Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

dedigim gibi bu defa soyulmadi cildim ama farkettim isil isil cildim ve yanagimda bir bölgede isikta farkedilen cizgiler vardi iki yildir cok cok nemlendirince kayboluyordu suan yok olmus gibi neredeyse cok sükür
benimde cildim hassas 1mm kullaniyorum

ben de 0.5le baslayip olmazsa1veya 1.5luga donerim artik :) emin olamadim pek zarar vermek de istemedim, bakalim sonucu nasil olacak, cok tesekkurler a.s.

merhaba. . vitamin ampulleri nerden aldığınızı sorabilir miyim daha önce böyle ürünler kullanmadım o nedenle bilgim yok. .bide ben daha 22 yaşındayım.kullanmajmda bi sakınca olur mu ? . dermaroller i lekeler için kullanıyorum henüz 2 uygulama yaptım. .bu vitaminlerin lekelere herhangi bi faydası olur mu yoksa yenilenmeyi mi hızlandırıyor. . ? cevaplarsanız sevinirim. opuyorumnanaktan

kızlar gerçekten işe yarıyomu bu dermaroller?uygulaması zor gibi görünüyo çünkü cildi de soyuyomuş.uzmana danışmadan mı yapıyosunuz?

HAE:
eczanelerden bulabilirsin. fiyatları oldukça ucuz 3-4 tl . bir kutudan 5 ampul çıkıyor. ama sağlık karnesine de yazıyorlar istersen

HAE:

eczanelerden bulabilirsin. fiyatları oldukça ucuz 3-4 tl . bir kutudan 5 ampul çıkıyor. ama sağlık karnesine de yazıyorlar istersen

aa çok hoş. . çok teşekkür ederim. .kaydirigubbakcemile5

kızlar gerçekten işe yarıyomu bu dermaroller?uygulaması zor gibi görünüyo çünkü cildi de soyuyomuş.uzmana danışmadan mı yapıyosunuz?

valla bende ne soyulma oluyor ne kızarıklık. . 1,5 dermaroller le 2 uygulama yaptım henüz 1 ay falan oluyor. .sonuç almamız uzun sürücek ama olsun.

hayır ben asıl olarak lekeler için ama gözenekler de sıkılaşıcak hatta bence gözeneklerin sıkılaşması daha az süre alır lekelerin geçmesi uzun sürcek. .

benim de benlerim var uygulama sırasında üzerinden geçtim ama yani benlerin geçeceğini sanmam alsine artması bile sözkonusu olabilir çünkü benler kanserli hücreler içerebiliyor fazla uğraşmamak lazım cerrahi olarak alınıyor . ama leke kalıyor o da bi senede falan ancak geçiyormuş ..belki uzun vadede bi etkisi olur benim öle bi etki olmadı ama. .

kızlar merhaba
ben geldim
tatildeydim dönüşüm zor oldu ohh ne güzeldi tatil ama napalım kısmetse bir dahaki seneye tekrar sempatiksalakcinni
bende 2.uygulamamı yapıp gitmiştim
şuan güneşten neredeyse kararırcasına yandığım için:1ninca: cildimdeki deişmeyi fark edemiyorum
ama 3.uygulamam ve ten rengimin açılması için çok sabırsızlanıyorum
sizler ne durumdasınızalkisalkisalkis

merhaba kızlar ben gözaltmda torba ve morluk için almıştım 0.5 lik dermaroller aşağı yukarı 3 ay oldu.. gelişmeler de oldu torbalarm hafifledi gerçekten.. ama yanak bölgemde böle minik delik şeklinde gözeneklerim war acaba diorum oraya sürsemm ardından kullanabileceğim ir krem önerisi olan war mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…