Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

slm ben aranıza yeni katıldım bir süredir dermaroller ile ilgli olan yazılarınızı okudum ve almaya karar verdim geçtiğimiz hafta içinde geldi3 boy aldım 05 .1. ve 1.5 1.5 olanını aynı gün denedim hafif bir kanama oldu canımda yandı ama dayanılmaz değildi kısa sürede kızarıklık geçti 2 gün sonra tekrar denedim bu kez biraz daha bastırdım sonrasında kızarıklık sabaha kadar geçti herhangi bir acı yara kanama olmuyor ne dersiniz sizce beceremedimmi? benim sorunum sivilce çukurları devam etsem ne kadar aralıklayapmam doğru olurçok karasızım yardımlarınızı bekliyororum

canım bana da doktor 1.5 luk yaptı ılk ucte sorun yoktu dorduncude yuzumde cızıkler olustu bı kac tane cok agladım ve uzuldum senın cızıklerın gectımı??

merhaba hanımlar ben yeni üye oldum siteye öncelikle herkese selamlar buradaki muhabbet çok guzel. kızlar ben gıda mühendisiyim ve içindekileri okumadan hiçbir kozmetik ürünü veya araştırmadan yüzüme işlem yatırmam. dermarollerı araştırdım.aklıma yattı almaya karar verdim.ancak uygulama sonrası ciltte kuruma ve soyulma yaacagını biliyorum. erkek arkadasımın annesi güzellik uzmanı. al gel yapalım dedi. benim sorum ygun nemlendirme için acıbadem sütü kullanılır mı uygulamadan sonra. sarışınım beyaz tenliyim cildim karma ve atroik yani cok hassas acı badem sütü nasıl iyi gelir mi. birde celtonun salyangoz kremini uygulamayı dusunuyorum roolerdan sonra ne dersiniz. bu şekilde kullanan oldu mu????

ikinci konu cildi içten beslemek de önemli hanımlar. örnein bir yerinizin yaralandıgını yandıgını ya da kaza gecirdiginizi düşünün nasıl cilt kendini yenilerken beslenmemize dikkat ediyorsak bu ti cilt yenime uygulamalarında da dikkat etmeliyiz. elma,havuç,soya fasülyesi yemek faydalı bu dönemde.bol bol yeşil çayda için. ve domates ve domates ürünleri kesinlikle cilt dostu cilt yenilenmesinde cok etikili

Bende salı günü dermaroller yaptıracağım.dr yüzüne emla sürüp gel dedi.1,5 ile yapacakmış.arkasından kendi hazırladıği karışimı ve plasenta maskesini yapacak.çok memnun kalan var dedi.cildim gözenekli ne yaptıysam olmadı.sivice izleride var.imedeen tablet kullanıyorum.her yıl botoks yaptırıyorum.birde dermorolleri deneyeyim.sonuçları yazarım.

plasenta maskesinin çok ününü duydum bayada pahalı bir maske şonuçları merakla bekliyoruz .Bende gözeneklerim için 0.5 orjinal dr roller şipariş ettim ,gelsin hemen başlıcam yapmaya :)

Hoşgeldin canım evet dediğin gibi içten beslenmek çok önemli .ben her gün bir bardak portakal suyu ile güne başlarım .
kullanım sonrası bende c vitamini serumunu süreceğim .acıbadem sütü iyi gelir mi bilemedim .

aynı sorun bende de var aydo.dermaroller yaptıktan sonra yüzüm kapkara oluyor ..:çok üzgünüm:

jayjay yüzüne yaptığında ertesi gün cildin koyulaşmışmıydı...bende koyulaşma var başta kızarıklık oldu şimdide kararma gibi bu normalmi arkadaşlar ...

bende dr roller sipariş etmiştim, fakat kullanmadan geri yollayacağım galiba .Belli ki bu kararma herkesin ortak sorunu .
Kararma geçici mi yoksa öyle kalıyor mu ?

