luffe tek igne nasıl oluyor?herhangi bir roller üzerinde degil de müstakil bir igne mi bu?
Dermarolleri yüze uygularken ne lazım? Jel mel falan çıkıyomuş ya bazılarında? Benim sadece alkolum ve emla kremim olcak. Yeterli mi_?
Yeter yeter zaten nuskin kremlerin varmış onlarla da tedaviyi desteklersin düzenli kullanarak. Bu arada ufak bir uyarı, bunları göz kapaklarına uygulamıyoruz çünkü göz derisinin inceliği (epidermis+dermis hem de) 0.3 mm imiş. O yüzden demek ki göze uygulamak istesek maksimum şu en küçük boyu yani 0.2 mm'i kullanmak gerek bence... Kaş yapiym derken göz çıkarmayalım aman arkadaşlarsositososito
Demin şu seans arasına kafayı taktığımdan epey bir araştırdım. Ve geneli şöyleymiş arkadaşlar, Türkçeye çevirirsek:icecream:
.25 mm 1 gün minimum; 2-3 gün tavsiye edilir
.5 mm 3 gün minimum, 5-7 gün tavsiye edilir
1.0 mm 1 hafta minimum, 2-4 hafta tavsiye edilir
1.5 mm 2 hafta minumum, 4-6 hafta tavsiye edilir
Ve bir yılda yapılacak ortalama seans sayısını da 6-8 adet demişler, yılda 1 kez de tekrarlarsan korunma amaçlı uygunmuş.
Benim aldığım yer (markası dr-roller) 1 mm roller için seans aralığının 6-8 hafta olması gerektiğini söylüyordu ama sanırım 2. seansımı bugün yapacağım yani 9 gün sonrahihoyyyt Sonraki seanslar arasında ise en az 1 ay bekleyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?