derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Hayırlı olsun inşallah hersey çok güzel geçer haberlerinizi bekliyoruz

Şimdiden geçmiş olsun .Neler yapılacak size?

Canım sana özel mesaj yolladım bakabilmen mümkün mü acaba
merhaba bende sizi eski yazışmalardan hatırlıyorum o zaman resminizi görememiştim şimdi gördüm gerçekten çok güzelsiniz hatta okuduğumda 29 yaşında nasıl cesaret etmiş demiştim endoskopik yüz gerdirmeye ama harika olmuşsunuz ve cidden 12 yılda hala etkileri devam ediyor bence doktor eli de çok önemli endoskopik ondan kalıcı değildir gibi düşünülüyor maalesef cidden iki yıl bile etkisi kalmayan var çünkü bende Zekeriya hoca da komple yüz germe operasyonu olacağım büyük ihtimalle mayıs ayında alacağını söyledi heyecanlıyım üç yıl önce kaş kaldırma olmuştum mesela üç ay bile sürmeden düştü endoskopik olmuştu ama şimdi anlıyorum ki her doktorda endoskopik yapamıyor tabi benim yaş artık 39-40 olunca sadece endoskopik kurtarmayacağı için beni komple alt üst olacağım 1 nisan da sanırım sizin operasyon umarım yine istediğiniz gibi sonuçlanır

Teşekkür ediyorum evet çok küçük yaşta olmuştum sanırım birazda estetik ameliyat larda konu ne istediğini tam bilmek ve beklentiyi çok yüksek tutmamak böyle düşünüyorum ozamanlar endeskopik ameliyat olma nedenim goz altlarım di hiç bir doktor sadece göz altı kesisi önermiyordu ilerde goz aşağı düşer diye benimde goz altlarım çukur du ve mor rahatsız oluyodum öyle Bi.riski de göze alamadım ameliyat başarılı geçti zaten elmacık kemiklerim belirgin di daha da belirgin oldu gerek yoktu diyodum ama yaş ilerledikçe şuan aynı yastayız sizle anladım ki faydasini hala görüyorum o ameliyatın çünkü dikkat ederseniz alt yüzde hep yan profil resim cekiyorum psikolojik yanaklar düştü çünkü bunu farkediyorum şuan zekeriya beyde çok çok gerek yok dedi ama ozaman ki hislerim insan kendini biliyor sonuçta ne istediğini bu yüzden her seferinde inanmak önemli diyorum bize kusur gelen şeyler başkaları için asla kusur olmayabilir yada kendimizde önceden bildiğimiz iyidi şimdi değişti dediğimiz Bi sorunu insanlar öncesini bilmediği için anlamayabilir İnş ameliyatiniz sizinde iyi geçer istediğiniz sonucu alırsınız

Ayrıca endeskopik ameliyat üzerine olmadan öncede olduktan sonrada çok araştırma yaptım yurtdisindada doktorlar ile görüştüm kalıcı olmamasi mümkün değil tek sorun insanin kendi fiziki yapısında sonuçta düşünün 4 5 saatlik Bi ameliyat bu saç içinden de olsa Bi kesi yapılıp bütün dokular yukari taşınıyor ve milim dahi olsa kesiliyor dikiliyor ha bundan sonrası hızlı aşağı düşüş süreci insanın yapısı ve hep dediğim.gibi stresle alakalı ben 2 yıl önce çok kötü Bi ayrılık süreci atlattım Allah dusmanimin başına vermesin o derece ve farkettim ki 2 yilda yanaklarim aşağı düşmüş yüzüm çökmüş öncesi hiç bisey yok bu süreci hizlandirmis belliki endeskopik ameliyat olmasaydim belki üst bolgede o hızla aynı olurdu şansım öncesi Bi ameliyat olmam mis her ameliyat kalıcı dir ama yaslaniyoruz buda Bi gerçek ve 40 mzdan sonra bu daha hızlı olacak ameliyat olduk bitti diyemeyiz dikkat etmemiz stresten uzak durmamız da gerekecek sanırım

Herkese merhaba. Iki gecedir, bütün yüz germe başlıklarını okuyorum. Buldog ve alt yanak sarkma +gıdı sorunum var. Askı, gıdı lipoliz ve yüz germe ameliyatı arasında bir karar veremedim. Gerci danistigim doktorlar aski kalici değil, lipoliz size uygun değil, yüz germe gerekli dediler. Sözleşmiş gibi. Ankara dan Muharrem Demirigullari'na muayene olacağım. Bakalım yüz yüze muayeneye ne cevap verecekler. Devam ediyorum basliklari okumaya.

Fotoğraf albümlerini nasıl görebileceğimi anlamadım yalnız. Biriniz yardim edebilir mı?

Merhaba Ameliyat oldunuz mu Erhan beye ?
Deneyiminizi paylaşırsanız seviniriz

Çok geçmiş olsun. İnşallah gönlünüzce olur. Hangi işlemler oldunuz ve yukarıda 50 bin tl demiştiniz. Aynı ücrete mi oldunuz? Sevgiler

Ben yeni gorustum euro uzerinden verdi 50 ne icin aldi bilmiyorum ama cok iyiymis

Ben yeni gorustum euro uzerinden verdi 50 ne icin aldi bilmiyorum ama cok iyiymis
Hayatım 50 bin lira çok uçuk bir rakam. Normal yüz germe operasyonları asla bu fiyatlara değil. Instagram medya ünlüsü doktorlar kendilerini Hollywod yıldızı filan sanıp bu rakamları istiyorlar sanırım. Ben hayatta vermem. Kaldiki aman aman da güzel yapmıyorlar. Yüksek rakam iyi dr anlamına gelmiyor.

Ciddi ciddi bu rakamlar var artik kac kisiye telefonla sordum iki kisiyle de yuz yuze gorustum. Diger arkadaslarin yazdiklari da ayni sekilde. Son uc ayda ucmus fiyatlar sadece dr lara baglamiyorum malzeme +hastane esas artan sanirim. Fakat goz kapagina 80 bin isteyen falan da okuyoruz ben sokLara giriyorum, ben de birinden merak ettim aradim goz alt ust kapak 6 bin orta yuz 12 bin dolar aldim telefonda) sakak kas kismi zaten yapmiyormus. Bir baskasi alt ust kapaga 39 bin, Orta yuze 55, sakak 35 dedi) yaniiii ne diyim ki peki dedim kapadim telefonu))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…