Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

bence çok 1.5 mm. Ben 1 mm sipariş verdim. Onda bile 0.5 mi alsaydım diye düşünüyorum. Ben ebaydan aldım 34 liraya. Ayrıca nuskinde aldım. Evetttttttt artıkk sizleri epey bilgilendirebilecem alkisalkisalkis

pınk_panter ben rolleri ebayda gördüm 49 dolardı kargo falan buradaki ile aynı fiyata gelecek diye almadım.nu skini ebeydan kaça aldın canım.bende almak istiyorum ve ne kadar zaman da eline ulaştı.bana arkadaşlar gümrüğe takılır boşuna sipariş verme dediler..

Cnm ebayda dermaroller çok ucuz. Benm aldığımdan daha ucuza bile vardı. Fiyatı düşük olduğu için aldım bende. Ama nuskini sitesinden aldım. Ebayda daha ucuzdu nuskin ama cesaret edemedim çünkü gümrük olayını bende duydum. Ben defalarca yurtdışından bişeyler satın aldım ve foto makinamı ordan aldım o bile gümrüğe takılmadı. Bilmiyorum belkide sitesinden alalım die öyle söölüyolardır. Benm sitesnden alma sebeplerimden bi taneside garantisi için.. Ama artık nu skin ürünlerim biterse tr den almam ebaydan alırım.Çünkü ucuz şeyler (çok pahalı olmayan şeyler) gümrüğe takılmaz

az önce ilk kez 1mm ile roller yaptim. Iki kez emla sürdüm 20 dakika arayla aci hissetmedim kisalarla yaptigim kadar kizardi yüzüm. Bakalim yarin belli olur kac günde gececek kizarikligi.
Aslinda bacaklarimada yapsam diyorum ama 1mm ile mi 1.5mm ile mi karar veremedim.

bişey sorcam bunu bende duydum ünlü bir sanatçı yapıyormuş. bilen varsa bana yardımcı olabilirmi. eşim amerikaya gidecek 15 gün sonra oradan alabilirmi acaba bunu tam adı ve hangi markayı öneririsiniz?şimdiden teşekkürler.

Moon canım bacaklarına yap hıc durma derım
ara vermeden uygulayalım kı sonuc alalım
benım yuzum yenı ıyılestı sayılır-kızarıklık degıl de kaşıntı oluyordu asırı
bugun iyi kasınmıyorum artık
kac kez gectın rollerı yuzune? ben eskıden 30 gecıs yapıyordum sımdı 40 yapıyorum
Sana mesaj yolladım aldın mı?mesaj modumu kapattım cok mesaj gelıyor canımdan bezdım yıne
ama senden mesaj gelebılsın dedım yıne de oldu mu bılmıyorum?bilmiyorumkismile

güneste cok kalmisim gibi kizarik yüzüm ama öyle asiri degil sükür. Kasinti henüz yok, sonradanmi geliyor ?
ben saymiorum gecisleri ama yukari asagi ve caprazlari asagi yukari 5 defa gidiyorum herbirini. emlayi bu kez iki defasürdüm hic aci olmadi opuyorumnanaktan
senin 30 gecisten kastin tek yöne 30 kezmi ?
cevabim gitmedi dün ama yine deneyeyim dur.

Bı dk canım su mesajlara bır care bulmalıyım
valla basedemıyorum herkes ozel mesaj yolluyor
moon ama kullanımı 10 düz 10 yatık 10 kez carpı seklınde olmalı
boyle olmazsa sonuc alamazsın kıııı
ve zaman kaybedersin
yaptım sanırken uygulamanıs gıbı olur sonuc beklersın
30 gecis lazım ben 40 yaptım ondan cok kızardım sanırım

dermaroller sayfasinda 5 gecis diyor. Ha birde hani bes yapiyorum ya ama degmeyen yerlerolur diye söyle kara borsa bikac gecis daha yapiyorum. Herzaman sadece düzler caprazlar olmuyo karisiyor ve problemli bölgeleri daha cok isliyorum aklinialirimsmile

bacaklarimada yaptim sonunda üff basta cok gicik ediyor, dedim bi ara yapmicam beeee ama sonra etrafida usuyor ve kaddarlasmaya basliyosun sempatiksalakcinni

arkadaşlar merhaba sayenizde dermarollerdan haberim oldu ...çok etkilendim gg.den yüzüm için buğün 0.5 sipariş verdim ..selülit içinde 1.00 mm düşünüyorum...jay jay ve diğer arkadaşlar yazdıklarınızdan ve cesaretinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum ..siz olmasanız ne haberi olacaktı bu aletten nede uygulama cesaretim..şimdi sizlerden uygulamaya yönelik yardım almak istiyorum...cildimde elastikiyet kaybı başladı burun kenarlarımdaki cizgiler belirgin ,sürekli gözüm buralara takılıyor.dermaroller ciltte sıkılık verir umarım siz ne diyorsunuz ?

-----öncelikle uygulamayı yüzde ne şekilde ve sıklıkta yapacağım(0.5mm) ve kaç tekrarla başlayayım....

(okuduklarımda artı ve çarpı işaretinden bahsediliyor )
-------ikinci olarak selülitlerde (1.0mm )uygulama niyetindeyim henüz almadım ama yine aynı şekilde haftada kaç kere ve kaç tekrar yapmalıyım...bilgilendirirseniz çok sevinirim...
dip not olarak yıllarca estenin night repeır kullanıyorum herkeze tavsiye ederim göz ve yüz için olanını
şimdiden teşekkürler

benm gitiiğim güzellik uzmanı bunu şöle dile getrmişti.. eğer ciddi problemliyse yüzün haftada bir uygula ama çok ciddi deilse 2 haftada bir uygulamakta yarar war dedii... we bunu yaşa da bağladı ben 2o li yaşlarımdayım bu yüzden 2 haftada bir bana yetior... çnk cilt kendini çabuk yenilior bu yaşlarda....

aydo estee night repair bende de var bi etkisini goremedim belkı yasımdan dolayı henuz bı sonuc vermıyordur 31 yasındayım
benimki serum ama goz kremı ayrıysa bılemıycem
rollerdan sonra suruyorum ama ne olur ne olmaz dıye

kızlar bence yuze ayrı 0.5 vucuda ayrı 1.5 almanın alemı yok zaten bastırmasanız batmıyor
1.5 lük tek ürün alın olsun bitsin
sanırım moon 0.5 den memnun degıldı demı canım az gelmıstı sana? benımkı daha buyuktu ben bıle 1.5 a gectim

0.5 ilk etapta yetti ama derinlerde ne kadar ise yaradi bilemem sadece iki kez kullanmistim, garanti olsun diye 1.0 le yaptim bu sefer. Ben ayda bir yapmak istiyorum bakalm.

moon bence ılk basta bır 8-9 seans 10-15 gun ara ıle yapılmalı
zaten ılk sonuclar alınmaya baslar sonra da ayda bır devam edıcem
ben bır kez daha yapım sonra ayda bır olarak yuze devam edıcem sonuc olarak yuz cıldı cok onemlı
yanı sureklı elastin sentezı olsun kı kırısamasın ve sorun olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…