Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

gulay boynuna kac kez derma roller yaptın seans olarak?
ve kac gecis yapıyordun? ben 15 ancak yapabıldım emla surmeme ragmen acıdı bılmıyorum nıye

İşte 2 seans yaptım toplamda ve her yöne 4'er geçişten 16 geçiş yapıyorum canım. Emla konusunda haklısın, ben biraz acıya dayanıklıyım ondandır belkikaydirigubbakcemile3

Yoğun lekeden kastın pigmentasyon lekeleriyse yani güneşten filan oluşanlar onlara 1 mm ya da 1.5 mm öneriliyor. Leke için beyazlatıcı şeyler kullanmıyorum çünkü artık yaz geldi. Ama güneş kremi önemli... Benim cildim de yağlı olduğundan burun ve çevresi gözenekli. Burnuma da yapıyorum yalnız söyliyim oldukça acıtıyor diğer yerlere göre, kemiğe yakın ya ondan heralde. Ama gözeneklerimde de iyi sonuç aldım ben hem küçüldüler hem derinin yapısı pürüzsüzleşti...

ben dün 0.5 rollerla yüzeme yaptım..2 uygula oldu jayjay gibi biraz bastırarak ve 30 tekrarla yaptım boynumada aynısını uyguladım çok tekrar olunca acayip kızardı .buğün bile hala belli kızarıklıklar..dikkatimi çekti güldüğüm zaman burun ve ağız çevremde olmayan bir kırışıklık farkettim korktum açıkcası yüzümüzü iyi yaparken kırıştırmayalımda...belkide daha önce vardı ben yeni farkettim bilemiyorum...birde arkadaşlar rollerları inceleyin derim bendeki 0.5 iğne ucu oynamış birtanesi sağlam olmayabilir çok ince olduğu için deride kalabilir mazallah...gulay boynuma aslında yoğun olarak ilk uygulamam gelecek hafta 0.5 le tekrarlayacağım. bakalım bendeki ince cizgi değil yapısalda olunca biraz derin bakalım işe yarayacakmı ama gözeneklere iyi geldiğini bende düşünüyorum tabi şu anda cilt çok gergin parlıyorum :))şu kırışıklığa kafam takıldı yaaaa ....birde arkadaşlar dudak üstündeki tüyleri ben sir ağdayla alıyorum artık onları kullanmayacağım zararlı bence kırışıklığa zemin hazırlar diye düşünüyorum...

Yoğun lekeden kastın pigmentasyon lekeleriyse yani güneşten filan oluşanlar onlara 1 mm ya da 1.5 mm öneriliyor. Leke için beyazlatıcı şeyler kullanmıyorum çünkü artık yaz geldi. Ama güneş kremi önemli... Benim cildim de yağlı olduğundan burun ve çevresi gözenekli. Burnuma da yapıyorum yalnız söyliyim oldukça acıtıyor diğer yerlere göre, kemiğe yakın ya ondan heralde. Ama gözeneklerimde de iyi sonuç aldım ben hem küçüldüler hem derinin yapısı pürüzsüzleşti...[/QUOTE]

evet canım bahsettiğim lekeler pigmentasyon lekeleri, yanlış hatırlamıyorsam sende lekelerinden bahsettin.. sende lekeler açısından bir değişiklik oldumu, kullanımdan sonra..

jayjay yüzüne yaptığında ertesi gün cildin koyulaşmışmıydı...bende koyulaşma var başta kızarıklık oldu şimdide kararma gibi bu normalmi arkadaşlar ...

evet canım bahsettiğim lekeler pigmentasyon lekeleri, yanlış hatırlamıyorsam sende lekelerinden bahsettin.. sende lekeler açısından bir değişiklik oldumu, kullanımdan sonra..

Canım bendekiler sivilce iziydi ama tabi yazın çiller filan da çıkıyor güneşte korunmasız veya çok kalırsam. Ama eldeki pigmentasyona bile iyi geldiğini kullanan arkadaşımdan biliyorum, onda da hafif açılma silikleşme var. Yalnız o 0.5 mm almış halbuki bu lekelere 1 ve 1.5 öneriliyor sanırımbilmiyorumkismile

Demek ki arkadaşlar bu kızarma/kanama/acıma meselesi hem tekrar sayısı hem de iğne boyuyla ilgili. Ben çok bastırmıyorum çünkü arada bikaç ufak sivilcem var ve oralar iyice acıyor. Ama bence de çok zorlamadan biraz bastırılmalı. Özellikle kısa iğnelerde...

