22 ise en canlı en süslü zamanlarınız olmalı :)))) dedıklerımı unutun :))Yaşım 22,5ama kendimi 35 hissediyorum
22 ise en canlı en süslü zamanlarınız olmalı :)))) dedıklerımı unutun :))
Sorun bence 22 yaşında 90 kilo olmak.. yaşıtların pullbear bershkadan giyinirken senin koton vs gibi markalara bakmak içten içe kabul etmesen bile seni üzüyordur.. bende kilolu bi gençlik geçirdim.. gerçekten kilo ver.. bak o zaman nasıl canlı olacaksınmaalesef oyle hissetmiyorum iste
Sorun bence 22 yaşında 90 kilo olmak.. yaşıtların pullbear bershkadan giyinirken senin koton vs gibi markalara bakmak içten içe kabul etmesen bile seni üzüyordur.. bende kilolu bi gençlik geçirdim.. gerçekten kilo ver.. bak o zaman nasıl canlı olacaksın
Dertler geldiginde guclu olmussunuz yani o anda aciyi gostermemissiniz. Sonradan acisi cikiyor boylem. Bir sekilde uyanikken kendinuzi mesgul etmeye calisiyorsunuz. Uyurken unuttugunuz icin uyanmak istemiyorsunuz. Benden de hep sonradan cikiyor. Burdan biliyorum. İcinde kalanlar hep bir sekilde cikiyor iste.
Canım uyumak istemiorum uyuduğumda uyanmak ıstemıorum yazmışınız.Bu depresyon belırtısı.Size bi psıkologa gıtmeyı onerıyorum .Gercekten çok ıyı oluo.Kıloyu takmasanız ınanın bu kadar belırtmezsınız.Kılo almakta depresyondan.Ben psıkıyatrıye gıtmeye basladım.Hemen ılk ısım rejım spor yapmak oldu.Yavas yavas verıorum.Gerçekten ıyıkı doktorlar var.Iyı olucaksın.Rabbım sana bu mubarek gunlerın yuzu gozu hurmetıne ıyılık halı versın.Merhaba arkadaşlar. Direk konuya giriyorum. Hayatımda olumsuz şeyler de yaşadım her zaman güçlü oldum. Düştüğümde her zaman kalktım Allah a şükür. Şimdi bana bir şeyler oldu. Yaşadıklarımın etkisi desem? Bilmiyorum.
Depresyonda miyim diye soruyorum kendime. Daha önce psikologlar ile görüştüm hic bir sıkıntım olmadığını söylediler.
Çok kilo aldim son yıllarda ve vermeye çalıştım veremedim istikrarlı olamadığım için geri aldim. Kilom 90 üzeri. Ve kilo vermeye gayret etmek istemiyorum. Motive edemiyorum kendimi falan değil. Neden kilo veriyorum ? Ben iyiyim yaşıyorum gidiyorum herkes 0 beden olmak zorunda mi gibi bir kafa oluştu.
Kendime bakiyorum temizlik konusunda bakım tamam sıkıntı yok ama kilo vermeye gayret etmek icin kendime sebep bulamıyorum.
Uyumak istemiyorum cok sey yapmak istiyorum ama uyuyunca uyanmak istemiyorum. Her sey dolu dolu aslinda hayatımda ama eksik bir şeyler var gibi
Anlamıyorum
Bu arada bu hallerimi simdi bir şeyler oldu dedim ama dusunuyorum uzun süredir böyleyim. Yani simdi fark etmiş olabilirim
Ben size icimi döktüm rica ediyorum kırıcı olmadan yorum yazın ama lütfen yorum yazın
Ben bana ne oldu anlamıyorum
Her sey rahat olsun diyorum şık olayım vs derdinde degilim
Normal mi bu durumum anormal mi
Ne düşünüyorsunuz:S
cevaplarinizi bekliyorum
Okuduğunuz icin de cok tesekkur ederim
Canım uyumak istemiorum uyuduğumda uyanmak ıstemıorum yazmışınız.Bu depresyon belırtısı.Size bi psıkologa gıtmeyı onerıyorum .Gercekten çok ıyı oluo.Kıloyu takmasanız ınanın bu kadar belırtmezsınız.Kılo almakta depresyondan.Ben psıkıyatrıye gıtmeye basladım.Hemen ılk ısım rejım spor yapmak oldu.Yavas yavas verıorum.Gerçekten ıyıkı doktorlar var.Iyı olucaksın.Rabbım sana bu mubarek gunlerın yuzu gozu hurmetıne ıyılık halı versın.
