4 kere doktor kontrolunde 2.00 la yaptirmistim birde simdi ben kendime 1.00 mm aldim evde bir kere onu yaptim beni butun goren herkes cildin cok duzelmis cok iyi olmus diyolar kesinlikle sabirla deneyin simdi doktor tedavisine araverdik ben evde devam edicem kendi yaptigimla ilk basta gozle gorulur bir degisiklik fark etmiyosunuz ama zamanla geciyor
kaçlık kullanıyorsun arkadaşım bu çok önemli bende 0.5 lik kullandım 4 kez yptım cildimi mahvetti resmen çizgiiler bastı yüzümü derimi çizik içinde bıraktı sakın küçük kullanma iğneler ufak olduğu için dçnmeyip yırtarak çizerek geçiş yapıyormuş bu gün doktorla görüştüm 1.5 lik yada daha üstü kullan
Bende salı günü dermaroller yaptıracağım.dr yüzüne emla sürüp gel dedi.1,5 ile yapacakmış.arkasından kendi hazırladıği karışimı ve plasenta maskesini yapacak.çok memnun kalan var dedi.cildim gözenekli ne yaptıysam olmadı.sivice izleride var.imedeen tablet kullanıyorum.her yıl botoks yaptırıyorum.birde dermorolleri deneyeyim.sonuçları yazarım.
merhaba hanımlar ben yeni üye oldum siteye öncelikle herkese selamlar buradaki muhabbet çok guzel. kızlar ben gıda mühendisiyim ve içindekileri okumadan hiçbir kozmetik ürünü veya araştırmadan yüzüme işlem yatırmam. dermarollerı araştırdım.aklıma yattı almaya karar verdim.ancak uygulama sonrası ciltte kuruma ve soyulma yaacagını biliyorum. erkek arkadasımın annesi güzellik uzmanı. al gel yapalım dedi. benim sorum ygun nemlendirme için acıbadem sütü kullanılır mı uygulamadan sonra. sarışınım beyaz tenliyim cildim karma ve atroik yani cok hassas acı badem sütü nasıl iyi gelir mi. birde celtonun salyangoz kremini uygulamayı dusunuyorum roolerdan sonra ne dersiniz. bu şekilde kullanan oldu mu????
ikinci konu cildi içten beslemek de önemli hanımlar. örnein bir yerinizin yaralandıgını yandıgını ya da kaza gecirdiginizi düşünün nasıl cilt kendini yenilerken beslenmemize dikkat ediyorsak bu ti cilt yenime uygulamalarında da dikkat etmeliyiz. elma,havuç,soya fasülyesi yemek faydalı bu dönemde.bol bol yeşil çayda için. ve domates ve domates ürünleri kesinlikle cilt dostu cilt yenilenmesinde cok etikili
Benimde kolumda 10 yıllık yara izi vardı trafik kazasından kalma rollerı yara izi tedavisinde kullandım 2. seansdan sonra benimde kolumda renk değişimi oldu karartı şeklinde ama ayrıca kullandığım kremde tüylenme yaptı şimdi kremi değiştirdim. Madecassol kullanıyorum kararma ise kendiliğinden geçti. Endişelenmene gerek yok zamanla kendiliğinde geçiyor. Bu arada dikiş izi çok büyükdü ve yarı yarıya düzelme var. silikleşti çapı daraldı. Mucizevi bi alet bence kolumdaki sağlıklı doku ise diğer koluma göre bebek gibi oldu :) ne pürüz var ne başka bişey. elimde olsa tüm vücudu tarayacağım :))
Arkadaşlar ben haftada 1 kez olmak üzere 2 kere dermorel kullandım...bende hemen bir gelişme olmasını beklemiyordum yalnız bu 2 deneyimimden sonra cildimde lekelenme ve kararma oldu...kaldı ki beyaz tenli biriyim...çiller daha çok belirginleşti ve cildimde sararma kararma karışımı bir renk aldım( bu normal mi?Bunun için hivural diye krem kullanmaya başladım lekeler için...ve güneş koruyucusu mutlaka kullanıyorum...benim endişem düzeltelim derken lekelenmeyelim yada sivilce izlerimiz daha da derinleşmesin cildinde benim gibi sorunlar olan bilgi paylaşımında bulunursa sevinirim...
