derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Sonrasini dusunemiyorum sen benden de iyi olursun zaten yuzunun hatlari harika bayildim . Hayirli olsun o zaman
Bu arada albumleri goremiyorum neden acaba

Merhaba canım. Resimlerini gördüm. Neden alt yüz germe düşünüyorsun? Harika görünüyorsun . Neresini gerecek dr anlamadım.

Çok teşekkür ederim yanaklarim düştü resimlerde çok belli olmasada var beni rahatsız ediyor ve biraz gıdı var
Canım ya güzel kızım ben seni resimlerden hatırladım. O zaman nick adım farklıydı. Mesajlara baktım tam emin oldum. Hatta pasaport kontrolünde zorlandığını ameliyatın seni güzel anlamda değiştirdiğini yazmıştın. Sen o zamanlar 29 yaşındaydın. Önce ameliyat için çok erken olduğunu demiştim ama operasyon sonucunu çok beğenmiştim. Canım kızım sevgilerimi gönderiyorum. Bak o zamanki yazışmamızdan küçük bir bölüm

Eklentiler

• Screenshot_20220205-185527.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 74
Aaa evet ablacım hatırladım şimdi nasılsın??

Aaa evet ablacım hatırladım şimdi nasılsın??
Ah canım benim. İyiyim yavrum. Ama hayat hep güzel gitmiyor. Önemli bir rahatsızlık geçirdim uzun bir tedaviydi. Çok zordu. Hayatın maalesef kendi hesapları oluyor. Şimdi çok şükür iyiyim. Kendine dikkat et canım. Meme kontrollerini ihmal etme.Muhakkak ultrason şart. Çok sevindim tekrar seni burada gördüğüm için. Senden sonra liposakşın yaptırmıştım 2011 de :) Arada ufak estetiklere devam . Çok öpüyorum birtanem.

Merhaba tabiki takibe alıyorum sizi
Çok başarılı olmuş çok beğendim maşallah gözlerde asimetri kaldımı siz baktığınız da aynaya bir fark gördünüz mü ? Foğraflar şimdiki halimi? Kaç yıl gitti ERhan hocanın yaptığı işlem ? çok sordum kusura bakmayın:=)

Çok çok geçmişolsun atlattin bitti umuyorum bende geçen yıl Bi kist aldırdım gerçekten dikkat etmeli kontrollere kendine çok iyi bak sağlıkla daha uzun yıllar burda olucaz ablam inşallah birlikte gençlesicez:))

evet dr. erhan eryılmaz. bana 50 bin tl olarak söyledi. fakat bu rakamı döviz yap. dolayısıyla döviz değiştikçe rakam değişmesin dedi. yani döviz arttıkça fiyat değişeceğini söyledi. ameliyatım bu cuma. çok teşekkür ederim. inşallah gönlümce olur.

Merhaba yok herhangi Bi asimetri durumu olmadı bende son eklediğim resimler şuan ki halim ☺ 12. Sene oldu
12 sene çok iyi bir süre.... bugün 16 da karın germemi yapan doktorumla tekrar görüşeceğim asimetri korkum aşırı :) Erhan hoca şimdiki halinde asimetri var onu da minimuma indiririz demişti, inşallah hepimizin sonuçları sizin ki gibi tek sefer de yüz güldürür

Sizin sonucunuzu da merakla bekliyor olacağım şimdi de geçmiş olsun. Döviz inince fiyatları indirmedi görüştüğüm doktorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…