Mevsimden mi acaba?Bu aralar bende çok halsizim
Bıraksalar sabaha kadar oturur akşama kadar yatarım
İnşalah öyledirMevsimden mi acaba?
Başka doktora git kuzum.Canım uyumak istemiorum uyuduğumda uyanmak ıstemıorum yazmışınız.Bu depresyon belırtısı.Size bi psıkologa gıtmeyı onerıyorum .Gercekten çok ıyı oluo.Kıloyu takmasanız ınanın bu kadar belırtmezsınız.Kılo almakta depresyondan.Ben psıkıyatrıye gıtmeye basladım.Hemen ılk ısım rejım spor yapmak oldu.Yavas yavas verıorum.Gerçekten ıyıkı doktorlar var.Iyı olucaksın.Rabbım sana bu mubarek gunlerın yuzu gozu hurmetıne ıyılık halı versın.
boyunuz kaç? boyunuz uzunsa kilonuz fazla olmayabilir..Merhaba arkadaşlar. Direk konuya giriyorum. Hayatımda olumsuz şeyler de yaşadım her zaman güçlü oldum. Düştüğümde her zaman kalktım Allah a şükür. Şimdi bana bir şeyler oldu. Yaşadıklarımın etkisi desem? Bilmiyorum.
Depresyonda miyim diye soruyorum kendime. Daha önce psikologlar ile görüştüm hic bir sıkıntım olmadığını söylediler.
Çok kilo aldim son yıllarda ve vermeye çalıştım veremedim istikrarlı olamadığım için geri aldim. Kilom 90 üzeri. Ve kilo vermeye gayret etmek istemiyorum. Motive edemiyorum kendimi falan değil. Neden kilo veriyorum ? Ben iyiyim yaşıyorum gidiyorum herkes 0 beden olmak zorunda mi gibi bir kafa oluştu.
Kendime bakiyorum temizlik konusunda bakım tamam sıkıntı yok ama kilo vermeye gayret etmek icin kendime sebep bulamıyorum.
Uyumak istemiyorum cok sey yapmak istiyorum ama uyuyunca uyanmak istemiyorum. Her sey dolu dolu aslinda hayatımda ama eksik bir şeyler var gibi
Anlamıyorum
Bu arada bu hallerimi simdi bir şeyler oldu dedim ama dusunuyorum uzun süredir böyleyim. Yani simdi fark etmiş olabilirim
Ben size icimi döktüm rica ediyorum kırıcı olmadan yorum yazın ama lütfen yorum yazın
Ben bana ne oldu anlamıyorum
Her sey rahat olsun diyorum şık olayım vs derdinde degilim
Normal mi bu durumum anormal mi
Ne düşünüyorsunuz:S
cevaplarinizi bekliyorum
Okuduğunuz icin de cok tesekkur ederim
Şimdilik 90 kiloyu sorun etmeyebilirsin. Peki bu artarsa. 120 kilolara da çıkabilirsin, ipin ucu kaçarsa. Sonra hareketlerin kısılır, hastalıkların artar. Ewet kimse 36 beden olmak zorunda değil. Ama vücudunuz belli bir kilodan sonrasını kaldırmayabilir.
Bugun 90 uzerisiniz.Birkac yil sonra bu ipin ucunu kacirmislikla 100 uzeri...Sonra 35 ten sonra gelsin saglik sorunlari.Hersey guzellik,instagram before/after zayiflama hikayesi olan kadinlar degil tabiki ama onemli.
Siz bilirsiniz tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?