aydo kararma normal ust derı parcalandı ve ölü bu yuzden rengı kararırbır yara olunca kabuk rengı koyu olmuyor mu aynen onun gıbı dusun
2. uygulama daha erken, 8-9. de farkı gorursun
yıne de kısıden kısıye degısır herkesın cılt kalıtesı ve verdıgı tepkı ıyılesme surecı
farklı olabılır
canım bıraz dısarı cıkmada sorun oluyor kızarma vs nedenıyle de napalım katlanıcaz artık
evet buğün rengim daha iyi kararma peelingle geçecek gibi ...jayjay boynuma 1.5 yapacağım artık ama yüzüme şimdilik 0.5 devam edeyim diyorum ay ne bileyim korktum biraz renk böyle kalacak diye ...inşallah işe yarar bu tedavi kırışıklığa ve liftinge yarasında başka ne isterim:))
famille korktuk ama şimdilik iyiyiz galiba:))
arkadaşlar biraz motivasyona ihtiyacım var galiba sonuçta biz bu işte mutlu olacağız değilmiiiii....sonuçları yazın lütfen ne gibi fayda gördünüz benim henüz 2. uygulamaydı pek birşey anlamadım ..sizdeki değişiklikler ne ?
aynı sorun bende de var aydo.dermaroller yaptıktan sonra yüzüm kapkara oluyor ..:çok üzgünüm:
jayjay yüzüne yaptığında ertesi gün cildin koyulaşmışmıydı...bende koyulaşma var başta kızarıklık oldu şimdide kararma gibi bu normalmi arkadaşlar ...
Dün doktorda yaptırdım dermorollerı.emla sürdüm.1 lik le yaptı.serum maske yapıldı.dün çok kızarıktı bugün daha iyi.ilk defa fondötensiz dışarı çıktım.cildime ne sürersem sünger gibi emiyor,bakalım gözenekler küçülecekmi.15gün sonra2.yi yaptıracağım.1,5-2liklere dayanamam 1lik yaptıracağım.bu bile epey etkili.acaba kendi kendine yapınca etki daha azmı oluyor.çünkü emlaya rağmen biraz acıdı.
Kartalda dermalaseriumda yaptırdım.dr ayten hn. 15gün sonra bir seans daha yapacak"bence kendin yapma.yüzün çizilebilr yada etkisiz olabilir"çünkü ayni yerden 2-3kez geçiyor arada serum sürüyor.esas etkisi sonra görülecek diyor.ben memnunum.botoxumu da yaptı"çok güzel oldu.
slm ben aranıza yeni katıldım bir süredir dermaroller ile ilgli olan yazılarınızı okudum ve almaya karar verdim geçtiğimiz hafta içinde geldi3 boy aldım 05 .1. ve 1.5 1.5 olanını aynı gün denedim hafif bir kanama oldu canımda yandı ama dayanılmaz değildi kısa sürede kızarıklık geçti 2 gün sonra tekrar denedim bu kez biraz daha bastırdım sonrasında kızarıklık sabaha kadar geçti herhangi bir acı yara kanama olmuyor ne dersiniz sizce beceremedimmi? benim sorunum sivilce çukurları devam etsem ne kadar aralıklayapmam doğru olurçok karasızım yardımlarınızı bekliyororum
merhaba hanımlar ben yeni üye oldum siteye öncelikle herkese selamlar buradaki muhabbet çok guzel. kızlar ben gıda mühendisiyim ve içindekileri okumadan hiçbir kozmetik ürünü veya araştırmadan yüzüme işlem yatırmam. dermarollerı araştırdım.aklıma yattı almaya karar verdim.ancak uygulama sonrası ciltte kuruma ve soyulma yaacagını biliyorum. erkek arkadasımın annesi güzellik uzmanı. al gel yapalım dedi. benim sorum ygun nemlendirme için acıbadem sütü kullanılır mı uygulamadan sonra. sarışınım beyaz tenliyim cildim karma ve atroik yani cok hassas acı badem sütü nasıl iyi gelir mi. birde celtonun salyangoz kremini uygulamayı dusunuyorum roolerdan sonra ne dersiniz. bu şekilde kullanan oldu mu????
