Hikayeye cevap yazma konusuna çok anlam yüklüyorsun. Genel anlamda erkeklerin hareketlerine fazla anlam yüklüyor olabilirsin. Bu kadar derin düşünmene gerek yok bunlar basit canlılardır. Öyle altında farklı anlam olan şeyleri kadınlar yapar, erkekler pek yapmaz. Adam senin gibi on kızın daha hikayesine cevap yazıyor, bundan vurkaç anlamı çıkarmana bile gerek yok. Gerçekten beğendikleri, gerçekten istedikleri zaman o buluşmaları teklif ediyorlar. Çünkü sahiden hoşlanan adam görmek istiyor, konuşmak, sesini duymak istiyor. Fırsat yaratmak istiyor. Öyle hikayene cevap yazıp devamını getirmeyen adama anlam yükleme hiç.
Bak bundan birkaç hafta önce biriyle yazışmaya başladım instagramdan, ilk birkaç gün hem sohbet konuları olsun hem de mesaj atıp sohbet başlatması olsun epey ilgili davrandı. Muhabbeti de sardı çocuğun yani, flörtözlük de var muhabbette. Ama şu dikkatimi çekti, aynı şehirdeyiz ikimiz de çalışıyoruz çocuk bi kahve içelim mi demiyor. Telefon numaramı da istemedi hiç. Baktım bunun niyeti buluşmak falan değil ben de geç cevap vermeye başladım ona, işim de yoğunlaştı zaten. Geç cevap olayından bir iki kez sitem etti ama hala telefon numarası isteme yok bak. Bundan hiçbir cacık olmayacak dedim kendi kendime sahiden de öyle oldu, bi gün bi baktım kendi kendine takipten çıkmış

bir erkek olarak ne bekliyordu bilmiyorum ama atması muhtemel adımları atmayınca ben ne olduğunu anladım ve ilgimi azaltmış oldum. Benden sahiden hoşlanmış olsaydı o kahveyi çoktan teklif ederdi. Demek ki sadece zaman doldurmak için konuşmuş geçmiş. Üstünde durulacak konu bile değil yani.