Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

mine_22 geçmiş olsun canım .3 yıllık saç dökülmesi topiğine gelirsen ,sana yardımcı olmaya çalışırız.Bütün aradığın cevaplara orada

Volumcum ton farklılıkları olması imkansızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz .Kaldı ki ben aşırı beyaz tenliyim ,olsaydı ben de olurdu .Evet ilk günlerde hafif bir kararma oluyor ama o da 1-2 güne geçiyor zaten .Ne bekliyorsunuz ki ,onlarca iğne giriyor yüzünüze cildiniz hiç tepki vermeden ,bir kaç günde bebek poposu cildine sahip olacağınızı mı sanıyorsunuz

Haaa benim cildimde herhangi bir sorun yok .Sadece sürdüğüm kremlerin emilimini arttırsın diye kullanıyorum çok da memnum .Hatta anneciğime de dermaroller uyguluyorum ,onda da herhangi bir sıkıntı yok .

Son düzenleme:
kızlar bende 1 mm lik olanından almayı düşünüyorum selülit+cilt+boyun için idealmi?
benım merak ettiğim sonrasında ne sürüyorsunuz yüzünüze
çünkü kök hücre serumları çok paahalı

kızlar yeni bir konu açmak istemedim burdan sorayım .dermaroller mantıgında yeni bir cihaz çıkmış haberlerde gördüm altın igneyle makina atış yapıo daha sonrada radyofrekans vererek kolejeni tetikliyor altının iletkenliginden yararlanılıyor.uygulama yaptıran hasta pudra sürüp dolaşacak hale geldi cildim dedi yüzündeki çukurlar için yaptırmış.bu yöntemi deneyen varmı 1 yıl dermaroller kullanmış fayda görmemiş biri olarak belki bu işe yarar diye düşündüm dermaroller tek başına işe yaramıyor çünkü çin işkencesi geçici bir şişlik ödemle yüzünüz pürüssüzleşmiş gibi oluyor daha sonra eski haline dönüyor tabi bu yöntemi bilemem .

Selülit - çatlak için min. 1,5-2 ml olanlar ideal. Ben ilk kullanımı 2 ml ile yaptım birkaç gün batma ve hafif acı olsa da medicassolle dengeledim ve gayet memnun kaldım. Ki selülit ve çatlak çok az bende yine de kalın deri ancak etki eder dedi estetisyenim. Yüz içinse 1 ml kullandım ama ben pek memnun kalmadım umarım sende daha etkili olur

şimdi öğrendimki ellerinde 1 lik yokmuş mecbur 0,75 lik alıcam yüz için nasıl olur kızlar?
ardından yüzünüze ne sürüyosunuz peki?

şimdi öğrendimki ellerinde 1 lik yokmuş mecbur 0,75 lik alıcam yüz için nasıl olur kızlar?
ardından yüzünüze ne sürüyosunuz peki?

Doktor ve estetisyenler genellikle kök hücre serumu öneriyorlar ama forumda fiyatı yüksek bulanların bir kısmı flavo c serum ya da benzer c vitamini serumları kullanmışlardı. Kullananlarında çoğu memnundu diye kalmış aklımda, kök hücrem bitsin bende ondan alıcam açıkçası

canım cevapların için teşekkürler ama ben 25 yaşındayım bu yinede olur mu 25 yaş için? flavo c serum:44:

canım cevapların için teşekkürler ama ben 25 yaşındayım bu yinede olur mu 25 yaş için? flavo c serum:44:

