ya kızlar sinirim çok bozuk şu dermaroller zımbırtısı yüzünden şimdi ben okdar para verdm ararştırdım aldım 1mm bi kez kullanmıştım tamam iidi ikincie igneler girmedi resmen kuru acıtıo ama girmio igne köreldi zaten doktorda 1mm tek kullanımlık körelir diodu dermaroller videosunda kahretsin ikide bir onumu alcam ucuzda degil 57 e aldım of ya:/
kızlar bende ortalama 1 aydır kullanıyorum. şimdi tüm deneyimlerimi yazıcam:. ben on günde bir yaptım 1mm ile. sivilce çukurluklarım için yapıyorum. bir ayda 1/3 azaldı küçüldü. normal gözeneklerim ise yok denecek kadar azaldı. suan için göaltlarımda bir degişiklik yok zayıfım onun etkisiyle çökmüştü dermaroller le ilgili diil yani.. ama ince kırışıklıkları açıyor. bende kırışıklık da yok gibi birşey.. gelelim yüzün bütününe çok daha parlak çok daha canlı duruyor. belki uygulama sonrası soyulmanın da etkisi vardır. şimdilik herşey güzel.. özellikle sivilce çukurlukları izler derin yaralar vs. bence bunları gecirmenin tek çözümü bu dermaroller.. ilk elime aldıgımda cildim zaten delik deşik bu igneleri mi yüzüme sokucam dedim ama gerçekten sonuç aldım en son iki gün önce yaptım soyulması bugün geçti yüzüme peeling yapıp iyice inceliyim dedim ki gerçekten küçülmüşler... çok mutluyummmmm... ekstra birey serumlar vs. hiç birşey kullanmadım sadece çok kurudugu için güzel marka bi nemlendirici kullandım. birde haftalık maskemi yaptım ekstra hiç birşey yok yani... aa birde kaşlarımda seyrek dökülen yerler vardı bir sonra ki uygulamada kaşlarıma da baslıcam
arkadaşlar merhaba,
dermaterapi yaptırdım suratıma 3 seans... cilt doktoru başta bana akne izlerimden kurtulacağımı söyledi.sonra iyileşme olur ama tam geçmez dedi...
neyse 3 seans 900 milyon + nemlendirici krem 240 tl toplamda 1140 tl ben giden paramamı yanim yoksa 3 seans boyunda çektiğim acıya mı yanim...1,5 mm likle yaptı bastıra bastıra her yerim kan oldu çektiğim acı dayanılacak gibi değildi...acıdan tüm vücudum şoka girdi..inanın suratımda ne lekelerim gitti ne izlerim sadece yüzüme bir dinlenmiş ifade geldi ama bunu zaten cilt bakımı ilede yapabilirdim...
bence sakın bu yöntemi çzöüm olarak görmeyin. keşke franksiyonel lazer yaptırsaydım en azından yüzü soyup taze deri çıkıyor anacım yüzümdeki güneş lekeleri bile gitmedi....inannın çok acı verici bir yöntem...
ne die orda burda yaptırıosunuzki alın evinzde yapım sür emla kremi azalıo acıda ben ikinciyi dün yaptım mesela
ne die orda burda yaptırıosunuzki alın evinzde yapım sür emla kremi azalıo acıda ben ikinciyi dün yaptım mesela
Elodea bende dermaterapi yaptırıyorum, sen geçmedi diyince sorayım dedim, hiç mi iyileşme olmadı? izlerin çok mu derindi? bende iz tedavisi için yaptırıyorum ama hafiflediğini gözlemliyorum. bende irili ufaklı izler var ama en azından ufaklar geçsin iriler hafiflesin diye uğraşıyorum, sen işe yaramıyor diyince canım sıkıldı şimdi ya(
Evde yapılacak bir yöntem olduğunu düşünmüyorum ziraaa benim ilk seansta dr 2 mmlik dermaroller ile yaptı etkili olsun diye bastıra bastıra yaptı...dediğim gibi acısı dayanılacak gibi değildi. aynı bölgeden 20 defa geçiyorduYüzüme 2 tüp emla sürdükleri ve 1 saat suratımda beklettikleri halde...
2. seansta ve 3. seansta 1,5 mmlik dermaroller kullandı dr. onlarda da canım çok acıdıı Allahım çin işkencesiydi..son seansta suratım kırmızı ve morrrraarrmış bi şekilde titreyerek ( yürümeye bile mecalim yoktu) çıktım iodadan inanın arkadaşlar bu acıya değecek bir yararını görmedim. Evde yaptığınız bastırmadan masaj yapar gibi olduğu için çok acıtmıyordur. benim acı eşiğimde yüksektir.Sırtımdaki dövmeyi zamanında ilaçsız yaptırmıştım acımamıştı ama bu yöntem bana göre barbarca bi yöntem...sadece şunu söylemek istiyorum ben yaptırdım ve daha suratımda bir değişiklik farketmed,im... Ama drun söylediği kolojen salgınaması ve yüzün onarılması 1,5 ay gibi bi sürede oluyormuş bekliyorum inşallah yarar ama akne izlerim hala yerinde duruyor üzgünüm çooooooook hem param gitti hem de yaşadığım acı resmen kabusum oldu....eğer bi değişiklik olursa yazarım...şimdiki aklım olsa fraksiyonel lazer yaptırırdım...
Mrb gecmis olsun insallah dr.un dedigi olurda 1 bucuk ay sonra bari etkisini gorursun bu arada yukarda yazmissinya bastira bastira ayni bolgeden 20 defa gecti diye sonrada kizardi morardi diye acaba boyle sert mudahaleyle bastirilan ignelerden dolayi ciltte iz kalma sorunuda oluyomuki sonucta cilt bu sekilde defalarca tahris oluyor ???
canım inan çok derin değillerdi izlerim ama 1.5 ay beklemem gerek sana yazıcam...ama çektiğim acıya değerecek bi yöntem değil...sende acı durumu nasıl ? benim doktor çok batırarak yapıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?