Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

aysenur yazıcının sıtesındekı maskeye baktım evet bu markayı bılıyorum bunlarda uzakdogudan gelıyor.sen memnunmusun pekı bu urunden.

aysenur yazıcının sıtesındekı maskeye baktım evet bu markayı bılıyorum bunlarda uzakdogudan gelıyor.sen memnunmusun pekı bu urunden.

düzenli kullanma alışkanlığım yok.ürünleri alıp 2-3 kereden sonra bırakıyorum daha kullanmadıklarım var.bu maskeyide ara ara 3 kere yaptım cildim yumuşacık ve nemli oluyor.düzenli kullansam faydası olacağına inanıyorum.bu aralar dermaroller araştırıyorum alırsam dermaroller uygulamasından sonra kullanacağım.

nehirden nerden aldın tatlım sen bu kadar maskeyi bende şu karbondioksit kolajen maskeleri alsaydım hemen yazıcam size gliserngmi ne onuda araştrp onuda getrteym sen bi dene

canım uvey kardesımın kuzenı hostes dunyanın heryerıne gıdıyor ona sıparıs edıyorum hem daha guvenlı sahte olma olasılıgı sıfır sonucta ulkelere gıdıp oralardan alıyor merdıven altı degıl yanı :) dedıgım maske gınseng hala denemedım sıra gelmedı henuz:)

ya kızlar benim aklım karıştı. Titanyum olanını mı alıcaz yoksa olmayanını mı? Ucuzunu mu almak mantıklı pahalısını mı? Sonrasında oxygenating cream kullanmak ne kadar önemli? Yüz için, göz altı için ve selülitler için farklı rollerlarda kullanmak lazım. Ufffff 2 haftadır alacagım bir türlü karar veremedim ki ne alacağıma... Hong kong, çin malı bir sürü ucuz dermaroller var ingilterede. (ben türkiyede değilim de) Onlara güvenmeli miyim güvenmemeli mi?

merhaba, dermaroller i nereden aldınız acaba ?

ben de alıcam ama nereden almam gerektiğini bilmiyorum kızlar bilenler özelime mesaj atabilir mi

öyküm merhaba. ben dermaroller 0.5 mm yeni sipariş verdim ve baya ümitliyim. hafif akne izlerim var ve geniş porlar. sana sormak istediğim şu: kullandığın kremleri uygulama öncesi mi yoksa sonrası mı sürüyorsun yüzüne? gündüz ve akşam hangi kremleri kullanıyorsun? ben normalde akşamları yüzümü temizledikten sonra hiç krem sürmem.
yazarsan sevinirim

merhaba,dermaroller için özel aldığım bir ürün yok daha önce kullandıklarıma devam ediyorum.cilt temizleyicim, sivilce izi için jelim,cilt aydınlatıcı özüm ve gündüz kremim amway,gece kremim ozon,göz kremi olarak kayısı çekirdeği kremi kullanıyorum

cilt temizleyici ve toniği uygulamadan önce diğerlerini uygulamadan sonra sürüyorum

Kızlar dermaroller 1.5mm'lik elime geçti ama hangi kremleri kullanacağıma karar veremedim.
Bi tavsiyede bulunur musunuz?Bide unutmadan hap kullanmalımıyım ?

ben yarın 5. seans için gidicem doktora, geri kalan 4 seans sonunda şunları söyleyeyim; arkadaşlarıma bilerek hiçbirşey anlatmadım roller yaptırdığıma dair. bi değişiklik olursa fark edecekler mi diye, roller yaptırdığımı söylesem insan psikolojisi ister istemez sanki biraz düzelme var gibi görür. görenler ne kullanıyorsun yüzün için diye sormaya başladı :) cildin daha güzel görünüyor bize de söyle ne yapıyorsan diyen arkadaşlarım var. ki ben aynaya baktığımda hani aman aman bi değişim görmüyorum. belki her gün baktığıma alışmışsımdır o görüntüye ondan olabilir.
doktor 6. seansdan önce gözle görülür bi değişim bekleme demişti taa en başta ilk konuşmaya gittiğimde. bakalım yarın 5. seans var.
doktor ilk 3 seans 2.5 mm lik roller kullanırken 4. seanstan itibaren 1,5'a düştü.
benim nacizane tavsiyem, evde kullanmak istiyorsanız dahi öncesinde bi doktora gidip fikir alın. yüzünüzdeki çukurlukların boyutuna göre iğne ucu değişiyormuş doktorum öyle dedi. sorun doktora benim cildime hangi mm'lik roller uygun olur diye, hem öncesi ve sonrası hangi kremleri kullanacağınızı da söyler. sonra evinizde nasıl istiyorsanız yaparsınız.

