Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

Scent; tam olarak ne kadar yapmalı, cilt tamamen iyileşene kadar mı? Sen yarıda bıraktıktan sonra eskiye dönmüş ama, sürekli bu işlemi yapıp soyuk suratla gezilmez kii

Scent; tam olarak ne kadar yapmalı, cilt tamamen iyileşene kadar mı? Sen yarıda bıraktıktan sonra eskiye dönmüş ama, sürekli bu işlemi yapıp soyuk suratla gezilmez kii

hayatım ben düzelmeye basladı sonrasını toniklerle maskelerle devam ederim sürekli yapmak saglıklı degilmiş deyip bıraktım ve çok kısa sürede eski haline döndü. o yüzden iyileşene kadar devam etmeyi düsünüyorum.. güzellilk salonlarında fazla bastırarak ve uzun seanslar oldugu için belki belli bi seans sayısı vardır. dogrudur. ama ben o kadar zalim davranmadıgım için cildime daha uzun süre yapabilirim diye düsünüyorum

birde ilk bir iki uygulama da bırak soyulsun cildin yenilensin. sonra ki uygulamalarda bol bol bepanthen sür o zmn soyulmuyo yada cok ince sekilde soyuluyo sadece ertesi gün

3er gün arayla üç seans yaptım evde kendim ilk ikisinde 4er kez geçtim yıldızları sonuncu da 10 ar kez.hemen ardından toniğimle sildim,özellikle lekeli,sivilce izi olan yerlere bepanten sürdüm ardından da gündüz yapmışsam gündüz kremimi,akşam yapmışsam gece kremimi sürdüm kızarma ve hafif yanma oldu biraz ama bende soyulma falan olmuyor 0,5 lik titanyum iğneli ile yapıyorum ben
cildim daha yumuşak ve daha parlak gibi geliyor faydasını göreceğime inanıyorum

Arkadaşlar şu plasenta maskesi için epey bir yorum vardı karsı cıkanlarda çok iyi olduğunu düşünenler de ben aldım ve denedim gercekten hiç bir maskeye benzemiyor, yumasacık ve ısıl ısıl bir cilde sahip oluyorsunuz bugun 3. defa denıycem dermarollor sonrası kullanıcam yenıden, bugun iş yerinde arkadaslarım ay gibi parlıyorsun dediler ve isim taktılar ay parçası diye:)) eve geldim bir de kuzenim demez mi kız genclesmıssın diye neredeyse havalanıp ucacaktım :))) neymıs kadın olarak nasıl plasente kullanırsınız sızde bır anne adayısınız demısler ama ben buna katılmıyorum zaten kullandıgımızda koyun plasentası ınsan degıl herhalde :))

Canım,plasenta maskesini ne kadara ve nereden aldığını sorabiliy miyim ?

canım ben nereden aradıysam bulamadım sadece guzellık merkezlerınde var onlarda satmıyor uyguluyor sadece.ama almak ısteyen olursa sorarım satıyorsa getırdırız ben cunku tekrar ıstıycem

sivilce izleri için kullanan var mı??
kasık bölgesi için düşünüyorum batmalardan kaynaklanan kronik izler var
hangi boyunu önerirsiniz bi de?
1 mm lik yeter mi?
selülit için de kullanabilir miyim aynı boyu?

kasık bolgen ıcın renk acıcı urunler kullan orn.expıgment gıbı dermarollerın etkı edecegını sanmam .1mm selulıt ıcın ıyıdır

Türkiyede yok mu ki? :26:

Türkiyede de var ben sitesinden aldım.site ismi vermek yasakmı bilemiyorum.ayşnur yazıcının sitesine girin,kullandığım cilt bakım ürünlerinde nerede satıldığını bulabilirisniz.ben o siteden aldım.12 tanesi 120 yada 150 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.

dün biraz araştırdım nette de var satışı gördüm

kızlar bende duydum bu maskeyi ama tr de orjnalini bulmak zormuş birde kolajen maskeleri var karbondioksit onlarda süpermiş araştrmadayım :)

dediğim gibi ayın 15 şinde ilk seansımı gerçekleştirdim benim yüzüme ve koluma uyguladık özellikle yüzümde geniş bi alana uygulandı.benim yüzümde ve kolumda cam kesikleri vardı uygulama çok acılı bu bi gerçek acımıyor diyen yaln söyler. 1 ün boyunca yüzümde kan içinde dolaştım görenler saldırıya uğradığımı sandı :) ertesi gün yüzümü kaynatılmış ve soğumuş suyla yıkadım iltşhap olmasın die iltihap engelleyici krem kullandım sonrasında doktorumun önerdiği dermoroler sonrası kullanışan kremden ve gene doktorumun önerdiği bi güneş koruyu kullandım ancak bunları sabah uyguladım akşam yatarken taze sıkılmış elma suyu sürdüm şuan çok memnunum acılarıma değdi azda olsa değişiklik var ve bunu etrafımdakilerde farkediyor. önümde 3 tane daha seans var gelişmeleri sizinle paylaşıcam

çok çok pahalıymıs ben sıparısı verdım ay basında uzakdogudan gelecek 10 adet var ıcınde tl ıle ortalama 80 tly gelıyo

kızlar bende duydum bu maskeyi ama tr de orjnalini bulmak zormuş birde kolajen maskeleri var karbondioksit onlarda süpermiş araştrmadayım :)

evet kolojen maskelerıde cok basarılı gercekten.yaa kızlar ınanılmaz cesıtler var maskelerde ınsan hangısını kullanacagını bılemıyor.evde sayamayacagım cesıt de maske var ornegın gınseng maskesı uzerınde bocek gıbı bır resım var sıparıs vermıstım ama kullanmıyorudm boceklı falan bu ne dedım:) ama bugun gazete okudum kı gınseng cılt ıcın cok yararlıymıs.onuda onumuzdekı hafta kullanır yorumları yazarım sıze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…