derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Ewt kesinlikle.germe bu yaslarda cok guzel sonuc veriyor.kirisinca vermiyor
Ctlmbk endoya gözüm kapalı karar verdim..dr.umuz aynı ama derin germeye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum..bu arada tebrik ederim seni..dr.a gittiğinde benim fotolarıda gör lütfen..endo bende inanılmaz sonuç çıkardı..

darısı başıma zaten olmazsa önce seni sonra doktoru vuracam hahhahahha

Gormedigimi kim soyledi :))

Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın kalabalık ortamdayım son günlerde de pek takip edemedim
Nasıldınız?
Ben cok fazla bu isleri takip edecek yapıda olmadığım için,kesin günü gelir unuturum işlemi filan
Kesin sonuc verecek etkili ve uzuuuun süreli kalıcı olduğu için derin plan yüz germe ameliyatını seçtim
Ameliyat izleri beni etkilemiyor çünkü günden güne daha da iyi olduğunu görüyorum hatta bu kadar uzun sürmesi tamamen cilt yapıma alerjik bünyeme bağlı ve kişisel sağlık sorunlarıma bağlı biliyorum çünkü vücudumda ki başka yaralanmalarda da aynı süreci yaşıyorum
İçim rahat iz kalmayacak
Ama tek işlem derin etki ve sonuç diyorsanız ben yüz germe derim fakat özellikle derin plan yüzgerme

ahhahaha mittenmiisn bacım sen ahahhah bak beni deşifre etme işim gereği tanınıyorum kimsede estetiğimi bilmiyor takkeleri değişmeyelim
Kimsenin aklina yalnis bişey gelmesin ondan acikliyorum.cansuceren var ya o senin sardunya oldugunu söyledi.ben de görmüştüm zaten oncesi sonrası resimleri hastanede ordan biliyom :)))) tamam mi .uffff ne korktunuz be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…