Mesela internetten kilo ile ilgili ilerde sağlık sorunları yaşayan insanları izleyebilirsiniz. Bilemedim ki şimdi
Dermansız dert yoktur.
Kendinle barışık olup kilo vermeyi istememek başka sizdeki istek başka ayrıca kendisiyle barışık da olsa bir insan sağlıklı kiloda olmalı.
Hayır aksine hayatta bir cok hedefim var ve bunlara ulaşmak için çabalıyorum bir şekilde ve ulaşıyorum cok sukurHayattanmi sogudunuz bombosmu hissediyorsunuz kendinizi
Sizi soğutan insanları takip etmek yerine kilo verip öncesi/sonrası yapan kişilere bakın, daha motive olursunuz.Başlamak zor çabalamak zor sonra kilo veriyorum ama geri aldim iki kez yaşadım bunu bu yüzden de bu süreç beni çok yıprattı
Instagramla motive oluyordum ordaki su moda olan degisik videolar ve onun dışında sürekli spor yapıp vücutlarını sergileyen insanlar beni iyice soğuttu;S
Kilo vermeden de hayat gidiyor diye takmayisima,kendime kızıyorum... ama yine de çare bulamıyorum
Her dem şık olmak normal değil asıl (bence). Rahat olmak istemeniz gayet doğal.
Kilo konusunda ise tek söyleyeceğim, İnanın tüm hastalıklar hep bu yüzden başlıyor. Sıfır beden olmayın elbette ama ideal kilonuz ne ise hedefiniz o olsun. İleriyi düşünerek yapın bunu zaten.
Son olarak medeni durumunuz nedir? Belki ruh halinizin ucundan kıyısından o konuyla da ilgisi olabilir.
Aynı ben :)))30'a doğru insan değişiyor. Makyajsız dışarı çıkamayan ben, şimdi "Ne gerek var ki?" diyorum. Kendinizi bulma sürecindesiniz.
30'a doğru insan değişiyor. Makyajsız dışarı çıkamayan ben, şimdi "Ne gerek var ki?" diyorum. Kendinizi bulma sürecindesiniz.
Sizi soğutan insanları takip etmek yerine kilo verip öncesi/sonrası yapan kişilere bakın, daha motive olursunuz.
Bugün motive olamıyorsanız, yarın denersiniz. Kendinizi böyle salmayın. Depresyon çok sinsi bir hastalık.
aynı dert bende de var kilo aldım vermek için motive olamıyorum istikrar sıfır herkes sıfır beden olmak zorunda değil ama asıl mesele sağlık diye düşünüyorum birde hayat monotonlaşmışsa gerçekten insan hiçbirşeyi yapmak istemiyor şuan bende iyi değilim ama bazen insan elinden birşey gelmiyor sadece nefes alıp vermek yasamaksa ha iste bende yaşıyorum diyorsun o kadar zamanla aşacağız inşallah umutsuzluk yok
O zaman gezin eğlenin :) ama hiçbir konuda kıyas yapmayın, motive etmek yerine insanı yapmak istediği işten soğutur kıyas. Doğru motivasyonu bulduğunuzda kilo verirsiniz. :)Haklisiniz
Depresyonda miyim diye düşünmedim değil:) ama canim gezmek eğlenmek istiyor
Depresyonda olsam bu hisler olmazdı,degil mi? ..
O zaman gezin eğlenin :) ama hiçbir konuda kıyas yapmayın, motive etmek yerine insanı yapmak istediği işten soğutur kıyas. Doğru motivasyonu bulduğunuzda kilo verirsiniz. :)
30 lu yasların basındaysanız artık abartılı makyaj yapmamaya , rahat gıyınmeye beğenılme kaygısı olmadan yasarsınız.. bence kendınızı bulmuşsunuz altında sorun aramayın.. ama biraz daha özguven kazanmanız için kilo vermek iyi olur.. bende sızın gıbıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?