Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

Kızlar bu ürünü alabileceğim güvenilir hangi internet sitesi var,netten hiç alışveriş yapmadım ama bu ürünü acilen almam lazım yüzümde sivilcelerden kalma delikler ve lekeler için burda gördüğüm kadarıyla kesin çözüm gibi görünüyor.
Internet sitesi tavsiyelerinizi bekliyorum.

cevap gelmedi ama ggde 49 lira olduğunu gördüm umarım doğru ve güvenilirdir,başka birşey sorucam kullanmadan önce yüze uyuşturacak herhangi bir krem sürmemiz gerekiyormu çünkü burada 30-40 geçiş yaptığından bahsetmiş bazı arkadaşlar acımıyormu acaba.. lütfen cvp..

şimdi ilk uygulmamı yaptım emla sürmeme ragmen çok acıdı çinlilerin buluşymuş zaten dermaroller resmen çin işkencesi:))) şuan yüzüm kıpkırmızı domates gibi geziyorum evde göz altımada yaptım çünkü yag bezeciklerim var bakalım işe yarıcakmı ayda bi kez yapcam aynı dermarolleri çatlakrma kullancamda bugün üşendim popoma yapmadım bidahakine çatlakrmada yapcam herkese kolay gelsin gelişmeleri paylaşın

hadi hayırlı olsun
kaç mmlikti senin aldığın
sonuçları dört gözle bekliyoruz

merhabalar. bu başlığa profesyonel cilt bakımı yapan bir yer ararken rastladım.ve çok ilgimi çekti.profesyonel cilt bakımı ile ilgili söylenen en önemli şey kullanılan ürünlerin yüze bizim evde kullandığımız ürünlere göre daha çok nüfuz edecek yoğunlukta ve teknolojide olması.dermaroller da madem ürünlerin cilde emilimini 200 kat arttıran bişeyse boşuna cilt bakımına gitmeye gerek yok diye düşündüm. alırım dermarollerımı güzel maskelerimi kremlerimi kendi bakımımı kendim yaparım dedim

gg de kurabiyeden 1 mm lik sipariş etmeyi düşünüyorum. forumda onun çin malı olduğu yazılmış ama önce ucuzunu deniyim baktım işe yararsa ilerde daha iyisini alırım :26:

cildimde hafif sivilce izleri, geniş gözenek ve minik sarı pütürcükler var.şimdilik onlardan kurtulsam yeter.fakat aklıma takılan bazı sorular var. bana yardımcı olursanız çok sevinrim

öncelikleee klasik cilt bakımı adımlarını drmorollerla uygulamayı düşünüyorum. yani derinlemesine temizleme, buhar banyosu, siyah noktaları sıkma,yağ dengeleyici maske,nemlendirici.
dermorollerı bu adımların hangisinde kullanmalıyım? maskeden önce kullanıp 20 dk açık kalan deliklerden maksimum emilimi sağlamayı düşünüyorum ama o zaman nemlendirici sürene kadar gözenekler kapanacak
birde bu ürünü gözenek sıkılaştırmak için kullananlar hangi ürünlerle birlikte kullanıyor ve hemen mi sürüyor merak ettim.şimdiden teşekür ederim

Slm bende 1,5mmlik dermaroller aldim.Daha acmadim.önce kullanacagim kremleri ve dezenfekte için gerekli bir sey alicam.Ama içimde korku da var.Bu yaziyi baslatan jayjay saticiymis ve baska isimlerlede dermaroller hakkinda bu sitede yazmis.Ve siteden atilmis.tüm yazilanlari okuyunca gordum.
Ben Hollandadayim.Burda bir sitede Madonnanin genclik sirri diye yazmislar.
Kullanlara bir sorum var,once arti + ,sonra X resmi var kutusunun uzerinde ve 10 kere demis.Acaba
once arti,sonra çarpi 10 keremi,yoksa 10 arti sonra 10 carpimi yapicaz.Duzgun yapilmayinca bi ise yaramiyormus.Yardimci olan olursa duacisisim.Bende kullanmaya baslayinca gelismeleri yazicam ins.
Birde bir deneme sitesinde(yeni cikan urunleri deneyip,bilgi veriyorlar) bir yil boyunca denemisler basda cok iyi etkiler olmus,gerginlik ve canlilik ama 1 yil kullanim sonrasi cilt oncekinden daha sarkik ve cansiz olmus.Bence bazi arkadaslar fazlaca kullaniyor,hizli etki için.Herseyin azi karar çogu zarardir.Hepinize yuz ve gonul guzelligi diliyorum.

bende zaten ondan korkuyorum yüzümde çukurlar var diye yaptım 3gündür yüzüm çok gergin ama havluyla kurularken bile acıo hala yani iyileşmedi tam bu gergnlik yerini sarkık bir yüze bırakır diye korkuyorum 6 7 ay önce başlayanlar ne alemde deneyimlerini yazabilirmi.nasıl yaptığıma gelince yukarı aşagı artı ve çapraz şeklinde tam bir yıldız gibi taradım 10 kez aşırı bastırdım işe yarasın diye emla sürdüm yapmadan önce

kızlar 0,5 lık olandan yaklaşık 10 gun önce kullandım emla krem kullanmadan yaptım acayıp acıdı tabi.ben gece yatmadan önce kullandım ve iyi bir markanın leke kremini sürüdüm sürdükçe emdi.sonrasında 3 gun yüxzüm hafif kızarık dolgun ve nemsiz gezdim.neme doymak bilmedi valla.şimdilik bi gelişme farketmedım.2-3 gune kadar tekrar yapıcam bakalım.sizde uzn zamandır kullananlar lutfen gelışmeleri yazın.bu arada ben bu sefer yaptıgımda gözenekler acıkken elma sirkesı ve su karımışımı buharına tutcam cildimi.lekeler için iimiiş.tabi lekeler ciğerden gelmiyorsa kesiin işe yarıomuşşş

2-3 güne yapma canım. 1 hafta daha bekle sonra yaparsın.. 20-25 gün geçmeli 15 gün çok erken, cildin toparlanması için biraz daha bekle.

bir de cildin o kadar hassas iken, buhara tutmak pek iyi bir fikir değil gibi geldi..

Son düzenleme:
ya kızlar ben dermarolleri bi kez kullandım memnunum şuan ama ilerde daha kötü olur yaşalndrırmı cildimi henüz 25 yaşımdayım şimdide bundan korkuyorumiçinizde en uzun süre kullanan kim yahu bi cevap versin:/

canım benim böyle bi etkisi varsa da zate 5 6 ay da değili yıllara yayılan zamanda ortaya çıkar.
yüzüne iğne batırıyorsun? bi yan etkisi var mıdır bilemem. ama iyi temizlemezsen iltihap bile kapabilir.

sanırm haklısın okı:)))

ya kızlar sinirim çok bozuk şu dermaroller zımbırtısı yüzünden şimdi ben okdar para verdm ararştırdım aldım 1mm bi kez kullanmıştım tamam iidi ikincie igneler girmedi resmen kuru acıtıo ama girmio igne köreldi zaten doktorda 1mm tek kullanımlık körelir diodu dermaroller videosunda kahretsin ikide bir onumu alcam ucuzda degil 57 e aldım of ya:/

canım bir kerede hemen körelmez ki bence bir kaç kere daha kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…