- 7 Aralık 2016
- 116
- 35
- 18
- 48
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Burdayım
Ctlmbk endoya gözüm kapalı karar verdim..dr.umuz aynı ama derin germeye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum..bu arada tebrik ederim seni..dr.a gittiğinde benim fotolarıda gör lütfen..endo bende inanılmaz sonuç çıkardı..Ewt kesinlikle.germe bu yaslarda cok guzel sonuc veriyor.kirisinca vermiyor
Hoşgeldin cnm ya NerelerdesinBurdayım kalabalık bir ortamdayım ama takip ederim yazılarınızı
Ctlmbk endoya gözüm kapalı karar verdim..dr.umuz aynı ama derin germeye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum..bu arada tebrik ederim seni..dr.a gittiğinde benim fotolarıda gör lütfen..endo bende inanılmaz sonuç çıkardı..
Gormedigimi kim soyledi :))Ctlmbk endoya gözüm kapalı karar verdim..dr.umuz aynı ama derin germeye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum..bu arada tebrik ederim seni..dr.a gittiğinde benim fotolarıda gör lütfen..endo bende inanılmaz sonuç çıkardı..
Gormedigimi kim soyledi :))
Hosgeldin cnmBurdayım
Ooo süperr.farkı görmüşsündür..Gormedigimi kim soyledi :))
Diminasıl görüyorsun peki merak ettim yani buradan rumuzla bilme şansın yok
Soyle diyim gozaltlarinda torba vardınasıl görüyorsun peki merak ettim yani buradan rumuzla bilme şansın yok
Gormem mi hatta saclarinin rengini acmissin daha sonra:)))Ooo süperr.farkı görmüşsündür..
Benim gözlerde herbişi vardıSoyle diyim gozaltlarinda torba vardı
ahhahaha mittenmiisn bacım sen ahahhah bak beni deşifre etme işim gereği tanınıyorum kimsede estetiğimi bilmiyor takkeleri değişmeyelimGormem mi hatta saclarinin rengini acmissin daha sonra:)))
Benim gözlerde herbişi vardı
Cnm aciklayim durun karisti ortalikahhahaha mittenmiisn bacım sen ahahhah bak beni deşifre etme işim gereği tanınıyorum kimsede estetiğimi bilmiyor takkeleri değişmeyelim
Çökerim dr.a:))ya bak hele şimdi senin ev adresini yazacak diye tırstım ben hahahhahha
Kimsenin aklina yalnis bişey gelmesin ondan acikliyorum.cansuceren var ya o senin sardunya oldugunu söyledi.ben de görmüştüm zaten oncesi sonrası resimleri hastanede ordan biliyom :)))) tamam mi .uffff ne korktunuz beahhahaha mittenmiisn bacım sen ahahhah bak beni deşifre etme işim gereği tanınıyorum kimsede estetiğimi bilmiyor takkeleri değişmeyelim
Çökerim dr.a:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?