Dermansız derde mi düştüm ?

maalesef oyle hissetmiyorum iste
Sorun bence 22 yaşında 90 kilo olmak.. yaşıtların pullbear bershkadan giyinirken senin koton vs gibi markalara bakmak içten içe kabul etmesen bile seni üzüyordur.. bende kilolu bi gençlik geçirdim.. gerçekten kilo ver.. bak o zaman nasıl canlı olacaksın

Hakli olabilirsiniz bunu zaman zaman ben de dusunuyorum ama kilo ver kilo al gercekten cok yipratici

Dertler geldiginde guclu olmussunuz yani o anda aciyi gostermemissiniz. Sonradan acisi cikiyor boylem. Bir sekilde uyanikken kendinuzi mesgul etmeye calisiyorsunuz. Uyurken unuttugunuz icin uyanmak istemiyorsunuz. Benden de hep sonradan cikiyor. Burdan biliyorum. İcinde kalanlar hep bir sekilde cikiyor iste.

Gözlerim doldu mesajinizi görünce

Biri daha söylemişti.. kendini cok yoruyorsun diye :)
Yoksa uyuyamiyorum demistim. Seninki uyumak degil sızıp kalmak demişti:)

Canım uyumak istemiorum uyuduğumda uyanmak ıstemıorum yazmışınız.Bu depresyon belırtısı.Size bi psıkologa gıtmeyı onerıyorum .Gercekten çok ıyı oluo.Kıloyu takmasanız ınanın bu kadar belırtmezsınız.Kılo almakta depresyondan.Ben psıkıyatrıye gıtmeye basladım.Hemen ılk ısım rejım spor yapmak oldu.Yavas yavas verıorum.Gerçekten ıyıkı doktorlar var.Iyı olucaksın.Rabbım sana bu mubarek gunlerın yuzu gozu hurmetıne ıyılık halı versın.

Bu aralar bende çok halsizim
Bıraksalar sabaha kadar oturur akşama kadar yatarım

Psikologa gittim ama bir sorunum olmadığını soyledi
Insallah oyledir
Size de geçmiş olsun gerçekten siz istediğiniz icin iyisiniz ben buna inaniyorum
Psikolog sadece aracı
Çok sağolun ilginiz için

Başka doktora git kuzum.

Şimdilik 90 kiloyu sorun etmeyebilirsin. Peki bu artarsa. 120 kilolara da çıkabilirsin, ipin ucu kaçarsa. Sonra hareketlerin kısılır, hastalıkların artar. Ewet kimse 36 beden olmak zorunda değil. Ama vücudunuz belli bir kilodan sonrasını kaldırmayabilir.

Bugun 90 uzerisiniz.Birkac yil sonra bu ipin ucunu kacirmislikla 100 uzeri...Sonra 35 ten sonra gelsin saglik sorunlari.Hersey guzellik,instagram before/after zayiflama hikayesi olan kadinlar degil tabiki ama onemli.
Siz bilirsiniz tabi.

Doktor Nowzaradan ı izlemeyi denemelisin ameliyatlarını izle bi süre sonra ben böyle olmak istemiyorum diye kendine geliyosun ben çok aşırı bir kiloda değildim ama çevremdeki insanların kilo aldın sen beni geçtin sen az ye bilmem ne demesi çok psikolojimi bozmuştu ilk defa bir program bilinç altına doğru mesajı gönderiyor Bende işe yaradı adam mesleğinin hakkını televizyondan bile veriyo beni çok etkilemişti belki sende de işe yarar

boyunuz kaç? boyunuz uzunsa kilonuz fazla olmayabilir..

Kilo verip almış, tekrar kilo verme motivasyonunu kaybetmiş biri olarak yazıyorum. Bana sanki;
Siz her ne kadar kilo verme derdinde değilim deseniz de
buradan bakınca bütün sorun kilo olayı imiş gibi geliyor.
Rahatlık ve şıklıktan ziyade kilo verince insandaki o hafifleme ve fit olma duygusu muazzam. Görüntü için değil sağlık için kilo verin.
Şu birşeyler yapmak isteme,yapamama, uyuma uyanmak istememe de bildiğin depresyon başlangıcı.
Psikoloğu değiştirin hatta psijyatriste gitseniz daha iyi, hafif bir antidepresan bile verebilir size.

Bu şekilde mutlu musunuz?

Hani kimi insan fazla kilolarıyla da mutludur.
Kimi insan vücudunda bir parça göbek çıksa ''Ayyy çok kilo aldım. '' diye ciddi ciddi üzülür.

Eğer bu kilonuzla, rahat ama şık olmayan elbiselerinizle mutluysanız bence sorun yok.
Çünkü herkes çok güzel,çok şık, çok fit olmak zorunda değil bence de.

Haklisiniz Allah korusun
Dikkat etmek lazım

Bugun 90 uzerisiniz.Birkac yil sonra bu ipin ucunu kacirmislikla 100 uzeri...Sonra 35 ten sonra gelsin saglik sorunlari.Hersey guzellik,instagram before/after zayiflama hikayesi olan kadinlar degil tabiki ama onemli.
Siz bilirsiniz tabi.

Tabi kimse oyle problemlerle uğraşmak istemez
Umarım tekrar motivasyonumu sağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…