ben bu zamana kadar dediklerine aldırış etmedim hala daha etmem ama gördüğüm kadarıyla gerçekten oğlunu doldurmuş bana o kadar büyük tepki verdi benim üzüldüğüm benim eşimin bana öyle tepki vermesi oldu beni sevdiğini biliyorum ama niye neden öyle yaptı neden hala haklı olduğuunu düşünüyor anlamadım anlamıyorum
inanmıyor canımcanım zaten haklısın kim olsa sinirlenir.
aranızı açmaya çalışmış senin annenle yaptığı konuşmada hiç hoş değil. ben olsam annenizin yerinde damadıma kızımdan memnun değilse ailen ben kızımı ezdiremem. madem boşatmak niyetinde niye üzüyorsunuz kızımı bunları yaşatıyorsun diye.
bu onudan da haberi var mı? buna savunması ne olurdu acaba?
inanmıyor canım
söyledim hatta annemde arayayım eşinin yanında konuşayım dedi ama kabul etmedi zaten arasaydıda annesi inkar edecekti ve hemen ağlamaya başlayacaktı kadının huyunu iyi biliyorum
ne demek inanmıyormuş beyefendi?
ara anneni yüzleştirelim. yemin etsin inancı varsa doğruyu söylesin. için yiyorsa dediğinin arkasındaysan ara diye baskı yap! çok kızdım. ne sen ne de annen yalan söylemek zorunda mı ona:1closedeyes:
ben hakaretleri kaldıramıyorum cahilsin deyince dayanamadım sindiremedim
bende öyle dedim zaten o şartlarla devam edecek bu evlilik dedim ailenle işim bitti dedim. şimdi ikimizde soğuğuz birbirinmize karşı hiç böyle olmamıştık daha önce onunla nasıl düzelecek bu durum bilmiyorum mafoldumbeno zaman işin zor gerçekten canım. en iyisi sen bir daha onun ailesi ile görüşme. sizi yalancı durumuna çıkmaza düşürmeleri çok kötü...
eşine karşı birden yumuşama ama çok soğukda olma.
hiç böyle biri değildi 3 yıldır evliyiz böyle birşey yaşamadık.[/COLOR]
aa sadece cahillermi kavga edermişşş :uhm:
eşinizde cahil ozaman annesinin sozunu dinlediği içinnn:bbo::bbo::bbo:
-------------:jeyyar::jeyyar: hakaret kötü niyetle dile gelmişşş:mymeka:
sormak istiyorum ama kendime yediremiyorum şu durumda herhalde oda kendine yediremiyor birkaç gün bekleyeceğim bakalım ona göre hareket ederim artıkbu durum elbette seni üzüyor senin şartlarını kabul etmiş seni tekrar eve getirmiş ama şimdi kendine yedirip mutlu davranamıyor.
gidip yanına konuşun. artık böyle soğuk mu olacaksın beni seviyormusun gibi aranızda nasıl konuşmalar yapıyorsanız artık samimi bir şekilde sorun.
ben eşimi kırdığımda ailesi ile ilgili birşeyse ve surat yapıyorsa hemen boynuna sarılır huysuz çocuklar gibi anlatırım yine derdim. o da kıyamaz zaten yumuşar. sizde bu gibi şeyler deneyin.
hem bensiz kalmak istemedim hem benimle mutsuz gibi davranıyorsun ne yapıcaz diye sor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?