Derin yaralar

internette gördüğüm kadarıyla doktorlar hemen ilaç yazma eğilimindeler, sağlıkçısınız biliyorsunuzdur aman uzak durun o ilaçlardan.
Aslında evcil hayvan çok güzel bir fikir.

Spora gidin mutlaka, yüzme mesela.

Evet canım şuan taşınma filan olucak yeni şehrimde varmış güzel havuzlar yüzmeye başlıycam inşallah

Depresyonun en kötü yanı budur zaten, hiç geçmeyecekmiş gibi hissettirir insana. Ama öyle bir geçiyor ki, bir sabah uyanıyorsunuz ve yeniden nefes aldığınızı hissediyorsunuz. Geçeceğini bilin sadece. İlaç kullanımına karşı önyargılı olmayın, kişisel çabayla birleşince yeniden doğmuş gibi bile olabilirsiniz.. Geçmiş olsun.

Beterin beteri mi diyorlar bu duruma? halime sukredeyim
Bence de, yeni evliyim ne düğünümde bi heyecan bi mutluluk hissettim, ne de sonrasında. Hep yapmacıktan mutlu gibi görünüyorum. Depresyonda olduğumu düşünüyorum ama yine de bu depresyon sebepsiz değil. Ait olmadığım yerlerde, sevemedigim bi hayatta sürünmeye basladim sanki.

Geçecek cnm yeter ki sen kendine inan çok negatif düşünme olayları. Insanoğlu neleri unutmuyor nelere alismiyor sadece sabır ve şükür rabbim yardımcın olsun ama inan ki insanın doktoru kendisidir.zaman her şeyin ilaci

Bugün sanki daha iyiyim ama birazda öfkeli Allaha havale ediyorum onları inadına çok mutlu olmam lazım

Uyuşturmak ne demek?
Eğer depresyonsanız veya buna yatkınsanız genetik olarak bir rahatsızlığınız var demektir.
Yani beyninizde salgılanması gereken bir şey yetersiz kalıyor demektir.
Bu yüzden o uyuşturuyor dediğiniz ilaçlar o salgıyı dengeleyerek sizi koruyor.
Nasıl gripken ilaç almak zorundayız, ağır depresyonda da ilaç+terapi almalıyız.
Bu da bir haftada mucize yaratmaz ağır bir rahatsızlık ve bir süreç. Hemen mucize bekliyorsunuz.
Lütfen kendinizi yıllarca bu işin eğitimini almış, araştırmış okumui, dirsek çürütmüş insanlaedan daha iyi biliyormuş gibi
sanmayın.

Bende ayni durumdayım canım. Büyük bi hayal kırıklığı gelecek korkusu yalnızlık aşırı mutsuzluk hepsi mevcut. depresyonun dibini yaşıyorum hiçbi şeyden zevk almiyorum. Beni kötü günlerimde aramayan bütün arkadaşlarımı sildim. Sahte arkadaslarla bu saatten sonra gorusecegime varsın hiç olmasınlar daha iyi. Gezmeye gittigimde geçici olarak mutlu oluyorum dediğin gibi eve dönünce eskisinden çok daha beter. Hiçbisi duzelmiycekmis gibi hiç bitmiycekmis gibi geliyo. Allah yardımcımız olsun eski es gibilerinden ve daha beterinden korusun.

Seni çok iyi anlıyorum canım.bırak arkadaşı ablam bana bir mesafeli garip davranıyor.sen bir daha evlenemezsin memlekete gitde annemi babamı hastaneye götürür getirirsin dedi.arkadaşa ben ne diyebilirim.Allaha şükür işim gücüm var annem bile diyorki sen artık dul kadınsın sana fitre verilebilir.haykırarak agladım ölmek istedim o an.sadece bir buçuk yıl evli kaldım.10 yıldır zaten yalnız yaşıyorum kimseye muhtaç degilim.boşandım da ne oldu.en çok kendi ailem beni yaraladı sanırım.halbuki boşanırken çok heveslilerdi dava açmıyorsun diye trip yaptılar.tamam bende boşanmak istiyorum ama durun da bir kabulleneyim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…