ben dermarolleri yaptıktan sonra ki artık bu konuda uzman oldum denilebilir hani eczanelerde satılan e vitamını kapsüller varya onların bir tanesini patlatıp suratıma suruyorum bende cok araştırdım ve gittiğim doktordada doktor dermarolleri yaptıktan sonra vitaminlerin karışımı olan yağlı bişey sürüyo ben e vitaminini tercih ediyorum cünkü cilt yenilenmesine yardımcı olan bir vitamin birde vitamini emdikten sonra üstüne bepanthen sürüyorum oda zaten vazgeçilmez cilt iyileşmeleri için bence ne kadar çok ürün karıştırırsan o kadar alerji olma riskin var her zaman doğaldan yanayım o yüzden bence öncelikle bunları denemelisin.
Kızlar dermaroller kullanana var mı?
ben aldım kullanıyorum iğneli bir rulo
(Edit- Arkadaşlar özel mesajla kaçlık roller kullandıgımı soruyorsunuz, önce daha kücük ebat almıstım fakat su an 1.5 mm lik derma roller kullanıyorum,
tek ürünle bu ebattaki roller ile yüzdeki ve vucuttaki sorunları gidermek mümkün, bosuna ebat ebat almayın lutfen sorunun cevabını buraya yazdım iste kızlar )
rulonun üstünde 192 tane cerrahi ignesi var çok ince yüzünüze sürüyorsunuz
delikler açılıyor bu delikler ilk 20 dk da kapanıyor
vucut bunları yara olarak algıladıgı ıcın o bolgeyı onarıp kolajen yolluyor
internetten aldıgım bilgiler
Dermaroller ile 10 yaş gençleşin
Dr. Emre Çiçek güzellik alanında Dermaroller ile kısa sürede mucizevi etkiler yaratıyor. Peki nedir bu Dermaroller?
6741
Dermaroller;
- Yaşlı ve kuru cildin yenilenmesini sağlar
- Kollajen oluşumun artırır
- Kan dolaşımın artırır
- Ölü hücrelerin kolayca dökülmesini sağlar
- Vücudun birçok bölgesinde kullanılabilir(göz altı hariç)
- Yüzlerce yıllık akupunktur teknolojisine dayanmaktadır.
- Özellikle saç dökülmesine karşı serum kullanan kişilerde serumun etkisini %40 artırıyor.
Dermarolling cilt bakım ürünlerinin de etkisini arttırır, oluşan deliklerden aktif maddelerin cilt altına emilimi artar. Deri delikleri açıldığından kremler ve bakım ürünlerindeki aktif maddeler normal de olduğundan 40 kat daha fazla emilir.
Dermarolling cilt bakım ürünlerinin faydasını arttırması ile;
- Cilt bakım ürünlerinin etkisi ve emilimi daha da artar
- Yeni kollajen oluşumunu uyarır
- Derideki kan akımını arttırır
- Birikmiş ölü hücrelerin kolayca dökülmesini sağlar
- Yaşlı kuru cildin yenilenmesini sağlar
- Çizgi ve kırışıklıkların, çatlakların, skarların, sellülitin, lekelerin ve büyük deliklerin azalmasını sağlar ve daha fazlası
Dermarolling avantajları
- Ağrılı değildir
- Vücudun her bölgesinde; yüz boyun sırt hatta kafada bile uygulanabilir
- Medikal kullanım için yüksek kaliteli çelik iğneler alerji yapmaz
- Birçok tedaviye göre oldukça ucuzdur
- Yüzlerce yıllık akupunktur teknolojisine dayanmaktadır.
- Dermaroler iğnelere dört değişik çap ve boydadır
- 0.25 mm iğneler bakım ürünlerinin daha fazla emilimini sağlar
- 0.5 mm dermarollerler
- Yüz deri rejenerasyonu (gençleştirme)
- Kırışıklık azaltma
- Yaşlılık önleme
- Güneş hasarının giderilmesi için kullanılır
- 1 mm Dermaroller
- Sellülit azaltma
- Çatlak azaltma ve yok etme
- Deri ve yüz gençleştirme kırışıklık azaltma
- Cilt lekelerinin giderilmesi
- 1.5 mm Dermaroller
- Cerrahi, akne yanık gibi skarların azaltılması ve giderilmesi
- Girintili çıkıntılı ve geniş delikli derinin giderilmesi
Cerrahi olmadan gençleşme
• ınce çizgilerin azalması
• derinin sıkışması gerilmesi
• Akne ve diğer skarların azalması
• Çatlakların ve deri gevşemesinin gitmesi
Mekanizma nasıl etki eder?
