Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

luffe tek igne nasıl oluyor?herhangi bir roller üzerinde degil de müstakil bir igne mi bu?

Benimde dermarollerim geldi fakat minicik bişey geldi. Şaşırdım bu kadar küçük beklemiyodum acaba sizinkide mi küçük? ve acaba bana gözaltı dermarolleri mi geldi? bu arada 1 mm

luffe tek igne nasıl oluyor?herhangi bir roller üzerinde degil de müstakil bir igne mi bu?

Evet canım ayrı bir paket içinde uzunca bir tutma yeri ve ucunda tattoo iğnesi dedikleri çok ince bir iğne var. fotosunu uygun bir vakitte eklerim. Özellikle çatlak ve kırışık tedavisinde kullanılıyormuş. Hatta bu internetteki fotoların çoğu single needle tedavisinden sonraki fotolarmış. Doktorlar da rollerdan sonra single needle kullanımı çok etkili oluyor demişler. Henüz okuyamadım kullanma kılavuzunu. Tek tek çatlak izlerinin üzerinden geçelecek sanırım. Dudak üstü kırışıklığı olan bir kadının fotolarını gördüm, single needle tedavisiyle inanılmaz düzelmiş.

Kızlar bişy sorcam benim yanaklarım biraz aşağı indiği (saktığı) için gözyaşı pınarlarımın çıkış yeri bayağı aşağıda. Güldüğüm zaman yanaklarımın başlangıç yeri burun ucumun biraz üstü oluyo. O aradaki: yani göz altımla yanağımın başlangıç yeri arasında çukur var. Yanii yanağım biraz daha üstte olmalıydı. Buna karşı tek çözüm estetik ameliyatı geçirmek mi?
Yada lifting tarzı işlemler kremler etkili olur mu?

Arkadaşlar ben konuyu ilk dermarollerımı aldıktan sonra gördüm ve yalnız olmadığımı görmek çok güzel. Yurtdışından kendime getirttiğim ürünü yanaklarımda bulunan akne skarları için ilk kez 7 Mayıs'ta kullandım. 3 sıra iğneye sahip olan dermarollerımın uzunluğu ise 1 mm. Yüzüme ilk uyguladığımda uyuşması için emla vs de kullanmadım ama uygulama sonrası (sırf yanaklara değil tüm yüz ve boynuma uyguladımzemuszemus) cildimin her yeri 1. derece güneş yanığı gibi kızardı. Dedim 1 hafta filan geçmeyecek, sen ne yaptın... Çünkü her yerde kızarıklığın birkaç saatte geçeceği yazıyordu ama bu geçecek gibi değildi. 1 saat sonra korkarak aynaya baktım ve neredeyse kızarıklığın tamamı geçmişti:smiley-cool: En iyi etkiyi 2 gün sonrasında görmeye başlıyorsunuz veya bende öyle oldu. Cildimde genel bir toparlanma oldu, peeling yapmışım gibi yumuşacık ne krem sürersem süreyim hemencecik emiliyor ve akne izleri bariz şekilde ufaldı kızlar:jeyyar: Bu dönemde olabildiğince su içip beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorum zaten bugün diyete başladım... Kısacası herkese tavsiye ediyorum... İkinci uygulamamı 6 hafta sonra yapmayı düşünüyorum. İnternette haftada bir uygulayan da var her gün de 1-2 aya bir de. Benim aldığım yer 6-8 haftada biri tavsiye etmiş o yüzden 6 hafta sonra yapmayı düşünüyorum.

Vücut için olan daha büyük (8 sıra iğneli) ve yine 1 mm iğneli olanın da siparişini verdim. Bacaklarımdaki selülitlerde de işe yarayacağına inanıyorum. Her iki taraftaki gelişmeleri sizinle paylaşacağım...

Herkese kolay gelsin...:icecream:

luffe o zaman bız de alırız o neymıs aa ayıpladım kendımı benım nası haberım olmaz!!!!! :)
pink kremle lifting olmaz canım olsa bana olurdu
gulay kac yasındasın canım? yüzündeki hamgı bolgelerde sıkılasma hıssedıyorsun?
boynuna yapıyor musun?

jayjay, 28 yaşındayım... Boynuma da yaptım ve sıkılaşma-toparlanma şöyle sonuçta 40-50 yaş cildine sahip değiliz hani bariz bir deformasyonumuz yok ama 20'li yaşların sonunda insanın kendinin anlayabileceği hafif bozulmalar oluyor yani 20sindekiyle aynısı olmuyor. Aynaya bakınca cilt yapımda düzelme (gözeneklerin küçülmesi ve daha az belirgin hale gelmesi gibi) ve bariz bir sıkılaşma hissediyorum elimi sürdüğümde. Aynaya bakınca daha dinç duruyor hani iyi bi uyku çekmiş gibi... 40-50 yaş grubu uyguladığında kırışıklık tedavisi haricinde toparlayıcı etkisinin de çok olacağını düşünüyorum sengözlerimebaksanab

