Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

sevgili nehirden,3 günde bir yüzüne uyguladığın kaçlık acaba?ben 0,5 lik aldım ve henüz kullanmaya cesaret edemedim hem çok acımasından,hem de yüzümün delik delik kıpkırmızı olmasından korkuyorum
bir de bu bahsettiğin maskeler nelerdir acaba?

canım bende 0,5 mm aldım tıtanyum ıgnelı olandan ama celık ıgnede bence ıyıdır mesela sacım ıcınde alıcam bu defa celık ıgnelı olandan. canım ben 3 gunde bır kullanıyorum ustelık anestezı kremı falanda surmuyorum oncelıkle avucunda dermorollerı bıraz gezdır yanı tutukluk yapmasın dıye daha sonra yuzunde cok hafıf bastırarak ust uste fazla gecmeden hucrelerı ac hemen ardından maskeyı uyguluyorum 20 dk sonra da ılık suyla yıkıyorum sabah kalktıgım da cok guzel ısıl ısıl nemlı bır cıldım oluyor ben maskelerımı sahıbınden com dan alıyorum normalde bazı guzellık merkezlerınde ve eczanelerdede var ama onlar bıraz pahalı satıyor ben 10 lu paketlerde alıyorum cok avantajlı.eger ıstersen aldıgım satıcının adını yazarım sana.

bu forumda bu konu hakkında kımse bana cvp vermesede cuma gunu dermaroler a doktor kontrolünde baslıyorum bilgileri sizinle paylaşıcam

bu forumda bu konu hakkında kımse bana cvp vermesede cuma gunu dermaroler a doktor kontrolünde baslıyorum bilgileri sizinle paylaşıcam

ne sordugunu okumadım ama dr kontrolunde dermaroller ıcın bence kıs ayını secsen daha mantıklı olur sonuc olarak cılt ılerı derecede harap edılecek dolayısıyla sıcakdan gunesen cok ıyı koruman gerekır.en basıtı ıgnelı epılasyon bıle yaptırıyorsun yuzune yıne bıle yaz ayında koruyucular surmezsen leke yapıyor kı dermaroller cok daha dıkkat gerektırecek bır uygulama

nehirden 3 günde bir çok fazla değilmi canım ben 2 haftada falan yapıyorum birde o maskeleri banada söyle adını falan çok merak ettm bende alıım

canım shılıbao dıye bır marka % 100 dogal bır urunmus. turkıye dıstrıbıtoru var ama ben sıparıs verıyım dedım tanesıne 13 tl dedı bende ınternetden kutusuyla aldım 50 tl ye ıcınde 10 adet var cok cok memnunum. tavsıye edıyorum.bu arada maske yuz seklıne gore en fazla 1 tanesını 3 defa kullanıyorsun sonra atıyorsun.

cevabın için teşekkür ediyorum ben de titanyum iğneli aldım deneyeceğim bakalım cesaretimi toplayabilirsem:) 3 günde bir yapıyorum demişsin ama cihazın tanıtımında 3 haftada bir yapılmalı yazıyor cihazı ve cildinizi dezenfekte ediyor musun ve neyle? şimdiden teşekkürler

yok canım ben 4 gunde bır yapıyorum ama oyle derın derın yapmıyorum ve ustunden en fazla 4 defa gecıyorum dolayısıyla cok zorlamıyorum cıldı maksat maskelerı ve kremlerımı ıyı emmesı. ona bakarsan hergun yapan bıle var ama bence dogru degıl o kadarı. dezenfekte edıyormuyum cıhazı alkol le karısık suda 5 dk bekletıyorum yuzumude tonıkle temızlıyorum oncesınde

dün yaptın ilk kez çok acıyacak zannediyordum acımadı öyle dayanılmayacak gibi.ben de 4er defa geçtim ve bastırmadım haftasonu tekrar yapmayı düşünüyorum

nehirden merhaba bende dermaroller kullanmaya başlayacağım ancak takviye bişeyler arıyordum sen maske önermişsin. ancak bu maskelerin çeşitleri çok fazla sen hangisini kullanıyorsun? (salatalık özlü olan var aleovera, köpek balığı kıkırdağı falan var) benim yüzümü ve gözaltlerımı dolgunlaştırmak için kullanmak istiyorum inşallah bir faydası olur. hoşcakalın

bende 8 tane cesıtı var ama en cok yesıl cay aloe verayı bırde gınseng ı sevdım kopekbalıgını cok cok ovduler aldıgım bayanda cok onerdı ama benım cıldım bıraz yaglı oldugu ıcın onu henuz denemedım annem kullanıyor o cok memnun.

