ya ben yeni üye oldum. fotoğrafları görünce şaşırdım. bayanın yüzünde çok büyük bir gelişme olmuş. yalnız birşey soracaktım. dermaroller yüze uygulandığı ilk günlerde ciltte biraz koyuluk yapıyor mu acaba. ilk defa dün akşam yüzüme uyguladım. yüzümü alkolle sildikten sonra da sinoz leke kremini kullandım. bugün saki yüzüm biraz koyulaşmış gibi geldi de(
bujuu merkezlerde ayda bir yada yirmi günde bir yapılıyormuş ve tedavi tamamen sonuç alındıgında bitiriliyrmuş. ben 5 de duramam açıkcası devam edicem. hem sivilce çukurlukları en zor gecen sey.. 5 de tamamen bitecegine asla inanmıyorumcanım hijyenden yola çıkarak sölense dermaroller deiştirilip kullanmaya devam edilir ibaresi olur oysa 5 den fazla bu uygulama yapılmamalı denmiş. ben bunu zarar verir diye algıladım bence doktora danışmakta fayda var sonuçda igneler girio belkide fazlası zarar tamam çok küçük olablir ama iğneler yüzünden sakat kalma felç olma ihtimalleri geldi aklıma ben biraz daha farklı açıdan baktım olaya tabi bu benim yorumum yinede bilir kişie danışmalı:)
sonunda aldım benimde bir dermaollerım var hehekızlar siz kullanmadan önce anestol gibi herhangi bir anestezik krem kuullanıyormusunuz acıyormu benimki 1mmlik göz çevresi dahil kullancam
tvshop.comdan aldım 49.90 fiyatı kargo yok yazıodu aslında sitede ama ben kapıda ödemeyle aldıgım için 7 lirada kargo verdim 57e geldi canım markasıda dermaroller 1mm
bir ark 49 tl olanından ggden aldı yamuldu bile ben 109liraya titanyum olanından aldım taş gibi duruyo rol fıs sıkıp kaldırıyorum 3kuruşa 5 köfte yok az fazla verin üç günde ignesi körelmeyeninden alın
senin kırılanın markası neydi canım. birde kızlar benim göz altımda yag bezecikleri var acaba onlarada ii gelirmi göz altındada deneyen oluomu
Kızlar bunun üzerine kök hücre preparatı alıp sürdüğümüzde etkisi müthiş oluyomuş. Aşağıyı okuyun:
Üzerinde mikro düzeyde 192 iğne bulunan küçük silindirik bir alet olan ‘dermaroller’, kişisel uygulama kolaylığı ve etkinliği sayesinde dermokozmetik sektörde büyük rağbet göreceğe benziyor. Özel olarak hazırlanmış bu mikro iğneler, deri üzerinde mikro kanallar açarak cilde uygulanan preparatların cilt altına 200 kattan fazla geçmesini sağlıyor. Uygulamanın ardından 10 dakika içinde kapanan bu mikro kanallar aynı zamanda cilt altında bir iyileşme mekanizması oluşturarak, vücudun kendi yapıtaşlarının yeniden oluşumunu hızlandırıyor.
Şah Yaycı yenlik için şunları söylüyor: “Üstünde 192 adet mikro iğne bulunan silindirik küçücük bir aparat dermaroller. Bu aparatı cildinizde artı ve çarpı şeklinde turlarla hareket ettirdiğinizde her bölgede bir yıldız şeklinde tur atıyorsunuz. Ciltte kolajen ve growt faktör salınımını hızlandırıyor. Adeta bir lazer mekanizması gibi işliyor. Cilt daha sıkı ve daha pürüzsüz bir hale geliyor. Brad ve Angelina çiftinin uyguladığı bu pratik çözüme bir artı daha ilave ederek çok önemli bir ipucunu da size vermek istiyorum. Dermaroller’ı cildinizde gezdirip mikro kanalları açtıktan sonra hazır preparatlar halinde temin edebileceğiniz kök hücre ekstrelerini sürdüğünüzde inanılmaz sonuçlar elde ediyorsunuz”.
çin mallarının hepsi kalitesiz degildir 1. 2. 3. kalite şeklinde üretilir en kalitesizleri en ucuzları olup aynı malın aynı şekilde bir kalitesi daha üretilir hepsi cız die yaklaşmakta yanlışYapmayın, etmeyin arkadaşlar... Öyle 3-5 dolarlık ürünün peşine düşmeyin. Gg'de satanların hepsi Çin'den getiriyorlar. Ebay'den aldığınız, Abd'den geliyor sandığınız ürünler hep Çin malı. Fiyat ucuz olunca Çin malı olduğunu daha en baştan bağırıyor zaten.
Ebay'deki-Abd satıcısının nick' ini, Çin'li toptancıların sitesinde görüyorum. Elli'şer, yüz'er alıyor, bitince yine alıyor. Hepsini Ebay'de satıyor.
Bakın Çin mallarının ne kadar tehlikeli olduğunu yazan Türkçe bir site veriyorum. Sayfanın altlarına doğru Çin mallarına dikkat demiş. Üretici firma Alman'mış. O kısımlara bir bakın.
Bu iğneler cildinize giriyor, ona göre...!
Çin'linin yaptığı oyuncak bile tehlikeli, çocuklarınıza kırtasiyeden aldığınız Çin malları bile tehlikeli. Kullandıkları azor madde (kanserojen boyar madde) giysilerde bile tehlikeli.
Çin'den yeğenime getirttiğim duvara yapışan örümcek adam, bildiğimiz boya-tiner kokuyordu resmen. Yıkadım bi güzel ama çıkmadı.. Anında çöpe attım. Odanın içinde teneffüs etmek bile zararlı. Çocuğa vermedim bu oyuncağı.
İğnelerdeki Çin tehlikesini bir okuyun, ona göre karar ver
XXXXXXXXXX
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?