Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

Kullananların önceki ve sonraki haline dair resimler etkileyici gerçekten,insan acaba demekten kendini alamıyor.:44:

Maalesef canim.Ama bir de soyle dusun,bunu bir guzellik salonunda yapdirsaydin en az 2-3 kat fazla odeyecekdin.Birde eve kadar kipkirmizi bir yuzle dolasmak zorundaydin.Benim kutunun uzerinde yanlizca bir kisi icin kullanilabilir yaziyor.

Kizlar uykudan uyandim gecenen 3unde,tum cesaretimi topladim ve dermarolleri yapdim.Ben emla kullanmadim.Ama bir daha yaparsam kullanirim kesin.
Hafif hafif bastirarak yapsamda acidi,bazen gozyaslarimi tutamadim.Bir kac yerden de damla seklinde kan cikdi.Yapdigim yere hemen E vitaminli krem surdum.Su an yuzum kipkirmizi ve yaniyo.Insallah sabaha gecer, alisveris yapmam lazim çunku
Gelismeleri yazmaya calisicam.

Dermaroller kullananların dikkatine.. Doktorlar 1 mm ve üstü için ayda 1 defa ... 0.5 ve altı için 15 günde 1 defa yapılmasını öneriyorlar ... Ardından nem maskesi kesin yapılmalı ... Ve haftada 1 nem maskesine tedavi süreci devam edilmeli.... 0.25 mm lik göz çevresi için kullanım içindir.... Başkasını göz çevresine kesinlikleeeeee kullanmayın...

kızlarrrr ben geldimm :) ne zamandır giremiyodum tatildeydik :) benim epey oldu seanslarım tatilde bile bırakmadım baya memnunum sizler ne alemdesinz ?? kolajen maske arıyorum ya eczacı hanım iyi geleceğini söyledi

arkadaşlar merhaba,
dermaterapi yaptırdım suratıma 3 seans... cilt doktoru başta bana akne izlerimden kurtulacağımı söyledi.sonra iyileşme olur ama tam geçmez dedi...
neyse 3 seans 900 milyon + nemlendirici krem 240 tl toplamda 1140 tl ben giden paramamı yanim yoksa 3 seans boyunda çektiğim acıya mı yanim...1,5 mm likle yaptı bastıra bastıra her yerim kan oldu çektiğim acı dayanılacak gibi değildi...acıdan tüm vücudum şoka girdi..inanın suratımda ne lekelerim gitti ne izlerim sadece yüzüme bir dinlenmiş ifade geldi ama bunu zaten cilt bakımı ilede yapabilirdim...
bence sakın bu yöntemi çzöüm olarak görmeyin. keşke franksiyonel lazer yaptırsaydım en azından yüzü soyup taze deri çıkıyor anacım yüzümdeki güneş lekeleri bile gitmedi....inannın çok acı verici bir yöntem...

canim birsey sorcam kaslarimada baslicam demissin ne demek istedn anlamadim ben kaslara nasil yapiliyor we neden :) benim kaslarim cok seyrek oyuzden ilgimi cekti ne dedim acaba bu. aciklarsan cok sewnirimmm:))

Elodea bende dermaterapi yaptırıyorum, sen geçmedi diyince sorayım dedim, hiç mi iyileşme olmadı? izlerin çok mu derindi? bende iz tedavisi için yaptırıyorum ama hafiflediğini gözlemliyorum. bende irili ufaklı izler var ama en azından ufaklar geçsin iriler hafiflesin diye uğraşıyorum, sen işe yaramıyor diyince canım sıkıldı şimdi ya(

ne die orda burda yaptırıosunuzki alın evinzde yapım sür emla kremi azalıo acıda ben ikinciyi dün yaptım mesela

ne die orda burda yaptırıosunuzki alın evinzde yapım sür emla kremi azalıo acıda ben ikinciyi dün yaptım mesela

Yurt di$inda nerden alabilirim bunu nettenmi sipari$ vermem gerek yoksa herhangi bi eczanedenmi bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi lutfen ??

Son düzenleme:

