Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

forumda bi arkadaş benev emlite krem kullanmş yüzüne memnun kalmış kallanan varmı dermaroller sonrası contrutubex kullanan varmı o güzel soyuyomuş bana dermaroller sonrası ii bi krem lazm silverdin ve aynsefa kremi kullanıorm ama çokda fayda alamadım

bu tedaviyi yapmış ve yara izlerini geçmiş olduğunu düşünen yok mudur varsa resim yollayabilir mi çok karasızım yardımcı olacak kimse yok mu

kızlar bızım burada bı güzellik merkezi dermaollerı 125 tlye satıyor ve 150 tl ye uyguluyor... benım iğneli epilasyondan oluşan çukurluklarım var geçer mı dersınız

Lütfen cevap verin... Bugun aradıgım bı doktorda 150 tlye hem dermarollerı verıyormuş hemde uyguluyormuş ne dersınız? Etkılımı? Kızlar bakıp geçmeyın lütfen cevap

bana dermoroller ve dermaheal ürünleri ile birlikte 300 tl sadece bunlara verecegımı tedavı ıcın nakıtte 200 taksitli sean başına 250 tl dedi tabi emla kremde 50 tl

kızlar bu derma rolleri uyguladıktan sonra hemen kantaron yagı suruyorum .Biliyorsunuz hem anti septik ozelligi var hem leke acıcı hem hucre yenileyici ve kollajen uretimini iyice artırıyor kantaron.Hele deriyi derma roller ile deldikten sonra etkisi super oluyor...1.5 mm den fazla derma roller kullanmayın derim cok gereksiz.cunku deriyi fazla delmek bu sefer deriye zarar veriyor uzmanlar oyle diyor. yuz için 1.0 veya 1.5 olabilir.ama goz cevresi ve altı max 0.5 mm olmalı cunku zaten oradaki deri cok ince kendisi 0.5 mm kalınlıkta daha fazla uygulanır mı yani? ben derma roller 1.5 mm artı kantaron yagından super sonuclar aldım mt marka kullandım yurtdısından getirmek risklii kargo gumrukten gecemeyebiliryor. o yuzden sahibinden.com da bir satıcıdan 35tl ye aldım ertesi gun kullanmaya basladım...

ben anlayamıyorum arkadaşlar...cilt doktoru eşliğinde profesyonel ellerden 3 seans dermaterapi yaptırdım kök hücre esktreleri enjekte edile edile ama 1-2 seansta sonuç aldığını idda eden arkadaşlar kadar sonucunu gözle görülür bir biçimde göremedim. Ayrıca son senasım bittikten 15 ay sonra kontraole giititiğimde doktorumda akne skarlarımda çok küçülme olmadığını gördüğü içinmidir nedir 1 seans fraksiyonel lazer yaptı bu cuma şuan p.tesi suratım soyuluyor..inanın dermarollerın yapamadığını 1 seansta fraksiyonel lazer aynı işlevi yaptı...Haaa bu arada arkadaşlar yanlış anlamayan sivilceli bir kız diilim sivilce izi diye bahsettiğim izler o kadar yüzeysel ki... İnşallah fraksiyonel lazerle bu işi köktren halledicez sanırım...ben derim ki kendinize çok acı çektiğrmeyin benim yaşadığım acıyı siz yaşamayın iyi bir doktor bulup fraksiyonel lazerle bu işi halledin...sonuçları yazarım size...

bana gelen ozel messajlara cvp veremedigim için yazıyorum

ben kalcama catlak için. boynumdaki lekeye leke izi için gunes lekesi ... bir de goz altı morluklarıma derma roller kullanıyorum. kantaron yagıda kırmızı renkte oacak ne akdar kırmızı o kadar iyi... cunku ise yaran içindeki kırmızı rengi veren pigment zaten...

canım ben kendm yapıorum doktora gerek görmedm önce 1,5 la başladım şimdi 2,5 mm kullanıyorum alırken dkkat et ama

ben de dün gg den 0,5 mmlik titanyum iğneli sipariş verdim
açıkcası daha büyüğünü kullanmaya cesaret edemedim kaz ayakları için de göz çevresi olduğu için 0,5 mm den büyük kulllanılmamalı yazıyordu aldığım kişiye sordum bunu önerdi

evet canım yüz için özellkle gözaltı falan 0,5 den büyk kullanılmamalı bencede gelşmeleri yaz tatlım :)

bende bugun geniş gözenek ve akne izi için 1mlik dermaroller aldım..merak ettğim ilk kez kullansam dahi temizlemem yada alkolde bırakmam gerekiomu?bide sen acnelyse ve bepaantheni uygulamanın sonundamı yoksa seans aralarındamı kullandın?

kızlar bende bugun doktora dermaroller yaptırdım 02mmyle yaptı emla krem surdugu ıcın oyle cok acımadı tabıkı yuzum su an kırmızı ve delık delık baya kırmızı yanı ama yarına gecermıs ılk yaptıgından 5 dk sonra hafıf bır yanma oldu ve hemen gectı aradan bır saat gectı ve su an bıraz sıstı bakalım yarına nasıl gorunucek gelısmelerı yazarım:79:

tortilla yüzüniçin kaçlık kullanıyorsun tekrar yazar mısın ben karıştırdım.bir de daha sonra dermaroeri neyle temizliyorsun? yüzüne birşey sürüyor musun?

canım ben 9 seansı bitirdim dermarollerda, baya yüzeyselleşti gibi izlerim ama kökten çözüm istiyorum fraksiyonel lazeri önerir misin? ben baya korkuyorum fraksiyonel lazerden bi de hangi ildesin , eğer özel olmazsa öğrenebilir miyim?

arkadaslar bende gitti gidiyordan ev kullanımı için dermaroller aldım 20 gun oluyor 3gunde bır dermarollor ı yapıyorum bırde bu buyume faktorlu kremler kok hucre dna ıcerıklı kremler var pıyasada ama fıyatları cok cok ucuk ınanın hıc geregı yok ben bakırkoyde bır guzellık merkezınde cılt bakımı yaptırıyordum orada kullanılan bazı maskelerın ısımlerını aldım ve ınternetden arastırdım daha ucuza buldum ve aldım.sımdıde dermaroller sonrası bu maskelerı uyguluyorum ınanın etkısı muhtesem 14 yasından berı sıvılce problemı cekıyordum roaccutane tedavısı gordum ve cıldımde lekeler kalmıstı. ama 20 gundur cıldım neredeyse bebek cıldı gıbı oldu lekeler acıldı ızler azaldı.bence dermaroller sonrası yapılan bakım cok cok onemlı buyume faktorlu urunlerı alamayanlar ıcın bu maskelerı tavsıye ederım ınanın cıldımden cok cektım ve ınsanların tavsıye de bulunmasından ılac onermesınden bıktım ama ınanın cok guzel sonuclar aldım bu kadar ıyı olabılecegını tahmın etmıyorudum kendım mutlu oldugum ıcın baskalarının da mutlu olmasını ısterım pısman olmayacagınıza emınım denemenızden zarar gelecegını sanmıyorum:79:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…