merhaba. . vitamin ampulleri nerden aldığınızı sorabilir miyim daha önce böyle ürünler kullanmadım o nedenle bilgim yok. .bide ben daha 22 yaşındayım.kullanmajmda bi sakınca olur mu ? . dermaroller i lekeler için kullanıyorum henüz 2 uygulama yaptım. .bu vitaminlerin lekelere herhangi bi faydası olur mu yoksa yenilenmeyi mi hızlandırıyor. . ? cevaplarsanız sevinirim. opuyorumnanaktankızlar dermarolleri yaptık teyzemle. acıdı biraz. topam 40dkkadar sürdü.uygulama ardından hodan yağı,e vitamini b vitamini k vitamini ampullerini karıştırıp yüzümüze sürdük. şu an kıpkırmızıyız eyvahedigeldismile . yaptığımız bir kaç yerde iğne ucu kadar kanama oldu. bakalım nasıl olacak. sonuçları yazmaya devam ederim. :lepi:
merhaba. . vitamin ampulleri nerden aldığınızı sorabilir miyim daha önce böyle ürünler kullanmadım o nedenle bilgim yok. .bide ben daha 22 yaşındayım.kullanmajmda bi sakınca olur mu ? . dermaroller i lekeler için kullanıyorum henüz 2 uygulama yaptım. .bu vitaminlerin lekelere herhangi bi faydası olur mu yoksa yenilenmeyi mi hızlandırıyor. . ? cevaplarsanız sevinirim. opuyorumnanaktan
HAE:
eczanelerden bulabilirsin. fiyatları oldukça ucuz 3-4 tl . bir kutudan 5 ampul çıkıyor. ama sağlık karnesine de yazıyorlar istersen
kızlar gerçekten işe yarıyomu bu dermaroller?uygulaması zor gibi görünüyo çünkü cildi de soyuyomuş.uzmana danışmadan mı yapıyosunuz?
valla bende ne soyulma oluyor ne kızarıklık. . 1,5 dermaroller le 2 uygulama yaptım henüz 1 ay falan oluyor. .sonuç almamız uzun sürücek ama olsun.
hayır ben asıl olarak lekeler için ama gözenekler de sıkılaşıcak hatta bence gözeneklerin sıkılaşması daha az süre alır lekelerin geçmesi uzun sürcek. .
benler için kullanılabilir mi peki
benlerin neyine kullanacaksın ki gençleşip daha diri gözüksünler diye mi ??? cilt kanserinin en tehlikelilerinden biri melanom(ben kanseridir) bilgilerinize.....
ya işte bilmiyorum bu dermarol ne işe yarar tam olarak.ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?