kızlar bende 1 mm lik olanından almayı düşünüyorum selülit+cilt+boyun için idealmi?
benım merak ettiğim sonrasında ne sürüyorsunuz yüzünüze
çünkü kök hücre serumları çok paahalı
şimdi öğrendimki ellerinde 1 lik yokmuş mecbur 0,75 lik alıcam yüz için nasıl olur kızlar?
ardından yüzünüze ne sürüyosunuz peki?
canım cevapların için teşekkürler ama ben 25 yaşındayım bu yinede olur mu 25 yaş için? flavo c serum:44:
mrb arkdslar bende arranıza yenı katıldım 24 yasındayım yaklasık 4 yıldır sac dokulmem var ama aynı zamanda bende tuylenmede var 4 ayrı hastaheneye gıttım doktorların hepsı hormon bozuklugum olmadıgını soledıler halbukı dhea oranım cok yuksek olmasına ragmen tabı o ara bende yok sanırken hormon bozuklugum serkıs barısa gıttım ermenı hastahanesınde dermatolog benm endokrınolojıye gıtmem gerektıgını soledı tuylenme ve sac dokulmesı ıkısıde oldugu ıcın bana placenta sampuan ve dermozınc verdı dermızınc daha da cok saıcmı doktu bı losyon sampuan fena deıl eh her neyse arkdslar her hormon bozuklugunuz yok dıyen doktora ınanmayın devlet hastanelerınde baslarından savmak ıcın soluyolar ve bunu basardılarda uyuttular benı her neyse ben de cok urun kullandım su an dıane kullanmayı dusunuyorum ama o da sac doker dıyolar olan saclarımıda kaybetmek ıstemıyorum tepe bolgem acıldı artık arkalardanda dokuluyor fecı bı sekılde dıane hakkında ne dusunuysunuz kullanmalımıyım? bır de hayıt tohumu varmıs hormonları duzenlıomus tavsıye edermısınız?
mrb arkdslar bende arranıza yenı katıldım 24 yasındayım yaklasık 4 yıldır sac dokulmem var ama aynı zamanda bende tuylenmede var 4 ayrı hastaheneye gıttım doktorların hepsı hormon bozuklugum olmadıgını soledıler halbukı dhea oranım cok yuksek olmasına ragmen tabı o ara bende yok sanırken hormon bozuklugum serkıs barısa gıttım ermenı hastahanesınde dermatolog benm endokrınolojıye gıtmem gerektıgını soledı tuylenme ve sac dokulmesı ıkısıde oldugu ıcın bana placenta sampuan ve dermozınc verdı dermızınc daha da cok saıcmı doktu bı losyon sampuan fena deıl eh her neyse arkdslar her hormon bozuklugunuz yok dıyen doktora ınanmayın devlet hastanelerınde baslarından savmak ıcın soluyolar ve bunu basardılarda uyuttular benı her neyse ben de cok urun kullandım su an dıane kullanmayı dusunuyorum ama o da sac doker dıyolar olan saclarımıda kaybetmek ıstemıyorum tepe bolgem acıldı artık arkalardanda dokuluyor fecı bı sekılde dıane hakkında ne dusunuysunuz kullanmalımıyım? bır de hayıt tohumu varmıs hormonları duzenlıomus tavsıye edermısınız?
arkadaşlar, şu dermarolleri nerden aldınız?
eczanelerde yok sanırım.
sadece internet üzerinden mi satış yapılıyor?
almak istiyorum ama nerden?
internet dışında bir yerde satıldığını hiç görmedim cnm
cevabın için teşekkür ederim canım.
internetten almayı istemiyordum ama mecbur öyle olacak artık.
benim eski izlerim var baya derin onlara çözüm olarak denicem.
ne kadar fayda ederse artık :)
kesinlikle ve kesinlikle canım sakın ama sakın kullanma benim dört senedir saç dökülme sebebbim
nedeni kist olduğu için verdiler içmaz olaydım varya kafamda saç kalmadı lütfen kullanma daha sonra yasmin kullandım biraz durdu
ama eski güüüüüüür simsiyah saçlar gitti ve yeni saçlar vucudundaki tüyler bile daha kalın kullancaklara söylüyorum sakın doktor verse bile
dianae dğum kontrol hapını kullanmayın
ya 1mm lik alsam kendim kullansam acaba acısı çok olur mu? siz kaç aydır kullanıyordunuz, nerden ne kadara aldınız acaba (belki bu sorulara cvp vermiş olabilirsiniz ama bu başlkıta sayfa sayısı fazla kusura bakmayın)
cevabın için teşekkür ederim canım.
internetten almayı istemiyordum ama mecbur öyle olacak artık.
benim eski izlerim var baya derin onlara çözüm olarak denicem.
ne kadar fayda ederse artık :)
canım, diane35 den bahsediyorsunuz sanırım..
ben onu yaklaşık 3 senedir kullanıyorum.
yalnız ben doğum kontrol hapı olarak kullanıyorum.
birde akneye karşı etkisi varmış. 2si bir arada olsun dedim.
çünkü sivilce sorunum da vardı.
artık sivilceler çıkmıyor, çok şükür, ama izler............(
neyse sorum şu ki; diane35 in hangi yan etkiler var?
paylaşırsan sevinirim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?