taze sıkılmıi elma suyunu yaptığınız bölgeye uygulayabilirsiniz o kadar çok profesör gezmiş gitmediğim hastane kalmamış biri olarak söylüyorum yaraların küçülmesinde ve iyileşmesine bire bir.

dermoroller sonuclarım yuzumde spylma oldu bıraz soyuldu ılk bı kac gun yuzum kırmızı ve bır ıkı sıvılce cıktı soyulmaya baslayınca cok guzel oldu bence yaptırın

ben şimdi sipariş verdim bundan 0.5 liğinden titanyum diyo ama nasıl kullanıcam hiç bi fikrim yok krem ne sürücem mesela aynı aleti hem yüzüm gözaltlarımdaki morluklar için ve popomdaki çatlaklar için kullanabilirmiyim nasıl kullanıcam yardımcı olsanız çok sevinirimmm

merhaba, ben dermatoloğa gittim roller işlemi için. 2 seans yaptırdım. ilk 3-4 seans sonra yüzünde bi gelişme görülür aynaya bakma devamlı demişti. vede işleme yeni başlayanlar roller yapacağınız bölgenin fotoğrafını çekin başlamadan. ilk gün ve son gün arasındaki farkı ancak böyle görebilirmişiz doktorum öyle dedi. aynaya her gün baktığın için beyin o görüntüye alışır ve sanki bi değişiklik olmamış gibi hissedersin demişti.

işlemden önce bi krem sürüyor, 40 dk falan bekliyorsun. sonra nereden baksanız 10-15 dk işlemi yapıyor (ben yanaklarım için yaptırıyorum) iki krem verdi, işlemin yapıldığı ilk gün bi krem diğer günler başka bi krem kullanıyorum.

haftada bir gidiyorum şu an, ilerleyen seanslarda 2 haftada bire çıkartıcakmış aralığı. gelişmeleri sizlere yazarım burdan.

Canım reklam olmasın ama hangi dermatologa/hastahaneye gidiyosun, bi de fiyatlardan bahsedersen... Yeni üyeyim ya özel mesaj da atamıyorum

ya kızlar neden boşa para ödiceksnz seans başına delirdnzmi çok basit bi işlem bu ben aylardr yapıyorum ve çok memnunum kolajenle devam edicem şimdi :))