Etkisi ve özellikleri konusunda FLAVO-C Serum, genç kadın ve erkeklerde (35 yaşına kadar) kullanımı kolajen ve elastin bütünlüğünü koruyarak kırışıkların ve ince çizgilerin oluşma sürecini yavaşlatır denmiş bende 27 yim cnm sorun olacağını sanmıyorum sonuçta c vitamini ve antioksidan özlü ürünler var sadece içinde. birde dermarollerdan sonra cilt hızlı iyileşsin ve onarılsın diye sürülen kök hücre serumları da anti-aging sınıfına giriyor o yüzden sorun olacağını sanmıyorum açıkçası. yine de henüz kullanmadığım için sadece yorumlardan okuduğum kadarıyla tahminde bulunabiliyorum :126:

linki burda bi de kullananlara sor istersen daha doğru bir bilgi almış olursun

http://www.kadinlarkulubu.com/anti-...0172-flavo-c-serum-kullananlar-sonuclari.html

kesinlikle ve kesinlikle canım sakın ama sakın kullanma benim dört senedir saç dökülme sebebbim
nedeni kist olduğu için verdiler içmez olaydım varya kafamda saç kalmadı lütfen kullanma daha sonra yasmin kullandım biraz durdu
ama eski güüüüüüür simsiyah saçlar gitti. ve yeni saçlar okadar inceki vucudundaki tüyler bile daha kalın kullancaklara söylüyorum sakın doktor verse bile
dianae dğum kontrol hapını kullanmayın

Son düzenleme:

kesinlikle ve kesinlikle canım sakın ama sakın kullanma benim dört senedir saç dökülme sebebbim
nedeni kist olduğu için verdiler içmaz olaydım varya kafamda saç kalmadı lütfen kullanma daha sonra yasmin kullandım biraz durdu
ama eski güüüüüüür simsiyah saçlar gitti ve yeni saçlar vucudundaki tüyler bile daha kalın kullancaklara söylüyorum sakın doktor verse bile
dianae dğum kontrol hapını kullanmayın

arkadaşlar, şu dermarolleri nerden aldınız?
eczanelerde yok sanırım.
sadece internet üzerinden mi satış yapılıyor?
almak istiyorum ama nerden?

internet dışında bir yerde satıldığını hiç görmedim cnm

cevabın için teşekkür ederim canım.

internetten almayı istemiyordum ama mecbur öyle olacak artık.
benim eski izlerim var baya derin onlara çözüm olarak denicem.
ne kadar fayda ederse artık :)

canım, diane35 den bahsediyorsunuz sanırım..
ben onu yaklaşık 3 senedir kullanıyorum.
yalnız ben doğum kontrol hapı olarak kullanıyorum.
birde akneye karşı etkisi varmış. 2si bir arada olsun dedim.
çünkü sivilce sorunum da vardı.
artık sivilceler çıkmıyor, çok şükür, ama izler............ (

neyse sorum şu ki; diane35 in hangi yan etkiler var?
paylaşırsan sevinirim canım.

Ben 0.5 mm yi birakali Bir yıl oldu. 1 mm aldim Bir defa yaptim. Ama düzenli yapmak istiyorum cunku düzenli kullanılması gerek. Ben dearolller sayfasından sipariş vermiştim 100 tl civarı

cevabın için teşekkür ederim canım.

internetten almayı istemiyordum ama mecbur öyle olacak artık.
benim eski izlerim var baya derin onlara çözüm olarak denicem.
ne kadar fayda ederse artık :)

Arkadaşlar ben de dermaroller aldım .Solüsyonu yanında geldi.0.5 lik aldım .Cosmodeep adlı firmanın ürünleri çok güzel .Yanlız arkadaşlar sellit içinde kullansam sorun olur mu?Bu konuda bilginiz var mı

canım baya olmuş ama ya bendeki etkisi berbattı saçlarım inanılmaz azaldı evet sivlceler
kullandığın dönemde gerçaktn çıkmyo .cilt lekeleri yaptı hiç bilmezdim ben leke ne ama kahverengi
lekelr oluştu daha sonra yasmine geçtim o biraz daha iyiydi bence diane 35 bırak derim
şimdiki aklım olsa asla kullanmazdım

Aralik ayinda sag yanagimda kulagimdan ceneme dogru cizgi seklinde bir leke olustu arastirmalar sonucu lupus uyumlu bir sonuc cikti tedavimde 5. Aydayim bunun yaninda akne izleri tedaviside gorucem yilbasindan sonra dermatologla konusacagim bu konuyu cok meraklandim simdi kullanmak istiyorum ayrica jayjay yuzu ne durumda merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…