Evde yapılacak bir yöntem olduğunu düşünmüyorum ziraaa benim ilk seansta dr 2 mmlik dermaroller ile yaptı etkili olsun diye bastıra bastıra yaptı...dediğim gibi acısı dayanılacak gibi değildi. aynı bölgeden 20 defa geçiyordu Yüzüme 2 tüp emla sürdükleri ve 1 saat suratımda beklettikleri halde...
2. seansta ve 3. seansta 1,5 mmlik dermaroller kullandı dr. onlarda da canım çok acıdıı Allahım çin işkencesiydi..son seansta suratım kırmızı ve morrrraarrmış bi şekilde titreyerek ( yürümeye bile mecalim yoktu) çıktım iodadan inanın arkadaşlar bu acıya değecek bir yararını görmedim. Evde yaptığınız bastırmadan masaj yapar gibi olduğu için çok acıtmıyordur. benim acı eşiğimde yüksektir.Sırtımdaki dövmeyi zamanında ilaçsız yaptırmıştım acımamıştı ama bu yöntem bana göre barbarca bi yöntem...sadece şunu söylemek istiyorum ben yaptırdım ve daha suratımda bir değişiklik farketmed,im... Ama drun söylediği kolojen salgınaması ve yüzün onarılması 1,5 ay gibi bi sürede oluyormuş bekliyorum inşallah yarar ama akne izlerim hala yerinde duruyor üzgünüm çooooooook hem param gitti hem de yaşadığım acı resmen kabusum oldu....eğer bi değişiklik olursa yazarım...şimdiki aklım olsa fraksiyonel lazer yaptırırdım...

canım inan çok derin değillerdi izlerim ama 1.5 ay beklemem gerek sana yazıcam...ama çektiğim acıya değerecek bi yöntem değil...sende acı durumu nasıl ? benim doktor çok batırarak yapıyordu

Mrb gecmis olsun insallah dr.un dedigi olurda 1 bucuk ay sonra bari etkisini gorursun bu arada yukarda yazmissinya bastira bastira ayni bolgeden 20 defa gecti diye sonrada kizardi morardi diye acaba boyle sert mudahaleyle bastirilan ignelerden dolayi ciltte iz kalma sorunuda oluyomuki sonucta cilt bu sekilde defalarca tahris oluyor ???

canım zaten doktora dedim ki neden çok bastırıyorsunuz canım çoooooooooook acıyorrrr yapmayın die ama onun bana söylediği etkisinin çok daha fazla olduğu iğneleri sonuna kadar batırması gerekiyormuş ve kanamanın olması şartmış... iğne izi ilk 2 gün olupr sonra cilt ufak ufak soyulup ölü deriyi atıyor ama inanın cildimde gözle görülür bir iyileşme yok (((

Elodeacım, bende 1. seans dermaterapiyi yaptırdım 1.5 mm ile yaptırıyorum, bana emla sürüldükten sonra acı hissi yaşamadım, yalnız işlem biraz uzun sürdüğünden tabi seansın sonlarına doğru emlanın etkisi biraz geçmeye başlıyor, o zaman hissediyorum biraz ama ben acıya baya dayanıklıyımdır onun için dayanılmaz bir acı yaşadım diyemem.. benimde irili ufaklı izlerim var ama ben 1. seanstan sonra belirgin farklılıklar görmeye başladım,bazı izlerim bariz bi şekilde küçüldü ve yüzeyelleşti. ben toplam 10seans yaptırıcam, daha 9 seansım var, ama sende neden 3 seansta bitirmişler işlemi,3 seans yetmez ki en az 8 seans yaptırman lazım..zaten serumlu yaptırmanın amacı o sık sık ve fazla yaptırmak, serum açıldıktan 3-5 gün sonra bozuluyor çünkü ..fraksiyonel lazeri bende araştırmıştım zamanında ama onda cildi noktasal şekilde aynı dermaroller gibi yaktıkları için cesaret edemedim, çnkü bazı insanlarda doku çökmesi olmuş, geri dönülmez sonuçlar yaşamaktansa, dermarollerın hiçbir yan etkisi yok onun için bunu tercih ettim..sende bana sonuçlarını yazarsan sevinirim inşallah sende de izlerde yüzeyelleşmeler başlamıştır çektiğimiz sıkıntılara değer inşallah..

canım inan çok derin değillerdi izlerim ama 1.5 ay beklemem gerek sana yazıcam...ama çektiğim acıya değerecek bi yöntem değil...sende acı durumu nasıl ? benim doktor çok batırarak yapıyordu

Bende dermaroller yazip you-tube den aradim.Bir kac video gordum ve sok oldum.
Once hastanin yuzune uyusturucu krem surdu ve sonra basdira basdira dermarolleri yapdi ama
felaket biseydi yuz tamamen kanlarla kaplandi.Igrenc ya.bence bu yontem kesinlikle iyi diil.bide yuz kanayinca mikrop kapip enfeksiyon filan olabilir.Ben dun aksam karnima uyguladim catlaklar icin acidi ama yuzum kadar degil.kizarikligi henuz gecmedi ama agri filan yok.Ben yuzume bir kez uyguladim bir dahada uygulamayi dusunmuyorum.madem basdirip kanatmadan bir ise yaramiyo,bosuna aci cekmiyim.
Ayrica bir reklamda kalojenin kutuda satildigini gordum.Gidip bakicam,neymis.Sorucam e vitamini gibi capsulde yag gibiyse yuzumuze direkde surebiliriz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…