Dün doktorda yaptırdım dermorollerı.emla sürdüm.1 lik le yaptı.serum maske yapıldı.dün çok kızarıktı bugün daha iyi.ilk defa fondötensiz dışarı çıktım.cildime ne sürersem sünger gibi emiyor,bakalım gözenekler küçülecekmi.15gün sonra2.yi yaptıracağım.1,5-2liklere dayanamam 1lik yaptıracağım.bu bile epey etkili.acaba kendi kendine yapınca etki daha azmı oluyor.çünkü emlaya rağmen biraz acıdı.

tatlım deyatlar lütfen nerede yaptırdın ,hangi serum maskeyi kullandılar ?
ben de gözenekler için aldım fakat korkularım yüzünden yapamıyorum

Kartalda dermalaseriumda yaptırdım.dr ayten hn. 15gün sonra bir seans daha yapacak"bence kendin yapma.yüzün çizilebilr yada etkisiz olabilir"çünkü ayni yerden 2-3kez geçiyor arada serum sürüyor.esas etkisi sonra görülecek diyor.ben memnunum.botoxumu da yaptı"çok güzel oldu.

bende bir kaç yerlerle görüştüm sadece uygulama için 100 tl dedi .dedim yuh naptınız cihazı ben getircem ,emla kremide sırf uygulama için 100 tl olur mu ? açıkcası şaştım kaldım .

Dün ve bugün cildim soyuldu.peeling yaptım.anna gaspi nin gel şeklinde temizleyicisini aldım.kuru cilde uyguladım.silgi gibi simsiyah döküldü ölü deriler.arkasından yine aynı markanın serumunu sürdüm,çok güzel oldu.tatile çıkmadan bir kez daha yaptırmayı istiyorum.

evde yaptıklarının arasına en az 1 hafta ara koyman gerekiyor,cildine yara var uyarısı yapıyorsun ama iyileşmeden hemen yaparsan kaş yaparken göz çıkarma olayı gibi olur...doktor kontrolünde olnalarda 20 gün hatta ayda bir yaptırdım

ben dermarolleri yaptıktan sonra ki artık bu konuda uzman oldum denilebilir hani eczanelerde satılan e vitamını kapsüller varya onların bir tanesini patlatıp suratıma suruyorum bende cok araştırdım ve gittiğim doktordada doktor dermarolleri yaptıktan sonra vitaminlerin karışımı olan yağlı bişey sürüyo ben e vitaminini tercih ediyorum cünkü cilt yenilenmesine yardımcı olan bir vitamin birde vitamini emdikten sonra üstüne bepanthen sürüyorum oda zaten vazgeçilmez cilt iyileşmeleri için bence ne kadar çok ürün karıştırırsan o kadar alerji olma riskin var her zaman doğaldan yanayım o yüzden bence öncelikle bunları denemelisin.

canım rolleri emla sürerek mi yapıyorsun ? örneğin cildine dermo rolleri yaptın hemen arkasına mı e vitamini sürmek gerekiyor ? Ben de c vitamini süreyim diyordum e vitami daha iyiyse onu süreyim bari ?
Bir de cildinde kararma oldu mu hiç ?

Dün 2.seans yapıldı.cildim alıştı galiba daha az yandı ve kızardı.emlayı tam yarım saat önce sürdüm ve strecledim.hicbirşey duymadım.şu anda yüzüm hafif kırmızı gergin ,gözenekler küçük ,kuru,.hep böyle kalsa.

Merhabalar;
ben yaklaşık 1 ay önce Bakırköyde bir klinikte roller uygulaması yaptırdım, yüzümde güneş lekeleri ve akne sıkarları oldukça yoğundu, diş hekimi bir arkadaşımda göz çevresi kırışıklıkları için bu uygulamayı yaptırmış ve toplam 6 seansta en az 20 li yaşlarında ki haline döndü, benim şu an 5 seansım ve tameman kurtuldum diyebilirim. benim rollerım 1,00 mm ve doktorun kendisine yaptırıyorum, evde kullanılması önerilmiyor, yanlış kullanım nedeniyle ciddi hasarlar yaratabilirmiş. benimde size önerim bu hizmeti gerçek bir uzman yardımıyla almanızdır. Dr. Mehmet Öztürk'e bu uygulama için beni ikna ettiği için çok teşekkür ediyorum.

ben Bakırköyde bulunan Angelik form Beauty Clinica da bu hizmeti aldı. doktor tarafından uygulandı. epiroller uygulaması amerikan skin Medika ürünleriyle desteklendi.
ihtiyacı olan herkez mutlaka denesin.

Arkadaşlar; sizlerin cilt, saç ve çocuk gibi hassas olduğunuz konuların, başkaları tarafından istismarına müsaade etmeyiniz. Bu tip mesajlar reklam kokan hareketlerdir. Asla itibar etmeyiniz.

bende bu uygulamayı Dr. Mehmet Ozturk'e yaptırdım, gerçekten çok ilgiliydi. Ablamıda göz çevresi bakımı için götürdüm, onunda şu an 2. seansı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…