Steril küçük iğneler derinin alt tabakalarına kadar küçük mikrokanallar microtunneling açar. Bu küçük hasarlar derinin kendi iyileşme mekanizmasını harekete geçirerek kendi kollajenini üretmesini sağlar. Uygulama alanın büyüklüğüne bağlı olarak on dakikadan bir saate kadar sürebilir. Sonuç üç ayla dokuz ay arasında tam olarak alınır. Hasta yavaş yavaş düzelmeyi fark eder. Kontrollü çalışmalarda 6-8 hafta sonra kollojende % 200 artış görülmüşür. Kollajen uyarma tedavisi; üst deriyi soymadan yakmadan yapılan (non-ablative) bir tedavidir.
ışlem genellikle lokal anestezik krem uygulanması ile yapılabilir. Yüz 20- 25 dakika sürer,
ışlemden sonra ağrı, bilinen bir yan etki de yoktur. Yalnız uygulamadan hemen sonra yüzde kızarıklık oluşur, kanama ve yara yoktur. Normal temizleyicilerle temizlenir ve güneş koruyucu uygulanır. Sosyal hayattan sadece bir öğle sonu uzak kalırsınız. Ertesi gün hafif bir makyajla işe gidilebilirsiniz. Orta güçte güneş koruyucular yeterli olacaktır..
Kollojen uyarma tedavsinin avantajları
• Tedavi uygun anestezi ile ağrısızdır
• Çok kısa bir iyileşme süresi vardır bir günde işe dönebilir
• Sadece deride işlem yapılmıştır
• Kalıcı bir deri hasarı oluşturmaz
• Güvemle istene sonuçlar elde edilene kadar tekrarlanabilir
• Lazerle soyulmuş cilde de uygulanabilir
• Her cilt bölgesinde uygulanabilir
Ne kadar tedaviye ihtiyaç vardır.
Başlangıçta 4 tedavi sonra maksimum etki için yılda bir tekrarlanabilir.
Diğer metotlarla karşılaştırma;
Dermaroller ile skar(ameliyat izi yanık izi) tedavisinin avantajları
- Skar dokusu sertliği azalır
- Çevre sağlam dokulara dokunulmaz
- Derinin yeniden rengini kazanması
- Needling tekrarlanabilir
- Göçük atrofik skarlar deri yüzeyine doğru yükselir
- Skar kenarları daha az belirginleşir
- Sadece Keloid skarda iyi sonuç alınmaz.
- Dermarollerle iyi sonuç alınan skarlar: Akne skarları, saç nakli skarları, karında cerrahi ameliyat sıkarları,meme ameliyat skarları, yanık skarları. Hiçbir yan etkisi yoktur.
Fiyatı nedir bunun nerelerden satın alabilriz?
ben Bakırköyde bulunan Angelik form Beauty Clinica da bu hizmeti aldı. doktor tarafından uygulandı. epiroller uygulaması amerikan skin Medika ürünleriyle desteklendi.
ihtiyacı olan herkez mutlaka denesin.
Merhabalar;
ben yaklaşık 1 ay önce Bakırköyde bir klinikte roller uygulaması yaptırdım, yüzümde güneş lekeleri ve akne sıkarları oldukça yoğundu, diş hekimi bir arkadaşımda göz çevresi kırışıklıkları için bu uygulamayı yaptırmış ve toplam 6 seansta en az 20 li yaşlarında ki haline döndü, benim şu an 5 seansım ve tameman kurtuldum diyebilirim. benim rollerım 1,00 mm ve doktorun kendisine yaptırıyorum, evde kullanılması önerilmiyor, yanlış kullanım nedeniyle ciddi hasarlar yaratabilirmiş. benimde size önerim bu hizmeti gerçek bir uzman yardımıyla almanızdır. Dr. Mehmet Öztürk'e bu uygulama için beni ikna ettiği için çok teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?