derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Her türlü yandan önden alttan üstten çekip yolladım sana jelom :))
Ama ben hala senden emin deyilim :))korkuyorum olmasanmı endo acaba :))veya olduğundada seni dr.dan ve telefondan ,aynalardan uzak tutmak lazım..
Ya sen hala çizgilerdemisin..Allah seni:))uzak dur o malum kişiden..dün bütün gün kendi kendime gülmenin her çeşidini yaptım neremde ne çizgisi çıkıyo diye:))

Soylenecek cok sey varda ama hatir diye bisey var bilirmisin ... benim hastanede ziyaretime gelen bunu yazan kisi olamazsin .. cunki o kisi ile bunu yazan kisinin daglar kadar farki var.
Lutfen rica ediyorum artik piskoljin bozuk diye imada bulunma. Cevap dahi yazma

canım senin sonucunu M misch tayfası gördü beğendi evet hatta pegu annesi gibi yorumunu yaptı ilk haline hahhahha
Çok beğeniyorum evet doğal ve gerçekten eskiye bakınca büyük fark tadını çıkar tatlım maşallah iyi niyet hep bizlere döner yüz karın meme olarak diyelim

valla çok doğru gözlemlemişsin ruh sağlığı iyi olmayan estetik olmamalı ama sağlıklı olan az bacım bende endoya sardım bakalım yoksa çizgiler beni germeye başladı :)))))) yok dr ye deriz bir lacos daha alıp bakın ilk ay jeloyu kayle almayın hatta engelleyin hahhaha
sorma ya ne olduysa kadınlar günü toplaşamasından sonra oldu gülmeyeceğim o kişiyide dileceğim hayatımdan akla zarar

iki doktorunu delirtin buradaki sabrı bol olanları da sero ya:)))))))) sardunyam sana çok yazdı çizdi yardımcı oldu bıngıl zuzu53 gibi tboz gibi herkes gibi; hatır evet ne güzel yazmışsın anlamı çok büyük

Son düzenleme:

sardunyam16 gördüm sonucunu gayet başarılı çok güzel olmuşsun..ben takıntılıyım biraz, detaylara takılıyorum o yüzden fotolardaki dikkatimi çekiyor.

sardunyam16 gördüm sonucunu gayet başarılı çok güzel olmuşsun..ben takıntılıyım biraz, detaylara takılıyorum o yüzden fotolardaki dikkatimi çekiyor.

valla çoğunu tanıyorum burada sonuçları süreçleri biliyorum M misch gayet güzel tatlım yan yana da dedim bunu pegum da öyle çok incelememek lazım eskiye bakıca süper değişim hepinizin ki az sıkıntı çekmeden keyif sürülmüyor bak bende kaç senedir araştır kendini hazırla modundayım hazırım sürece

Şakamısın kızım sen yaaa..ne hatrından bahsediyosun..ewt dr.a geldiğimde seni nezaket gösterip ziyaret ettim..ne var bunda..ilerleyen zamanlardada çok sık olmasada msj.laştık ki her seferinde seni motive etmeye çalıştım..ozaman farklı kılıkla,farklı görünüşlemi geldimde şimdi bunu söylüyorsun..ne yapmam lazımdı seni kütüğümemi geçirmem lazımdı..Allahım yaaaaa...
Sen burayı oldukça ciddiye alıp,hayatının en orta yerine yerleştirmişsin..benim burda kim olduğunu tanımadığım insanlarla kavga edip,didişmekten başka önemli işlerim var hayatımda..burda hepimiz birnirimizi tek tuşla hayatımıza soktuk,tek tuşlada çıkarabilcek kadar yakınız birbirimize..kimse kimsenin canı deyil,kanı deyil,akrabası deyil..ne demek yani söylenecek çok şey varda hastaneye geldiğinde öyle deyildin falan..bilen bilmeyende farklı şeyler düşünücek..üzerine gidecegin en son kişi benim burda..sevmem ben böyle şeyleri..bir kaç ay önce tesadüfen gördüm beni takipten sen çıkarmışsın..şimdi neyin atarını yapıyorsun bana ki isabette olmuş..burda sende bende Jelesec de diyerleride birbirimizi üzdüğümüzde kaybettiğimizde üzülebicek kadar yakın insanlar deyiliz..bilgi alıp veriyoruz,iki muhabbet tamam bitti...neyin sorunu tartışılıyorki..
görmezdenmi geliniyo,gözardımı ediliyo neyse heh işte ondan yap..görme beni..
Hadi Selametle...

tek tuş hhahahha delisin beni tek tuşla silemen bekle endom burnum bitsin öyle silersin işim var

Beni de mi tek tuşla siliyon ya dur iskender ısmarlayacaktın onu da ısmarla da o zaman siliver çok alındım bende :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…