kızlar uzun süredir bu topici ziyaret edememiştim sanırım içinizde en eski kullananlardan biriyim . bilgilerimi paylaşmak istedim. ben 4 uygulama yaptıktan sonra bırakmıştım ve cildim eski haline döndü şimdi yeniden başladım. hep uygulama yöntemlerinde 15 günde bir kez yapın diyorlardı. bu süre benim için çok uzun artık haftada bir yapıyorum vede haftalık maske vs uygulamadan önce 1 - 2 dakika yine kısa gecişler yapıp cildime uygulayacagım ürünün daha iyi emilmesini saglıyorum. süre konusunu bahsettigim gibi sizde haftada bir uygulayabilirsiniz. tabi 0.5 ve 1 ml kullananlar için diyorum.
öncelikle cildimi ve aleti güzelce temizleyip kuruladıktan sonra anestol sürüyorum acıyı azaltmak için. önceden emla kullanıyordum ama fiyatı 50 i gectigi için degmez diye düsündüm ve anestola gectim. emla kadar etkili olmasada kalın bi tabaka halinde sürüp yarım saat beklerseniz acı yarıya iner. ( birde anestol ve emla arasında ki farklardan biri de anestol daha yaglı bi krem, zaten yüzünüze sürdügünüzde hissedeceksiniz cildinizde ısındıkça krem akmaya başlıyo gerçekten yaglı ama bunun artısı, daha sonra yüzünüzde çok kalın bi şekilde soyulma olmuyo. emla kullandıgım dönemde kat kat soyuldu diyebilirim. bunu haftada birgün yaparsak zaten 2 3 günü yüzümüz soyulmaya devam edecek sonra yeni uygulamayla yeniden soyulacak. amaç zaten cildi soymak degil öle olsa peeling işlemi yapardık dimi.... yani tedavi süresince çok saglıklı görüntü olmaz ama anestolla ertesi gün çok ince bi soyulma oluyo sadece sorunlu bölgede, ben bunu kremin asırı yaglı olmasına baglıyorum. ertesi güne birşey kalmıyo yani )
neyse anestolu sürdük bekledik
sonra kagıt havluyla yüzünüzden kremi silip hemen başlayın. yıldız şeklinde tarayın der genelde içinden çıkan kitapçıkta o kadar düzenli yapamasam da sorunlu bölgeye agırlık verip yüzümün her yerine uyguluyorum. 1ml kullanmama ragmen bunu gözaltıma da kullanıyorum . hiç bi sorunla karsılaşmadım.
gelelim benim sorunuma tabiki sivilce çukurlukları ve asırı geniş gözenekler. bir kaç tane toplu iğne bası kadar sivilce çukurlugu var diyebilirim. 3 uygulamadan sonra küçülmeye basladılar (artık asla ara vermek yok)
uygulamayı bitirdikten sonra hemen tedavi edici serumlar kremler vs sürüyoruz
bunlar benim yöntemim tabiki siz ii düsünüp öyle kullanın
ben bir yanagımı bitirince hemen o bölgeye bepanthen ampül kırıp sürüyorum yaglı olmamasına güverek, kullanalar bilirler su gibidir. şampuanların da içine kırdıgımıza bakmayın asla yaglı degil. bu ampülü 1 dak. yanagımda yedirdikten sonra hemen üzereine contractubex sürüp masajla iice yediriyorum bu kremin yenilici özelligi var bilmeyenler için belirteyim ameliyat izlerinde dikiş izlerinde kullanılan bi krem. soğan zarı ekstersi içerdigi için cilt yenileme sürecini çok hızlandırıyor. gözaltıma da bepanten evigen ampülle karıstırdıgım gözlatı kremimi sürüp diger yanagıma geçiyorum.
aynı işlemi burda da yapıp uygulamayı bitiriyorum. sürdügüm ampüller ve contractubex kuruduktan sonra cildimi yıkayıp sadece bepanthen krem sürüyorum. yag bazlı merhem olan degil, üzerinde krem yazan . cildinizin o kıpkırmızı halinden sabah kalktıgınızda iz kalmıyor. belki çok ince günes yanıgı gibi bi kırmızılık kalıyo. ertesi gün cildiniz soyulmaya başlarsa hafif bi peelingle ölü deriyi atın ama kalın bi şekilde soyuluyosa birgün daha bekleyip peeling yapın, tahriş etmeyin. uygulamadan sonra ki iki üç gün krem olarak genellikle bepanthen sürüyorum. çok kuruysa sadece bir kez yogun bi nemlendirici sürüyorum. cildim yaglı oldugu için yag bazlı kremler bende sivilce yapıyo. eger böle bi probleminiz yoksa istediginiz nemlendiriciyi sürün ama bepanthen cilt yenileme sürecinin hızlandırdıgı için mutlaka onu da kullanın.
şimdi kızlar eger cildinize ii gelen serum krem maske tahriş etmeyen ne varsa uygulamanın hemen arkasından sürebilirsiniz uygula sonrası yirmi dakika gözenkler açık kalır bu sürede hızlı hızlı yenileyici bakım ürünlerini kullanın... dedigim gibi bunlar benim kendi yöntemim. deneyerek ulaştıgım sonuçlar. her cilti tipine uyarmı bilmiyorum ama denemenizi tavsiye ederim
sonuca gelirsek gözenkeler hafifledi sivilce izleri yarı yarıya azaldı çukurluklar suan %10 oranında küçüldü ve yeni sivilce çıkmıyor.
vede kzlar gözaltına mutluka bepanthen ve evigen ampüllerden kullanın ister kreminizle karıstırın ister direkt sürün gercekten çok etkili. birde balık yagı belki ilk kez duyuyorsunuz ama balık yagı da gözaltını çok güzel besliyo hani su yarım ay doğmuş görüntüsü varya o çukurlugu dolduruyo.
bölelikle morluk da azalıyo.
vücüdumda ve saçımda ihtiyaç duymadıgım için hiç kullanmadım o konuda birşey bilmiyorum bahsedemeyecegim ama dermaroller gerçekten etkili bi yöntem. çok uzattım farkındayım biraz zor ve zahmetli bi yöntem oldugu için en ince ayrıntısına kadar sizinle paylaşmak istedim. merak ettiginiz birşey olursa burdayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…