beni de mi tek tuşla siliyon ya dur iskender ısmarlayacaktın onu da ısmarla da o zaman siliver çok alındım bende :)))Şakamısın kızım sen yaaa..ne hatrından bahsediyosun..ewt dr.a geldiğimde seni nezaket gösterip ziyaret ettim..ne var bunda..ilerleyen zamanlardada çok sık olmasada msj.laştık ki her seferinde seni motive etmeye çalıştım..ozaman farklı kılıkla,farklı görünüşlemi geldimde şimdi bunu söylüyorsun..ne yapmam lazımdı seni kütüğümemi geçirmem lazımdı..Allahım yaaaaa...
Sen burayı oldukça ciddiye alıp,hayatının en orta yerine yerleştirmişsin..benim burda kim olduğunu tanımadığım insanlarla kavga edip,didişmekten başka önemli işlerim var hayatımda..burda hepimiz birnirimizi tek tuşla hayatımıza soktuk,tek tuşlada çıkarabilcek kadar yakınız birbirimize..kimse kimsenin canı deyil,kanı deyil,akrabası deyil..ne demek yani söylenecek çok şey varda hastaneye geldiğinde öyle deyildin falan..bilen bilmeyende farklı şeyler düşünücek..üzerine gidecegin en son kişi benim burda..sevmem ben böyle şeyleri..bir kaç ay önce tesadüfen gördüm beni takipten sen çıkarmışsın..şimdi neyin atarını yapıyorsun bana ki isabette olmuş..burda sende bendeJelesec de diyerleride birbirimizi üzdüğümüzde kaybettiğimizde üzülebicek kadar yakın insanlar deyiliz..bilgi alıp veriyoruz,iki muhabbet tamam bitti...neyin sorunu tartışılıyorki..
görmezdenmi geliniyo,gözardımı ediliyo neyse heh işte ondan yap..görme beni..
Hadi Selametle...
sardunyam16 gördüm sonucunu gayet başarılı çok güzel olmuşsun..ben takıntılıyım biraz, detaylara takılıyorum o yüzden fotolardaki dikkatimi çekiyor.
Tabiki aldim bakabilirsinbenide izlemeye alırmsn
Burdan yorum beklerizTabiki aldim bakabilirsin
Baktiginizda yorumlarinizi genelden yapin ltfn olumlu yada olumsuz farketmez :))Tabiki aldim bakabilirsin
Sen istedin hemen yazdim bak.yorumlarin burdan yapilmasi herkes icin daha iyi tabikiBurdan yorum bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?