Merhaba
Sonunda ben de dermaroller kullanmaya başladım. Internetten FDA onaylı bir 0.5 mm lik bir de 1.5 mm lik iki dermaroller ısmarladım. İlk olarak 0.5 mm likle denemek istedim. Bir sürü soru işareti vardı kafamda.Acıtacak mı, cildim tahriş olacak mı, kanayacakmı vsy vsy....
Neyse, PAketini açtığım dermarollerimi önce sıcak suyla yıkadım sonra da dezenfektanla temizledim (maalesef burada alkol bulamadığım için antiseptik kullandım korka korka) Sonra uzun bir duş faslı yaptım ve özellikle cildimin yumuşaması için yüzüme sıcak su tuttum. (tarifinde böyle yaparsanız daha etkili olur yazıyordu) sonra yıldız seklinde yüzümü taramaya başladım. iki tane minik sivilce vardı. bilhassa onların üzerinden geçmedim. Hiç korktuğum gibi olmadı 0.5 mm likle ben de cesaretlenip bastıra bastıra yaptım. Arkadaşlar benim cildimde kanama olmadı. Ama yüzüm kızardı.Ve hafif yanma başladı. Ardından ilk önce nemlendirici (elimde lancome ve la roche nin nemlendiricileri vardı onları kullandım) ve contratubex sürdüm. Ardından da retinol C vitamini ve hyalunoroic asit içeren stem hücre serumu. Iki saat içinde kırmızılık ve yanma azaldı ama henüz geçmedi. Özellikle güneşe çıkmadım bu uygulamanın ardından.
Gece yatarken de sivilcelerimin üzerine neostratanın oil kontrol jelini, yüzümün tahriş olan yerlerine de bepanten sürmeyi planlıyorum.
Amacım gözenekleri biraz küçültmek ve var olan akne lekelerini azaltmaktı. Çok problemli bir cildim yok.Sanırım 0.5 lik akne lekelerine yaramayacak ama 1.5 ile aslamaya cesaret edemedim. Ama artık o güven oluştu. Zaten dileğim akne lekelerinin geçmesi.Cildim şu an çok canlı ve parlak duruyor. Gözeneklerde ilk kullanımda bir küçülme olmadı. 4 gün sonra tekrar kullanmayı düşünüyorum. Gelişmeleri sizinle paylaşacağım.

herkese merhaba
forum sayesinde dermaroller ile tanistim(ve sanirim bu benim ilk mesajim, oncesinde sadece uye okuyucuydum ama su dermaroller yuzunden yazmaya karar verdim) ve bugun elime gecti ve eve gelir gelmez uyguladim, benim sorunum gozenek buyumesi ve cilt tonundaki farkliliklar...sanirim sigara tuketen butun hatunlarin sorunu bu (nedense sigarayi birakmaktansa, kendime cin iskencesi yapmak daha mantikli gorundu,gaflete dusmek tam olarak bu olsa gerek) benim tavsiyem 1,5 mm.'lik olani kullanacaklara aciya duyarli iseler kesinlikle anastezik bir kremi kullanmalari ben almadim (pancar gibi kizarmis olmamin yanisira cektigim acida cabasi) acikcasi gecisleri saymadim cok ama dudak ustu ve kenari ile burun ustunde acim boyle kat kat katlandi, gozlerim doldu. uygulamamin ardindan givenchy'den "no surgetic wrinkle defy" kremini uyguladim buarada tavsiye ederim. beni asil dusunduren sey 1,5 mm.lik zimpara kilikli bu zamazingoyu ne araliklarla kullanmam gerektigi bazi yerlerde 2 haftada bir kimilerinde de 3 haftada bir olarak belirtilmis, uzun sureli kullanmis olan arkadaslar ideal uygulama araliklarini da yazarlarsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…