gulay boynuna kac kez derma roller yaptın seans olarak?
ve kac gecis yapıyordun? ben 15 ancak yapabıldım emla surmeme ragmen acıdı bılmıyorum nıye
kızlar, benim çil olmayan ama çil kadar yoğun lekelerim var bende sipariş vermeyi düşünüyorom boyut olarak ve sıra sayısı olarak ne tavsiye edersiniz..
birde aranızda lekeri için kullananlar ayrıca krem kullanıyorlar mı ?
lekeler için kullanıldığında krem tavsiyesi olan var mı?
burun gözeneklerim biraz geniş bu gözenekler üzerinde de etkili mi?
evet canım bahsettiğim lekeler pigmentasyon lekeleri, yanlış hatırlamıyorsam sende lekelerinden bahsettin.. sende lekeler açısından bir değişiklik oldumu, kullanımdan sonra..
ben dün 0.5 rollerla yüzeme yaptım..2 uygula oldu jayjay gibi biraz bastırarak ve 30 tekrarla yaptım boynumada aynısını uyguladım çok tekrar olunca acayip kızardı .buğün bile hala belli kızarıklıklar..dikkatimi çekti güldüğüm zaman burun ve ağız çevremde olmayan bir kırışıklık farkettim korktum açıkcası yüzümüzü iyi yaparken kırıştırmayalımda...belkide daha önce vardı ben yeni farkettim bilemiyorum...birde arkadaşlar rollerları inceleyin derim bendeki 0.5 iğne ucu oynamış birtanesi sağlam olmayabilir çok ince olduğu için deride kalabilir mazallah...gulay boynuma aslında yoğun olarak ilk uygulamam gelecek hafta 0.5 le tekrarlayacağım. bakalım bendeki ince cizgi değil yapısalda olunca biraz derin bakalım işe yarayacakmı ama gözeneklere iyi geldiğini bende düşünüyorum tabi şu anda cilt çok gergin parlıyorum :))şu kırışıklığa kafam takıldı yaaaa ....birde arkadaşlar dudak üstündeki tüyleri ben sir ağdayla alıyorum artık onları kullanmayacağım zararlı bence kırışıklığa zemin hazırlar diye düşünüyorum...
jayjay yüzüne yaptığında ertesi gün cildin koyulaşmışmıydı...bende koyulaşma var başta kızarıklık oldu şimdide kararma gibi bu normalmi arkadaşlar ...
jayjay yüzüne yaptığında ertesi gün cildin koyulaşmışmıydı...bende koyulaşma var başta kızarıklık oldu şimdide kararma gibi bu normalmi arkadaşlar ...
ayy yokmuş jayjay yeni baktım. Vardır die düşünmüştüm bilmiyorumkismile
Bizde bi dr'a getirttiririz olmazsa..Off arkadaş bi dr var onada rezil olacam :kedi:
aynı sorun bende de var aydo.dermaroller yaptıktan sonra yüzüm kapkara oluyor ..:çok üzgünüm:
sonrasına bu kararmalar geçiyor mu, yoksa lekeye dönüştüğü oldu mu?
birde kullandınız dremaroller kaç milimlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?