Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

pink panter nu skin gıdıya da fayda edermi dersin?

Cnm Nu skinin bence en iyi olduğu alan kırışıklıkları açmak ve o jellerle cilt çok temiz hale geliyo daha parlak oluyo. Gıdıya da iyi gelmesi lazm. Çünkü sarkmış kollara bile etkili. Ve boğazdaki çizgiyide yok ettiği söyleniyor. Eğer pahalı gelirse dermarolleri alıp onu da gıdıya kullanabilirsin diycem ama o da çok acıtır galiba.bilmiyorumkismile
Nu skinin jelleri bitti benm. Bekliyorum yenisinin gelmesini. Bir jeli 2 defa kullanıyorumki tasarruf olsun. Ayda 50 lira harcamış olcam jellere. Peptit kreminin fiyatıda uygun. Şuan hala yüzümden çok memnun değilim. Zaman alıyo bu tür şeyler sanırım. Ama burun oluklarım doldu ona çok sevindim. Burun kenarındaki o olukların boşalması ne kadar iğrenç oluyormuş meğer kaydirigubbakcemile

ben kaşımın hemencecik altına sürdüm valla rolleri
sonuçta kaşları kalkanlar da olmuş rollerla, tamam heryerine sürülmez ama
kaşın hemen altına yapıyorum bana neee

kızlar işte 2 haftada 3 haftada bir uygulasak olur bence
o retin-a lı kremler cildinizi kavurur ha, demedi demeyin
dozları var, rastgele almayın önerim skinceuticals markasıdır...
ama haftada 1 kezden cok surmeyın yakar mahveder
ve gunes kremi olayını asla es gecmeyin

merhaba, detaylı anlatımın için teşekkür ederim..
hangi siteden şipariş verdiğini ne kadara mal olduğunu sormak istiyorum..
birde acı için herhangi birşey kullandın mı.. ve dremarolerdan hemen sonra bakım için..

arkadaşlar ben bacaklarıma kullandım iki gün önce çok canım yandı 1.5 mm iğnelerle emla kullanmadım ama bir dahaki sefere kullanacağım...birde iğne sırasının bence çok olması lazım yoksa vucuda yapmak çok zaman alıyor ve zor oluyor... ben uygulamayı yaparken cildimde minik minik kan toplanmaları oldu buyüzden yavaş yaptım...hani diyorlarya 4 hafta bekleyin diye sanırım haklılar bakalım kızarıklıklar ne zaman geçecek...ayrıca selülit için yapıyorum sanki işe yarıyor gibi arkadaşlar

Aynen jayjaycim, ben de kaşaltıma sürüyorum ama 2-3 kez yatay geçiyorum üstünden nolur nolmaz diye... Dün akşam 2. uygulamamı yaptım ve bu sefer kızarıklık 3 saate yakın sürdü ve yanma hissettim sonrasında. Ama maşallah diyorum şu anki fondotenli görünüm gerçekten harika:içelim:

Ben delikler kapandıktan sonra A vitamini olarak Tretin kremimden sürecektim ama baktım hala kıpkırmızıyım ve hafiften yanıorum vazgeçtim. Bugün de 45spf'li yağsız güneş kremimi sürdüm, herhangi bir rahatsızlığım yok ki bugün 2-3 saat epey güneşte kaldım gelirken...

Rica ederim ne mutlu yararı olduysa...Şeniz Aldığım sitenin linkini daha 100 mesajım olmadığı için gönderemedim ama markası dr-roller canım, google'da aratınca hemen çıkar.

İndirimli fiyatı 59 dolardı ve kargo parası yok, 3 sıralı da alsan 8 sıralı da (herhangi bir mm) aynı fiyat. 1 hafta sonra filan geliyor...
Acı için hiçbirşey kullanmıyorum, sonrasında ise 2-3 gün sadece yıkıyorum güzelce güneş kremi sürüyorum. Onun dışında normal kremlerim, peelingim ve masklarım işte..zemuszemus

Seninki kaç sıralı aydo? Ben geçen vücut için (selülitlerde kullanıcam da) 8 sıralı sipariş ettim ama daha gelmedi. Hakikaten yüzüme yaptığım 3 sıralı yüzümde bile zor oluyor yani vücutta heralde saatler sürer işkence gibi:roflol: Bu 1.5 mm'de bazen kan çıkıyor hep demek ki, benim 1 mm ciddi kızartıyor ama görünen kan yok. Mm arttıkça seansların arası da artıyor çünkü yaptığı tahribat ve iyileşme süresi artıyor demek ki. Ben ilk ve 2. seansımı 9 gün arayla yaptım. Ama sonrakinde en az 1 ay beklerim, cildim kötüleşmezse 6 hafta da olabilir duruma göre yani...

