- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Doktora ilk kez gidecektim bende sağlıkçıyım depresyonda oldugumu biliyorum daha öncede geçirdim depresyon ama bu çok ağır.işin kötü yanı toplum içinde mükemmel rol yapıyorum.bu sabah arkadaşım seni tebrik ederim ne kadar güçlüsün süreci çok güzel atlattın diyor.bu ikiyüzlü tavır beni yordu sanırım
Tayinim çıktı aileme 2 saat uzaklıkta bir şehir nakitim var bir ev alıp yeni eşyalarla döşiycem araba alıcam.yüksek lisansa başlamayı düşünüyorum.dışardan bakınca sanki tamir oluyorum lakin içim çürüyor
Canim benim geciyor. Arkacasim 30 yasindan sonra 10 yillik evliligini bitirmisti. Simdi 3.den de bosandi. Asik bile olursun yeniden ve cocuk olmamasi avantaj.Boşanıyorum yaşım 35 çocugum yok boşanma davası uzuyor uzuyor bitmiyor
En azindan 2 gün iyiymissin. Ben de o da yok. En son ne zaman kendimi cok iyi cok mutlu hissettim hatırlamıyorum bile. Eskidendi, cok eskiden.Bende de aynı sorun var. Beyin yorgunluğu diye bir şeymiş.2 gün iyiysen 5 gün kotuyum.cozumu varsa bana da deyim hele.oynatmaya az kaldi
Beterin beteri mi diyorlar bu duruma? halime sukredeyimEn azindan 2 gün iyiymissin. Ben de o da yok. En son ne zaman kendimi cok iyi cok mutlu hissettim hatırlamıyorum bile. Eskidendi, cok eskiden.
Bence de, yeni evliyim ne düğünümde bi heyecan bi mutluluk hissettim, ne de sonrasında. Hep yapmacıktan mutlu gibi görünüyorum. Depresyonda olduğumu düşünüyorum ama yine de bu depresyon sebepsiz değil. Ait olmadığım yerlerde, sevemedigim bi hayatta sürünmeye basladim sanki.Beterin beteri mi diyorlar bu duruma? halime sukredeyim
Geçecek cnm yeter ki sen kendine inan çok negatif düşünme olayları. Insanoğlu neleri unutmuyor nelere alismiyor sadece sabır ve şükür rabbim yardımcın olsun ama inan ki insanın doktoru kendisidir.zaman her şeyin ilacikendimi çok mutsuz hissediyorum işin kötüsü sanki geçici degil ömürlük bir mutsuzluk.depresyondayım evet farkındayım randevu aldım doktora bile gitmek istemedim uyuşturup bırakacak beni.ailem tayin ol buraya gel diye çok ısrar etti tayin istedim aileme 2 saat uzaklıkta bir şehre tayinim çıktı.karmakarışığım saglıklı karar veremiyorum sanki kimse beni anlamıyor hatta dinlemek bile istemiyor.yaşam enerjim kalmadı.inancım engel olmasa sonsuz uykuya dalmak isterdim.geçecek mi bu acılar
Boşanıyorum yaşım 35 çocugum yok boşanma davası uzuyor uzuyor bitmiyor
Seni çok iyi anlıyorum canım.bırak arkadaşı ablam bana bir mesafeli garip davranıyor.sen bir daha evlenemezsin memlekete gitde annemi babamı hastaneye götürür getirirsin dedi.arkadaşa ben ne diyebilirim.Allaha şükür işim gücüm var annem bile diyorki sen artık dul kadınsın sana fitre verilebilir.haykırarak agladım ölmek istedim o an.sadece bir buçuk yıl evli kaldım.10 yıldır zaten yalnız yaşıyorum kimseye muhtaç degilim.boşandım da ne oldu.en çok kendi ailem beni yaraladı sanırım.halbuki boşanırken çok heveslilerdi dava açmıyorsun diye trip yaptılar.tamam bende boşanmak istiyorum ama durun da bir kabulleneyim dimiBende ayni durumdayım canım. Büyük bi hayal kırıklığı gelecek korkusu yalnızlık aşırı mutsuzluk hepsi mevcut. depresyonun dibini yaşıyorum hiçbi şeyden zevk almiyorum. Beni kötü günlerimde aramayan bütün arkadaşlarımı sildim. Sahte arkadaslarla bu saatten sonra gorusecegime varsın hiç olmasınlar daha iyi. Gezmeye gittigimde geçici olarak mutlu oluyorum dediğin gibi eve dönünce eskisinden çok daha beter. Hiçbisi duzelmiycekmis gibi hiç bitmiycekmis gibi geliyo. Allah yardımcımız olsun eski es gibilerinden ve daha beterinden korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?