pink panter nu skin gıdıya da fayda edermi dersin?
Arkadaşlar ben konuyu ilk dermarollerımı aldıktan sonra gördüm ve yalnız olmadığımı görmek çok güzel. Yurtdışından kendime getirttiğim ürünü yanaklarımda bulunan akne skarları için ilk kez 7 Mayıs'ta kullandım. 3 sıra iğneye sahip olan dermarollerımın uzunluğu ise 1 mm. Yüzüme ilk uyguladığımda uyuşması için emla vs de kullanmadım ama uygulama sonrası (sırf yanaklara değil tüm yüz ve boynuma uyguladımzemuszemus) cildimin her yeri 1. derece güneş yanığı gibi kızardı. Dedim 1 hafta filan geçmeyecek, sen ne yaptın... Çünkü her yerde kızarıklığın birkaç saatte geçeceği yazıyordu ama bu geçecek gibi değildi. 1 saat sonra korkarak aynaya baktım ve neredeyse kızarıklığın tamamı geçmişti:smiley-cool: En iyi etkiyi 2 gün sonrasında görmeye başlıyorsunuz veya bende öyle oldu. Cildimde genel bir toparlanma oldu, peeling yapmışım gibi yumuşacık ne krem sürersem süreyim hemencecik emiliyor ve akne izleri bariz şekilde ufaldı kızlar:jeyyar: Bu dönemde olabildiğince su içip beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorum zaten bugün diyete başladım... Kısacası herkese tavsiye ediyorum... İkinci uygulamamı 6 hafta sonra yapmayı düşünüyorum. İnternette haftada bir uygulayan da var her gün de 1-2 aya bir de. Benim aldığım yer 6-8 haftada biri tavsiye etmiş o yüzden 6 hafta sonra yapmayı düşünüyorum.
Vücut için olan daha büyük (8 sıra iğneli) ve yine 1 mm iğneli olanın da siparişini verdim. Bacaklarımdaki selülitlerde de işe yarayacağına inanıyorum. Her iki taraftaki gelişmeleri sizinle paylaşacağım...
Herkese kolay gelsin...:icecream:
ben kaşımın hemencecik altına sürdüm valla rolleri
sonuçta kaşları kalkanlar da olmuş rollerla, tamam heryerine sürülmez ama
kaşın hemen altına yapıyorum bana neee
kızlar işte 2 haftada 3 haftada bir uygulasak olur bence
o retin-a lı kremler cildinizi kavurur ha, demedi demeyin
dozları var, rastgele almayın önerim skinceuticals markasıdır...
ama haftada 1 kezden cok surmeyın yakar mahveder
ve gunes kremi olayını asla es gecmeyin
merhaba, detaylı anlatımın için teşekkür ederim..
hangi siteden şipariş verdiğini ne kadara mal olduğunu sormak istiyorum..
birde acı için herhangi birşey kullandın mı.. ve dremarolerdan hemen sonra bakım için..
arkadaşlar ben bacaklarıma kullandım iki gün önce çok canım yandı 1.5 mm iğnelerle emla kullanmadım ama bir dahaki sefere kullanacağım...birde iğne sırasının bence çok olması lazım yoksa vucuda yapmak çok zaman alıyor ve zor oluyor... ben uygulamayı yaparken cildimde minik minik kan toplanmaları oldu buyüzden yavaş yaptım...hani diyorlarya 4 hafta bekleyin diye sanırım haklılar bakalım kızarıklıklar ne zaman geçecek...ayrıca selülit için yapıyorum sanki işe yarıyor gibi arkadaşlar
peki kızlar rolleri temizlemek için alkolden başka ne kullanabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?