Scent; tam olarak ne kadar yapmalı, cilt tamamen iyileşene kadar mı? Sen yarıda bıraktıktan sonra eskiye dönmüş ama, sürekli bu işlemi yapıp soyuk suratla gezilmez kii
hayatım ben düzelmeye basladı sonrasını toniklerle maskelerle devam ederim sürekli yapmak saglıklı degilmiş deyip bıraktım ve çok kısa sürede eski haline döndü. o yüzden iyileşene kadar devam etmeyi düsünüyorum.. güzellilk salonlarında fazla bastırarak ve uzun seanslar oldugu için belki belli bi seans sayısı vardır. dogrudur. ama ben o kadar zalim davranmadıgım için cildime daha uzun süre yapabilirim diye düsünüyorum
Arkadaşlar şu plasenta maskesi için epey bir yorum vardı karsı cıkanlarda çok iyi olduğunu düşünenler de ben aldım ve denedim gercekten hiç bir maskeye benzemiyor, yumasacık ve ısıl ısıl bir cilde sahip oluyorsunuz bugun 3. defa denıycem dermarollor sonrası kullanıcam yenıden, bugun iş yerinde arkadaslarım ay gibi parlıyorsun dediler ve isim taktılar ay parçası diye:)) eve geldim bir de kuzenim demez mi kız genclesmıssın diye neredeyse havalanıp ucacaktım :))) neymıs kadın olarak nasıl plasente kullanırsınız sızde bır anne adayısınız demısler ama ben buna katılmıyorum zaten kullandıgımızda koyun plasentası ınsan degıl herhalde:))
Canım,plasenta maskesini ne kadara ve nereden aldığını sorabiliy miyim ?
markası nedir acabacanım uvey kardesımın kuzenı hostes o kardesıme getırmıs oda bana verdı cok memnun kaldım.amerıkadan getırmıs.
markası nedir acabacanım uvey kardesımın kuzenı hostes o kardesıme getırmıs oda bana verdı cok memnun kaldım.amerıkadan getırmıs.
markası nedir acaba
Türkiyede yok mu ki? :26:
Türkiyede de var ben sitesinden aldım.site ismi vermek yasakmı bilemiyorum.ayşnur yazıcının sitesine girin,kullandığım cilt bakım ürünlerinde nerede satıldığını bulabilirisniz.ben o siteden aldım.12 tanesi 120 yada 150 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.
Türkiyede de var ben sitesinden aldım.site ismi vermek yasakmı bilemiyorum.ayşnur yazıcının sitesine girin,kullandığım cilt bakım ürünlerinde nerede satıldığını bulabilirisniz.ben o siteden aldım.12 tanesi 120 yada 150 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.
kızlar bende duydum bu maskeyi ama tr de orjnalini bulmak zormuş birde kolajen maskeleri var karbondioksit onlarda süpermiş araştrmadayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?