Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

cnm ilk uygulamansa yüzün soyulacagı için koyuluk oluşmuş olabilir. deri kalınlasıyo resmen soyup atılıyo ben buna baglıyorum

bujuu merkezlerde ayda bir yada yirmi günde bir yapılıyormuş ve tedavi tamamen sonuç alındıgında bitiriliyrmuş. ben 5 de duramam açıkcası devam edicem. hem sivilce çukurlukları en zor gecen sey.. 5 de tamamen bitecegine asla inanmıyorum

arkadslar mrh yazdılarınız çok güzel.ben yenı gırdım bana sonuç alan biri yardımcı olabılırmı..bende yüzümde gözeneklerde acılma kahverengi leke.ve bır tanede yüzümde delik var.bana uyarmı acayip sorun yapırum cildimi.yardımcı olursanız cok sevınırım

Kızlar benim dermoroller yan tarafından kırıldı. Daha 7 hafta oldu halbuki. Çin malı olunca böyle oluyor.

Sizde böyle bir şey oldu mu? Şimdi bir daha mı alacağız yani. Zaten fiyatı kadar kargo fiyatı var!

Bir de bu ürünü aslında ilk Almanlar yapmış. Şu an heryerde Çin'liler satıyor bacak kadar boylarıyla.

Hakiki ve güvenilir olanlar 100 dolar falan. Onlar da 6 ay gidiyormuş ama. Bir sitede okumuştum.

200-300 dolara da satıyorlar. 6 ay ömrü varsa eğer, 100 dolarlık olanı almak daha iyi degil mi? Tanınmış Amerikan'ın en büyük sitesi satıyor. Ebay'i kastetmiyorum ama :)

senin kırılanın markası neydi canım. birde kızlar benim göz altımda yag bezecikleri var acaba onlarada ii gelirmi göz altındada deneyen oluomu

kızlar, ben son seferinde biraz kuvvetli uyguladım ve cildim hafiften soyuldu.. başardım yani.

demekki şimdiye kadar yaptığım şekilde bi işe yaramıyormuş.. ben de diyodum, milletin soyuluyo bende tık yok, niye? diye.. :84: neyse öğreniyoz işte..

3 gün filan soyulması sürdü, öle aman aman tabakalar halinde değil, minik minik, kumlanma gibi bişey oldu.. ama olsun, bi dahakine tam bir soyulmayı hedefliyorum, püf noktasını buldum artık..

tecrübelerini paylaşan bütün arkadaşlara teşekkürler.

sahibinden.comdaki satıcı bana dr roller kore malı dedi digerleride çinmiş kendi sattıgıda öleydi bir tek derma-q roller var oda 120 lira alman malı dedi ben ondan almayı dşünüyorum ebay dede 34.99$ kullanan varmı

sonunda aldım benimde bir dermaollerım var hehe kızlar siz kullanmadan önce anestol gibi herhangi bir anestezik krem kuullanıyormusunuz acıyormu benimki 1mmlik göz çevresi dahil kullancam

sonunda aldım benimde bir dermaollerım var hehe kızlar siz kullanmadan önce anestol gibi herhangi bir anestezik krem kuullanıyormusunuz acıyormu benimki 1mmlik göz çevresi dahil kullancam

nerden aldın ne kadara aldın canım
seni takipteyim bende merak ediyorum

tvshop.comdan aldım 49.90 fiyatı kargo yok yazıodu aslında sitede ama ben kapıda ödemeyle aldıgım için 7 lirada kargo verdim 57e geldi canım markasıda dermaroller 1mm

tvshop.comdan aldım 49.90 fiyatı kargo yok yazıodu aslında sitede ama ben kapıda ödemeyle aldıgım için 7 lirada kargo verdim 57e geldi canım markasıda dermaroller 1mm

teşekkür ederim canım
hadi ilk denemeyi yapta sonucu söyle bize

Yapmayın, etmeyin arkadaşlar... Öyle 3-5 dolarlık ürünün peşine düşmeyin. Gg'de satanların hepsi Çin'den getiriyorlar. Ebay'den aldığınız, Abd'den geliyor sandığınız ürünler hep Çin malı. Fiyat ucuz olunca Çin malı olduğunu daha en baştan bağırıyor zaten.

Ebay'deki-Abd satıcısının nick' ini, Çin'li toptancıların sitesinde görüyorum. Elli'şer, yüz'er alıyor, bitince yine alıyor. Hepsini Ebay'de satıyor.

Bakın Çin mallarının ne kadar tehlikeli olduğunu yazan Türkçe bir site veriyorum. Sayfanın altlarına doğru Çin mallarına dikkat demiş. Üretici firma Alman'mış. O kısımlara bir bakın.

Bu iğneler cildinize giriyor, ona göre...!

Çin'linin yaptığı oyuncak bile tehlikeli, çocuklarınıza kırtasiyeden aldığınız Çin malları bile tehlikeli. Kullandıkları azor madde (kanserojen boyar madde) giysilerde bile tehlikeli.

Çin'den yeğenime getirttiğim duvara yapışan örümcek adam, bildiğimiz boya-tiner kokuyordu resmen. Yıkadım bi güzel ama çıkmadı.. Anında çöpe attım. Odanın içinde teneffüs etmek bile zararlı. Çocuğa vermedim bu oyuncağı.

İğnelerdeki Çin tehlikesini bir okuyun, ona göre karar verin

XXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
senin kırılanın markası neydi canım. birde kızlar benim göz altımda yag bezecikleri var acaba onlarada ii gelirmi göz altındada deneyen oluomu

Canım ZGTS idi benim ki. Şimdi Abd'nin alanındaki en büyük sitesinden, Alman malı siparişi verdim. O da 100 dolardı. Onu bekliyorum şu an.

Gözaltı morluklara gelince de yabancı forumlarda kullanmayın diyor. Kimisi kullanın diyor. Bezeciklere gelince de... Bence kimseye bakma. Uzmana sorman en iyisi. En ufak bir ihmàlkàrlık, pişmanlık yaratmasın sonra. Sanırım Çin malı senin ki de

Sevgilli elle ben bu ara bu kök hücre işine çok yoğunlaştım da nereden alıyorsun bu kök hücre ekstrelerini arkadaşlar günlerdir araştırıyorum bulamadım bilen varsa bana lütfen yazın sevgilerimle

bayağıdır yazıları okuyorum bende 0,5lık dermoroller yeşil olandan aldım.herhangı uyuşturucu bir krem kullanmadım.acayıp canım yandı.normalmi acaba.sabah kalktıgımda ise hafif kızarıklık hafifte bır sızı var.tabi dolgunluk.sanırım biraz şişti yüzüm.dermarollerı uygularken arada leke acıcı kremimi kullandım.herzamankınden cabuk emdi herseferınde.sabahta guneş koruyucu kremimim kulandım..benım gıbı bu işlemi uygularken yüzünde sızı yanma olan oldumu? gelişmeleri yazarım bu arada:))))

Ya kızlar ben bir gozaltına 0.5 mm lik alacagim bide leke ve kalcadaki catlaklar için kac mm alacagıma karar veremedim.Emla asla kullanmayacagım.1.5 alsam cok acırmı kızarıklıgı cok kalır mı? Erkek gibi acıya dayanırım ama....Bir yardım lutfen...

çin mallarının hepsi kalitesiz degildir 1. 2. 3. kalite şeklinde üretilir en kalitesizleri en ucuzları olup aynı malın aynı şekilde bir kalitesi daha üretilir hepsi cız die yaklaşmakta yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…