sevgili nehirden,3 günde bir yüzüne uyguladığın kaçlık acaba?ben 0,5 lik aldım ve henüz kullanmaya cesaret edemedim hem çok acımasından,hem de yüzümün delik delik kıpkırmızı olmasından korkuyorum
bir de bu bahsettiğin maskeler nelerdir acaba?
bu forumda bu konu hakkında kımse bana cvp vermesede cuma gunu dermaroler a doktor kontrolünde baslıyorum bilgileri sizinle paylaşıcam
canım bende 0,5 mm aldım tıtanyum ıgnelı olandan ama celık ıgnede bence ıyıdır mesela sacım ıcınde alıcam bu defa celık ıgnelı olandan. canım ben 3 gunde bır kullanıyorum ustelık anestezı kremı falanda surmuyorum oncelıkle avucunda dermorollerı bıraz gezdır yanı tutukluk yapmasın dıye daha sonra yuzunde cok hafıf bastırarak ust uste fazla gecmeden hucrelerı ac hemen ardından maskeyı uyguluyorum 20 dk sonra da ılık suyla yıkıyorum sabah kalktıgım da cok guzel ısıl ısıl nemlı bır cıldım oluyor ben maskelerımı sahıbınden com dan alıyorum normalde bazı guzellık merkezlerınde ve eczanelerdede var ama onlar bıraz pahalı satıyor ben 10 lu paketlerde alıyorum cok avantajlı.eger ıstersen aldıgım satıcının adını yazarım sana.
nehirden merhaba bende dermaroller kullanmaya başlayacağım ancak takviye bişeyler arıyordum sen maske önermişsin. ancak bu maskelerin çeşitleri çok fazla sen hangisini kullanıyorsun? (salatalık özlü olan var aleovera, köpek balığı kıkırdağı falan var) benim yüzümü ve gözaltlerımı dolgunlaştırmak için kullanmak istiyorum inşallah bir faydası olur. hoşcakalın
Nehirden,rica etsem kullandığın maskelerin isimlerini paylaşabilir misin?
merhaba, ben dermatoloğa gittim roller işlemi için. 2 seans yaptırdım. ilk 3-4 seans sonra yüzünde bi gelişme görülür aynaya bakma devamlı demişti. vede işleme yeni başlayanlar roller yapacağınız bölgenin fotoğrafını çekin başlamadan. ilk gün ve son gün arasındaki farkı ancak böyle görebilirmişiz doktorum öyle dedi. aynaya her gün baktığın için beyin o görüntüye alışır ve sanki bi değişiklik olmamış gibi hissedersin demişti.
işlemden önce bi krem sürüyor, 40 dk falan bekliyorsun. sonra nereden baksanız 10-15 dk işlemi yapıyor (ben yanaklarım için yaptırıyorum) iki krem verdi, işlemin yapıldığı ilk gün bi krem diğer günler başka bi krem kullanıyorum.
haftada bir gidiyorum şu an, ilerleyen seanslarda 2 haftada bire çıkartıcakmış aralığı. gelişmeleri sizlere yazarım burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?