Bende dermaroller yazip you-tube den aradim.Bir kac video gordum ve sok oldum.
Once hastanin yuzune uyusturucu krem surdu ve sonra basdira basdira dermarolleri yapdi ama
felaket biseydi yuz tamamen kanlarla kaplandi.Igrenc ya.bence bu yontem kesinlikle iyi diil.bide yuz kanayinca mikrop kapip enfeksiyon filan olabilir.Ben dun aksam karnima uyguladim catlaklar icin acidi ama yuzum kadar degil.kizarikligi henuz gecmedi ama agri filan yok.Ben yuzume bir kez uyguladim bir dahada uygulamayi dusunmuyorum.madem basdirip kanatmadan bir ise yaramiyo,bosuna aci cekmiyim.
Ayrica bir reklamda kalojenin kutuda satildigini gordum.Gidip bakicam,neymis.Sorucam e vitamini gibi capsulde yag gibiyse yuzumuze direkde surebiliriz belki.
O videolara bkma sen öyle çivi batırmıyorlar sonuçta:) 1.5 mmlik saç kılı inceliğinde iğneler batırıyorlar ondan önce de anestezik krem sürüyorlar zaten. yüzün enfeksiyon kapma riski yok eğer yüzü çok iyi sterilize edersen. işte bu nedenle insanlar para vermek istemiyorum diyip evde uygulama yapmaya kalkıyorlar sonra mikrop kaptırıyorlar ama bunu doktorda steril bir ortamda yaptırırsan enfeksiyon kapma riski sıfır. kızarıklıkta bırakın biraz olsun yani ,192 tane iğne batırıp çıkartıyorsunuz yüzünüze :) herşeyin bir bedeli var, sadece aletin sürtünme kuvvetiyle bile cilt kızarır, 2 güne kalmaz da geçer gider. bu yöntem kimyasal peeling gibi kimyasal içerikli yöntemlere göre çok daha doğal bir yöntem.çünkü iyileşme tamamen doğal yollarla sağlanıyor. o delikler 15 dk içinde kapanıyor zaten. yöntem şu açıdan güzel, kırışıklıklar ve izler cilt yüzeyinde değil daha derinlerde oluşuyor. bu yöntem cildin alt katmanlarını uyararak tedaviyi alttan üste doğru gerçekleştiriyor. uygulamadan sonra 15 dk içerisinde delikler kapanmadan yüz serumunuzu ya da kolajen sentezini uyaracak herhangi bir solusyon sürebilirsiniz. fakat aklınızda olsun vitaminin fazlası da zarar verir ve ciltte tepkimeye yol açabilir. bir bilene sorup uygularsanız daha iyi olur.
canım senin ki nasıl acımamış anlamadım...hadi benim ağrı eşiğim düşük benden sonra aynı tedavi yaptıran kadın şok bir şekilde çıktı kadın bana kızdı niye söylemedin bu kadar acılı olduğunu bilsem yaptırmazdım diye...neyse biz çok acı çektik 3 seans yaptırdım doktor çünkü 3 seansı uygun görmüştü ama inanın kızlar cildimde zerre bir iyileşme yokkkkkkkkkk çok üzgünüm çoooookkk erkek arkadaşım bile " hani yüzünde birşey değişmemiş izlerin duruyor "dedi...inanın akne izlerim öyle rahatız edici değildi ama yinede kurtulmak istiyordum...had ondan vazgeçtim güneş lekelerim bile gitmedi...palavra yani 810 milyonum gitti...çektiğim acıda yanıma kar kaldı... siz bilirsiniz...yaptırmek isyeten sakın seans paralarını toplu vermesin sakınnnnnnnnn...en azından vazgeçme şansınız olur.
yüzümdeki delikler aynen duruo defalarca yaptım işe yaramadı ama kullanmaya devam etcem aldım sonuçta .çukurlar içinde umudm kalmadı
valla canım bana uyuşturucu kremi bol bol sürdüler senin doktordan daha çok beklettiler heralde ben acı duymadım hiç.. seansın sonuna doğru biraz hissettim ama dayanılmaz bir acı değildi.. doktor sana ne kadar süre sonra sonuçlarını görürsün dedi? ben hafif yüzeyselleşme farkediyorum ama daha seanslarım devam ediyor, inşallah ikimizde sonuç alırız çektiğimiz sıkıntılara ödediğimiz paralara biraz da olsun değer..
arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum ancak netten araştırdığımda çok farklı fiyatlara rastladım.49dan başlıyor 5oolere kadar çıkıyor nasıl güvenip neye göre seçeceğiz?açıkcası pahalı ise alamam siz nerden,kaça aldınız,güvenilir ve orjinal mi?lütfen bilgi veriniz
teşekkürler
ben internet sitesi gg den aldım fiyatı 79 tl uçları titanyum alımşımlı imiş 1mm lik bazı kullananlar 5mm likle başlıyormuş ama ben 1mm lik olsun istedim, aynı sitede daha düşük fiyatı olan da var bir araştırın derim, genelde internetdeki alışveriş sitelerinde satılıyor, araştırmalarıma dayanarak bunların hepsi çin den geliyor, 500 tl olanlar çin malı olmayabilir, ama sonuçta hepsi ayni işi görüyor, bence çok paralar vermeye deymez.
tşk tortitilla dün ilk defa dekolte bölgemde denedim (korka:18: korka) sabah kaltığımda gergin ve dolgun olduğunu gördüm, bügün yüzümde deneyeceğim, gelişmeleri sizlerle burada paylaşacağım, kullanan her kesin paylaşması dileğiyle
gülay hanım nerden ve kaça aldınız dermarollerı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?