- 25 Şubat 2016
- 961
- 1.323
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Boşanıyorum yaşım 35 çocugum yok boşanma davası uzuyor uzuyor bitmiyor[/QUOTE
Boşanmak isteyen taraftansınız anladığım kadarıyla uzuyor diye sitem ettiğinize göre. Ne guzel işte o surece girilmis hic değilse uzasa da bitecek eninde sonunda. Kalkın ayağa yaşınız 35 henüz. Hayata yeni geldiniz farzedin. Kötü bir rüyaydı ve uyandınız. Sizi ne mutlu eder kesfedin uygulayın
Canım benim bitmeyen iş olmaz elbette ki Birgün bitecek üzme kendini böyle eski eşin ile konuşsan tam olarak neden bitmiyor belki bir orta yol bir çözüm bulursunuzBoşanıyorum yaşım 35 çocugum yok boşanma davası uzuyor uzuyor bitmiyor
Köpek bilemedim kendime bakamıyorum o hayvanı da sefil ederim benCanım benim,eminim yaşadıkların çok zordur. Ama bozma moralini daha önünde uzun bir hayat var. Kendine bir köpek almayı düşünür müsün? Hem uğraş olur hem de pozitif enerji.
Niye bakamayacakmışsınız? Eminim kendinize de köpüşe de hayli hayli bakarsınız siz. Özgüveniniz tam olsun. Bir kadın her şeyi başarır inanınca emin olunKöpek bilemedim kendime bakamıyorum o hayvanı da sefil ederim ben
Ortam değiştirin evi işyerini gerekirse şehri. Ne iyi gelecekse onu yapınBir yere gidiyorum gezmeye yemege vs sonra tek başıma eve geri dönünce eskisinden daha hüzünlü oluyorum o apartmandaki merdivenleri tek başıma çıkmak ölüm gibi.hayır ne iyiligini gördüm bana ne verdi neden bu acı
Tayinim çıktı aileme 2 saat uzaklıkta bir şehir nakitim var bir ev alıp yeni eşyalarla döşiycem araba alıcam.yüksek lisansa başlamayı düşünüyorum.dışardan bakınca sanki tamir oluyorum lakin içim çürüyorOrtam değiştirin evi işyerini gerekirse şehri. Ne iyi gelecekse onu yapın
Hayır hic oyle dusunmeyin. Yepyeni hayat gelecek güzel günler huzur dolu bir süreç sizi bekliyor. Insanlar ne acılarla sinaniyor cok şükür bugununuze. Dimdik ayakta duran bir insan olacaksinizTayinim çıktı aileme 2 saat uzaklıkta bir şehir nakitim var bir ev alıp yeni eşyalarla döşiycem araba alıcam.yüksek lisansa başlamayı düşünüyorum.dışardan bakınca sanki tamir oluyorum lakin içim çürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?