Türkiyede de var ben sitesinden aldım.site ismi vermek yasakmı bilemiyorum.ayşnur yazıcının sitesine girin,kullandığım cilt bakım ürünlerinde nerede satıldığını bulabilirisniz.ben o siteden aldım.12 tanesi 120 yada 150 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.
aysenur yazıcının sıtesındekı maskeye baktım evet bu markayı bılıyorum bunlarda uzakdogudan gelıyor.sen memnunmusun pekı bu urunden.
kızlar uzun süredir bu topici ziyaret edememiştim sanırım içinizde en eski kullananlardan biriyim . bilgilerimi paylaşmak istedim. ben 4 uygulama yaptıktan sonra bırakmıştım ve cildim eski haline döndü şimdi yeniden başladım. hep uygulama yöntemlerinde 15 günde bir kez yapın diyorlardı. bu süre benim için çok uzun artık haftada bir yapıyorum vede haftalık maske vs uygulamadan önce 1 - 2 dakika yine kısa gecişler yapıp cildime uygulayacagım ürünün daha iyi emilmesini saglıyorum. süre konusunu bahsettigim gibi sizde haftada bir uygulayabilirsiniz. tabi 0.5 ve 1 ml kullananlar için diyorum.
öncelikle cildimi ve aleti güzelce temizleyip kuruladıktan sonra anestol sürüyorum acıyı azaltmak için. önceden emla kullanıyordum ama fiyatı 50 i gectigi için degmez diye düsündüm ve anestola gectim. emla kadar etkili olmasada kalın bi tabaka halinde sürüp yarım saat beklerseniz acı yarıya iner. ( birde anestol ve emla arasında ki farklardan biri de anestol daha yaglı bi krem, zaten yüzünüze sürdügünüzde hissedeceksiniz cildinizde ısındıkça krem akmaya başlıyo gerçekten yaglı ama bunun artısı, daha sonra yüzünüzde çok kalın bi şekilde soyulma olmuyo. emla kullandıgım dönemde kat kat soyuldu diyebilirim. bunu haftada birgün yaparsak zaten 2 3 günü yüzümüz soyulmaya devam edecek sonra yeni uygulamayla yeniden soyulacak. amaç zaten cildi soymak degil öle olsa peeling işlemi yapardık dimi.... yani tedavi süresince çok saglıklı görüntü olmaz ama anestolla ertesi gün çok ince bi soyulma oluyo sadece sorunlu bölgede, ben bunu kremin asırı yaglı olmasına baglıyorum. ertesi güne birşey kalmıyo yani )
neyse anestolu sürdük bekledik
sonra kagıt havluyla yüzünüzden kremi silip hemen başlayın. yıldız şeklinde tarayın der genelde içinden çıkan kitapçıkta o kadar düzenli yapamasam da sorunlu bölgeye agırlık verip yüzümün her yerine uyguluyorum. 1ml kullanmama ragmen bunu gözaltıma da kullanıyorum . hiç bi sorunla karsılaşmadım.
gelelim benim sorunuma tabiki sivilce çukurlukları ve asırı geniş gözenekler. bir kaç tane toplu iğne bası kadar sivilce çukurlugu var diyebilirim. 3 uygulamadan sonra küçülmeye basladılar (artık asla ara vermek yok)
uygulamayı bitirdikten sonra hemen tedavi edici serumlar kremler vs sürüyoruz
bunlar benim yöntemim tabiki siz ii düsünüp öyle kullanın
ben bir yanagımı bitirince hemen o bölgeye bepanthen ampül kırıp sürüyorum yaglı olmamasına güverek, kullanalar bilirler su gibidir. şampuanların da içine kırdıgımıza bakmayın asla yaglı degil. bu ampülü 1 dak. yanagımda yedirdikten sonra hemen üzereine contractubex sürüp masajla iice yediriyorum bu kremin yenilici özelligi var bilmeyenler için belirteyim ameliyat izlerinde dikiş izlerinde kullanılan bi krem. soğan zarı ekstersi içerdigi için cilt yenileme sürecini çok hızlandırıyor. gözaltıma da bepanten evigen ampülle karıstırdıgım gözlatı kremimi sürüp diger yanagıma geçiyorum.