Bu arada jayjay sen ihtiyacın olmadığı için bacaklarında denememiştin değil mi canım? Selülit için deneyen hiç arkadaş olmadı değil mi daha? Olsa da keşke bizle paylaşsa... Yüzüme yapamadım ama inşallah yeni alet geldiğinde bacakların sorunlu bölgesinin önce-sonra fotoğrafını çekeceğim kızlar... Elimizde bi kanıt bulunsun di mikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu dermarollerin temizliğini nasıl sağlıyorsunuz? SAf alkolde mi bekletiyorsunuz ve kaç saat beklemeli? Benim aldığım dermarollerin kutusunun üzerinde tekrar kullanmayınız yazıyo. Off ne yapmalı anlamadım

gulay gözenek genislemesinin nedeni kolajen azalmasıdır
yani cilde pürüzsüzlük veren o sümüksü madde kolajen azalınca tabi ki gözenekler genisliyor
cunku altında artık cıldı dolgun gosteren kolajen azalmıs
simdi sen ignelemeleri yap
kolajenın artıcak gozeneklerın daha daha kapanıcak
bunu iyi bulduk valla
iyi ki haberimiz oldu
gulay ben bacagıma degil tek ust bolgeler gogus karın kol bır de popoma denedım
ama tum popo degıl, en alt kısım oluyor ya oraya gectım
selulıtte sonuc alan catlakları azalan kızlar olmus onların baslıgı baska
seytan rumuzlu arkadas yonetıyor orayı bı oraya bak ıstersen
onlar da ayrı baslık acmıs vucut bakımı kısmında sanırım

pink medikallerde dezenfektan sıvılar satılıyor bı ugra derim
her tur mıkrobu olduren dezenfektan sprayler var alkol yetersız olabılır

Çok teşekkürler jayjay'cim ben vücut bakımı konusuna da bakayım birazdankaydirigubbakcemile2 Valla ben de memnunum iyi ki aldık. Kremler de tabi işe yarıyor ama içten de birşeyler yapmalıydık...

pink ben eczaneden aldığım etil alkolde bekletiyorum, aldığım sitede 30 dk-1 saat arası bekletin diyordu. Öyle saatlerce bekletmek de zararlıymış alet için. Ben 30 dk bekletip temiz bir yerde kurumasını da bekleyip öyle kabına koyuyorum. Tek kulanım konusunda haklısın, ben de epey ikilemde kalmıştım. Ama sonra şunu hatırladım:Saç dökülmesi tedavisi için kullanımında haftada 5 kez kullanılıyor ama bir kez geçiyormuşsun o bölgeden. Eee saç tedavileri de en az 3 ay+ olduğuna göre bu süre için 60 tane dermaroller kullanılması gerekirdi:bbo: O yüzden bu tek kullanımlık görünen dermarollerımızın profesyonel kullanım için olduğunu belirtmek üzere o tarz uyarılar olduğunu düşünüyorum. Bir kliniğe gitsek herkes için ayrı kullanıp atmaları lazım. Çünkü bize kullandıklarını doktor dezenfekte edip bize geri verse ama biz iyi şekilde saklamasak ve bir dahaki uygulamada mikrop kapabiliriz yani doktor kendini riske etmez bunun yerine atar kurtulur tek seferde bence..

Yaa arkadaşlar bu başlık kısmı kaç mm sizde? benimki çok küüçük yani bana gözaltı için olanı yollamışlar sanırım. Onunla vücut hayatta olmaz. Hayatta bitmez. O yüzden bana yanlış geldi. Bununla sizce yüz nasıl olur?Minick bişy
Birde alkolde bekletip sonra dezenfektan suda mı bekleteyim kafam karıştı

Benim yüzümde kullandığımda ufacık (3 sıralı) ama vücut için aynı sitede 8 sıralısı öneriliyordu. Ben ürünü görmeden memnun kalırsam vücuduma da uygularım demiştim ama yüzüme bile epey uzun sürünce vücuda yapamayacağımı anladımeyvahedigeldismile O yüzden de bir de vücut için sipariş ettim ben... Alkoldan sonra suda bekletmeye gerek yok canım nasıl olsa alkol hemen uçuyor bir süre sonra.