gülayb sana kaç sıra olduğunu yarın söylerim şuanda evde değilim ama gg den almıştım...bende kan çıkmadı da içten minik kan toplanmaları oldu biraz biraz geçiyor ama ...bendede çok kızarıklıklar oluyor bacaklarda işe yarasında herşeye razıyım ...yüzede yapacağım 0.5 uygulayacağım...şimdiye kadar 1 sefer yaptım ...

ben saf alkol kullanıyorum 5 dakika bekletiyorum...bekletme süresinden pek emin değilim ama yeter diye düşünüyorum...

benim boynumda cizgiler var bu cizgiler 15 yaşındada vardı yani yapısal...boynuma 1.5 kullanacağım bakalım cizgilerde işe yarayacakmı merak ediyorum

Canlarım bugün etil alkolümü aldım. 250 gr aldım. Siz küçücük bi kaba doldurup bekletiyosuınz dimi? Az almışm alkolü eve gelince anladım. Neyse şimdilik yetsinde... Başlamak istiyorum ama korkuyorum ya kanarsa diye. 1mm kullancam. Hafta içi olduğu için şuan başlayamıyom. Bence bu Nu skinden daha etkili olcak. Zaten onun henüz pek bi faydasını göremedim. Benm düğünüm Temmuzun sonunda olacak. O güne kadar bi çaresini bulmalıyım. Yüzüme dolgu istemiyordum aslında çünkü kalıcı değil ve geçici bi çözüm ama son 1 haftadır dolguya ikna olmuş durumdayım çünkü şuanlık başka çarem yok. Dermaroller ve Nu skinden sonucu bekleyene kadar epey zaman geçecek gibi.
Dermarollerin etkisini çok merak ediyorum ayrıca bu yüze kullandığınız başlığı gözünüzün altındaki göz pınarlarınada yapabiliyomusunuz? Yoksa ayrıca mı alayım onu? Bu arada göz için sanırım 0.5 alırım.
Ve Önce yüzü yapacam ama emla süreyimmi sürmeyeyimmi kararsızım. Korkuyorum

Kızlar bişy daha sorcam bir iki tane aktif sivilcem var. Dermarolleri onun üzerine sürmemem mi gerekiyo? Ben aktif aknede kullanılmaz die okumuştum ama nasıl olcak? Benmki zaten az

Aydo, etil alkolde 30 dakika-1 saat arası bekletmek gerekiyormuş ama 1 saatten fazlası da önerilmiyor niyeyse. Boyundaki çizgilere 1,5 kesin yeter gibi geliyor bana, benim boynumda da ince çizgiler vardı şu an kayboldu desem yeridir

Pink, inşallah çok iyi sonuç alacaksın, yaptıktan 3-4 gün sonra anlayacaksın ne demek istediğimi:))) Ben yüzde emla kullanmadım ama herkesin acı eşiği değişik o yüzden önce bir denemen lazım bence veya direk emla sür gitsin... Sol yanağımda izlerin dışında aktif bikaç akne var ama çok kistik değil orta derece. Ben de senin gibi aktife yapılmaz die okudum bir yerlerde ama yine de denedim ve şu an oralarda akne yok:lepi:

kızlar emla sürmeden yapmak cidden delilik
yanı yaptıkca alısmanız fılan mumkun degıl
elinizi atese 2 kez tutsanız 3. de yanmıyor mu aynen onun gıbı

ben emlayı 2 kez suruyorum ılkınde 20 dk beklıyorum
sonra uygulamadan hemen once bır daha azcık gecıyorum tum yuze
3-4 dk daha bekleyıp emla suratımdayken yapıyorum

yuzum bıtmeden boynuma da tekrar suruyorum
boyun acıyor bıraz
pink hemen basla derim benim dedüğünüm temmuz sonu ben de ınsallah haftaya yıne yapıcam
cildim su anda iyi ama cok daha ıyısını ıstersem 3 hafta kala bı juvederm yaptırırım olur bıter

gulay boynuna kac kez derma roller yaptın seans olarak?
ve kac gecis yapıyordun? ben 15 ancak yapabıldım emla surmeme ragmen acıdı bılmıyorum nıye

Ayy kanama olacak die korkuyorum. Umarım olmaz. Jayjay ben dolgu konusunda çok kararsızım. Önceden yaptırmayınca hiç bilmiyorum. Benim asıl sorunum yüz aşağı indi. Yüz gerdirmede çok erken sanırım olmaz. Ne yapılabilir başka dolgu haricinde küçük sarkmalara acaba?

kızlar, benim çil olmayan ama çil kadar yoğun lekelerim var bende sipariş vermeyi düşünüyorom boyut olarak ve sıra sayısı olarak ne tavsiye edersiniz..
birde aranızda lekeri için kullananlar ayrıca krem kullanıyorlar mı ?
lekeler için kullanıldığında krem tavsiyesi olan var mı?
burun gözeneklerim biraz geniş bu gözenekler üzerinde de etkili mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…