aynı işlemi burda da yapıp uygulamayı bitiriyorum. sürdügüm ampüller ve contractubex kuruduktan sonra cildimi yıkayıp sadece bepanthen krem sürüyorum. yag bazlı merhem olan degil, üzerinde krem yazan . cildinizin o kıpkırmızı halinden sabah kalktıgınızda iz kalmıyor. belki çok ince günes yanıgı gibi bi kırmızılık kalıyo. ertesi gün cildiniz soyulmaya başlarsa hafif bi peelingle ölü deriyi atın ama kalın bi şekilde soyuluyosa birgün daha bekleyip peeling yapın, tahriş etmeyin. uygulamadan sonra ki iki üç gün krem olarak genellikle bepanthen sürüyorum. çok kuruysa sadece bir kez yogun bi nemlendirici sürüyorum. cildim yaglı oldugu için yag bazlı kremler bende sivilce yapıyo. eger böle bi probleminiz yoksa istediginiz nemlendiriciyi sürün ama bepanthen cilt yenileme sürecinin hızlandırdıgı için mutlaka onu da kullanın.
şimdi kızlar eger cildinize ii gelen serum krem maske tahriş etmeyen ne varsa uygulamanın hemen arkasından sürebilirsiniz uygula sonrası yirmi dakika gözenkler açık kalır bu sürede hızlı hızlı yenileyici bakım ürünlerini kullanın... dedigim gibi bunlar benim kendi yöntemim. deneyerek ulaştıgım sonuçlar. her cilti tipine uyarmı bilmiyorum ama denemenizi tavsiye ederim
sonuca gelirsek gözenkeler hafifledi sivilce izleri yarı yarıya azaldı çukurluklar suan %10 oranında küçüldü ve yeni sivilce çıkmıyor.
vede kzlar gözaltına mutluka bepanthen ve evigen ampüllerden kullanın ister kreminizle karıstırın ister direkt sürün gercekten çok etkili. birde balık yagı belki ilk kez duyuyorsunuz ama balık yagı da gözaltını çok güzel besliyo hani su yarım ay doğmuş görüntüsü varya o çukurlugu dolduruyo.
bölelikle morluk da azalıyo.
vücüdumda ve saçımda ihtiyaç duymadıgım için hiç kullanmadım o konuda birşey bilmiyorum bahsedemeyecegim ama dermaroller gerçekten etkili bi yöntem. çok uzattım farkındayım biraz zor ve zahmetli bi yöntem oldugu için en ince ayrıntısına kadar sizinle paylaşmak istedim. merak ettiginiz birşey olursa burdayım..
peki memnunmusunuzgitti gidiyordan aldım ben
3er gün arayla üç seans yaptım evde kendim ilk ikisinde 4er kez geçtim yıldızları sonuncu da 10 ar kez.hemen ardından toniğimle sildim,özellikle lekeli,sivilce izi olan yerlere bepanten sürdüm ardından da gündüz yapmışsam gündüz kremimi,akşam yapmışsam gece kremimi sürdüm kızarma ve hafif yanma oldu biraz ama bende soyulma falan olmuyor 0,5 lik titanyum iğneli ile yapıyorum ben
cildim daha yumuşak ve daha parlak gibi geliyor faydasını göreceğime inanıyorum
merhaba,dermaroller için özel aldığım bir ürün yok daha önce kullandıklarıma devam ediyorum.cilt temizleyicim, sivilce izi için jelim,cilt aydınlatıcı özüm ve gündüz kremim amway,gece kremim ozon,göz kremi olarak kayısı çekirdeği kremi kullanıyorumöyküm merhaba. ben dermaroller 0.5 mm yeni sipariş verdim ve baya ümitliyim. hafif akne izlerim var ve geniş porlar. sana sormak istediğim şu: kullandığın kremleri uygulama öncesi mi yoksa sonrası mı sürüyorsun yüzüne? gündüz ve akşam hangi kremleri kullanıyorsun? ben normalde akşamları yüzümü temizledikten sonra hiç krem sürmem.
yazarsan sevinirim
Düzgün bi krem tavsiyesi vericek kimse yok mu kızlar yarın başlıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?