Cildinizde ne gibi değişiklikler gözünüze çarpıyor bu aleti kullanmaya başladıktan sonra? Benm ne leke sorunum ne kırışıklık sorunum var. Cildim hatta şu aralar parlıyor bile diyebilirim. Herhalde Nu skinden olcak.. Benim tek sorunum yanaklarımın hafifçe aşağı inip gözaltlarımdan çekilmesi. Dolaysıyla gülünce gözaltlarım ile yanağımın başlangıç yeri arasında bayağı mesafe var. Buna canım sıkılıyor. Acaba bu alet yüzü yukarı çekiyor mu? Yani yanaklarmın eski yerinde yani yukarıda olmasını çok istiyorum alsanaalsanasmile Yakında evleneceğim ve estetik olmaktanda korkuyorum. Bunun keşke doğal bir çaresi olsa

Canım estetik ameliyat kadar etkili olacağını sanmıyorum ama şu bir gerçek ki, daha önceden 8-10 yılda kremlere harcadığım milyarlara acıyorum. En pahalı krem bile bu sonucu vermemişti bende. Tabi kişiden kişiye değişebilir...

Gülaycım benim ne kırışıklık derdim var ne leke! Of benim yüzümde gevşeme problemi vardı. O da nu skinle bayağı halloldu. Şimdiki sorunum gözaltımdaki boşluk. Cildimi sıkılaştırmam gerekiyor demekki bu da dermarollerle mümkün. Ama diyorumki bunu başarırsam yani cildimi sıkılaştırırsam yanağım eski yerine geri döner mi? sositososito
Zaten çok hafif bir sarkma var bende. Bu kadarcık sarkma için ameliyat masasına yatılmaz diye düşünüyorum. Zaten boynumda çenemde bozulma falan yok o denli hafif yani. Sadece gözaltında boşluk var. Ahh derdime ameliyatsız bi çare olsa :sinifsinif:

Dermarolleri yüze uygularken ne lazım? Jel mel falan çıkıyomuş ya bazılarında? Benim sadece alkolum ve emla kremim olcak. Yeterli mi_?

pink jele gerek yok hangi markada jel cıkıyormus ki?
bence sen gozaltı ıcın olanı almalıydın onu da o yanakların ust kısmı ve gozaltına kullanmalıydın
ha gelecege yatırım yapmak acısından buyuk olanı da ayda 1 yuzune gecsen ıyı olur

Dermarolleri yüze uygularken ne lazım? Jel mel falan çıkıyomuş ya bazılarında? Benim sadece alkolum ve emla kremim olcak. Yeterli mi_?

Yeter yeter zaten nuskin kremlerin varmış onlarla da tedaviyi desteklersin düzenli kullanarak. Bu arada ufak bir uyarı, bunları göz kapaklarına uygulamıyoruz çünkü göz derisinin inceliği (epidermis+dermis hem de) 0.3 mm imiş. O yüzden demek ki göze uygulamak istesek maksimum şu en küçük boyu yani 0.2 mm'i kullanmak gerek bence... Kaş yapiym derken göz çıkarmayalım aman arkadaşlarsositososito

Demin şu seans arasına kafayı taktığımdan epey bir araştırdım. Ve geneli şöyleymiş arkadaşlar, Türkçeye çevirirsek:icecream:

.25 mm 1 gün minimum; 2-3 gün tavsiye edilir
.5 mm 3 gün minimum, 5-7 gün tavsiye edilir
1.0 mm 1 hafta minimum, 2-4 hafta tavsiye edilir
1.5 mm 2 hafta minumum, 4-6 hafta tavsiye edilir

Ve bir yılda yapılacak ortalama seans sayısını da 6-8 adet demişler, yılda 1 kez de tekrarlarsan korunma amaçlı uygunmuş.

Benim aldığım yer (markası dr-roller) 1 mm roller için seans aralığının 6-8 hafta olması gerektiğini söylüyordu ama sanırım 2. seansımı bugün yapacağım yani 9 gün sonrahihoyyyt Sonraki seanslar arasında ise en az 1 ay bekleyeceğim...

Aaa hayatta o kadar bekleyemem. Ben her hafta yapmak istiyorum. Acil düzelmem gerek. 1mm her hafta yapacam zaten mininum diyomuş. Ama göz için de alacam onu kaç mm alsam? boshayallersmile
Birde yabancı sitedeki forumlara baktım. Onlar üzerine Retin-A ve Vitamin C sürüyorlarmış. Sizler de yapıyormusunuz bunu? Dahada sıkılaşır. Özellikle A vitamini çok sıkılaştırır.
Birde birisi şöyle demiş (Çok sevindimmm kaydirigubbakcemile2 )
Sarkan yüzüne lifting etkisi yarattığından bahsetmiş. Ve boyun gerdirmeye gerek yok denmiş. Ama 1kişi bahsetmiş. Umarım gerçekten lifting yapıyodur :asigim:
Ayrıca daha hiç başlamadım. Hala emla kremi mi sürüyosunuz? Ben diyorumki 1-2kere emla sürerim sonra herhalde alışır sürmeden yaparım diyorum. Umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…