jayjay yüzüne yaptığında ertesi gün cildin koyulaşmışmıydı...bende koyulaşma var başta kızarıklık oldu şimdide kararma gibi bu normalmi arkadaşlar ...

aa canım kızarmak ne demek son yaptıgımda ılk gun bordo gezdım sempatiksalakcinni
ama umrumda bıle degıl
bıraz cok bastırdım dedım ya ıste o sefer oyle bordo oldum
annemle babam acaba duzelcek mı dıye bakarken ben oralı bıle degıldım
yalnız kızlar ıyı cılt bakım urunlerı bulundurun cılt cok kuruyor o ust derıyı atmak ıcın

kararma olur yanı bordodan degısık renklere donebılır
ben beyaz tenlı ve cok solgun olmama ragmen bordo oldum
ten rengın farklıysa artık pıgmentlerıne gore dusun canım kendımızı gokkusagındakı tum renklere burunmus gorebılırız
eger morarla tarzı ıse, o zaman cok fazla bastırmıssın demektır
kırmızı tonları agırlıkta olmalı

aydo bence hıc 0.5 ıle ugrasma zaman kaybedıyorsun senın 1.5 mm rollerın yokmuydu?
neden onla yapmıyorsun ben kucuk olanı kullanmıyorum artık

Okuduğuma göre 0.5 ile de sonuç alanlar vardı. Onların bir avantajıda daha kısa sürede tekrarlayabilmeleri. Önce 0.5le başlayıp sonra dahada yükseltenler var. Yarın memleketime gideceğim. Buralarda olmayacağım. Ve ilk atışlarımı gerçekletireceğim. Ordada internetim yok. UMarım bi aksilik çıkmaz. Dermarollerin nasıl yapıldığına tekrar bakmam gerek. Ne olur ne olmaz. Ama umarım karaya dönüşmez rengim.

Arkadaşlar müthiş bir site buldum:
dermaheal.com

Bu sitede dermarollerle birlikte kullanılan kök hücre ekstreler, biyomimetik peptitler vs. cildi çok daha hızlı iyileştirdiğinden bahsediyo. Henüz çok incelemedim siteyi. Daha da inceleyeceğim ve eğer satılıyorsa almayı düşünüyorum

pink dermaheal in ürünleri turkiyede var ancak firma dr olmayan kisilere bu urunleri satmıyor
dr adı adresı ıstıyor parasını odesen bıle senın adresıne degıl bır dr a gondermek ıstıyorlar

dermaheal ebayda satılıyor mu?tarıhlerı varmıymıs uzerınde? son kullanma tarıhıne bak
evet urunlerı gercekten guzel de sanırım amerıka fılan degıl de boyle degısık uzak dogu ulkelerıdır urunu satan degıl mı? uzakdogudan gelecektır marka kore kökenli diye biliyorum
ma uzakdogu gercekten cılt bakımında cok öndedir biz bilmiyoruz ama gercek bu

pink link verebilir misin sadece sampuan gordum bu markadan baska urun yok
linki ayır lutfen yoksa cıkmaz

ayy yokmuş jayjay yeni baktım. Vardır die düşünmüştüm bilmiyorumkismile
Bizde bi dr'a getirttiririz olmazsa..Off arkadaş bi dr var onada rezil olacam :kedi:

aynı sorun bende de var aydo.dermaroller yaptıktan sonra yüzüm kapkara oluyor ..:çok üzgünüm:

ayy yokmuş jayjay yeni baktım. Vardır die düşünmüştüm bilmiyorumkismile
Bizde bi dr'a getirttiririz olmazsa..Off arkadaş bi dr var onada rezil olacam :kedi:

almak ıstıyorsan tr den de alabılırız ortaklasa
sen ürüne karar ver
bende brosurlerı vardı kartonete basılı
yurtdısı sıtesı deveye hendek atlatıyor usadan baska markalar alabılırız ama
dermaheal ın teknolojısı onlarda yok
marka super evet :lepi:

sonrasına bu kararmalar geçiyor mu, yoksa lekeye dönüştüğü oldu mu?
birde kullandınız dremaroller kaç milimlik..

ben 0.5 mmlik dermaroller kullanıyorum canım.neredeyse 6 kez uyguladım gözle görülür bir değişiklik yok yüzümde.o yüzdende 1.5 mmlik almaya karar verdim.bakalım bir de onu deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…