kızlar bu derma rolleri uyguladıktan sonra hemen kantaron yagı suruyorum .Biliyorsunuz hem anti septik ozelligi var hem leke acıcı hem hucre yenileyici ve kollajen uretimini iyice artırıyor kantaron.Hele deriyi derma roller ile deldikten sonra etkisi super oluyor...1.5 mm den fazla derma roller kullanmayın derim cok gereksiz.cunku deriyi fazla delmek bu sefer deriye zarar veriyor uzmanlar oyle diyor. yuz için 1.0 veya 1.5 olabilir.ama goz cevresi ve altı max 0.5 mm olmalı cunku zaten oradaki deri cok ince kendisi 0.5 mm kalınlıkta daha fazla uygulanır mı yani? ben derma roller 1.5 mm artı kantaron yagından super sonuclar aldım mt marka kullandım yurtdısından getirmek risklii kargo gumrukten gecemeyebiliryor. o yuzden sahibinden.com da bir satıcıdan 35tl ye aldım ertesi gun kullanmaya basladım...
2 gün önce yüzüme sanırsam 5. uygulamamı yaptım 1 mm ile. Akne izleri ve geniş gözenekler için yapıyorum en çok ve cidden olumlu sonuç aldım arkadaşlar. Göz kenarımdaki ince kırışıklıklar ile dudak üstümdeki sinir bozucu minik çizgi artık yokCildin genel kalitesi de iyileşti. Tabi bunların hepsini dermaroller'a bağlamamak lazım ama etkisi %80 diyeyim. Geri kalanı Acnelyse ve Bepanthen gibi basit ilaçlar sağladı
Herkese selamlar...
ben anlayamıyorum arkadaşlar...cilt doktoru eşliğinde profesyonel ellerden 3 seans dermaterapi yaptırdım kök hücre esktreleri enjekte edile edile ama 1-2 seansta sonuç aldığını idda eden arkadaşlar kadar sonucunu gözle görülür bir biçimde göremedim. Ayrıca son senasım bittikten 15 ay sonra kontraole giititiğimde doktorumda akne skarlarımda çok küçülme olmadığını gördüğü içinmidir nedir 1 seans fraksiyonel lazer yaptı bu cuma şuan p.tesi suratım soyuluyor..inanın dermarollerın yapamadığını 1 seansta fraksiyonel lazer aynı işlevi yaptı...Haaa bu arada arkadaşlar yanlış anlamayan sivilceli bir kız diilim sivilce izi diye bahsettiğim izler o kadar yüzeysel ki... İnşallah fraksiyonel lazerle bu işi köktren halledicez sanırım...ben derim ki kendinize çok acı çektiğrmeyin benim yaşadığım acıyı siz yaşamayın iyi bir doktor bulup fraksiyonel lazerle bu işi halledin...sonuçları yazarım size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?