bende dr roller sipariş etmiştim, fakat kullanmadan geri yollayacağım galiba .Belli ki bu kararma herkesin ortak sorunu .
Kararma geçici mi yoksa öyle kalıyor mu ?
burda ki sorun şu ki henüz daha bibr cilt bakımı ürünün ne şekilde cildimize sürmemiz gerektiğii bilmeden, roller gibi bir aletle cildimize mudahale etmek, hiç bir uzman bu aleti evde kişinin kendisine uygulamasını tavsiye etmiyor. evsel olan 0.5 mm olan iğneler tamamen ticari, uzman tarafından uygulanınca %90 gibi başarılı sonuçları var. hiçbir uzman 0.5 mm iğneyle işlem yapmaz, genelde 1.00 mm den başlar.
evde yaptıklarının arasına en az 1 hafta ara koyman gerekiyor,cildine yara var uyarısı yapıyorsun ama iyileşmeden hemen yaparsan kaş yaparken göz çıkarma olayı gibi olur...doktor kontrolünde olnalarda 20 gün hatta ayda bir yaptırdım[/QU teşekkürler yaklaşık 15 gün arayla yaptım henüz cildimde bi fark göremiyorum umarım doğru yapıyormdur zaman içerisinde görceğiz bakalım
arkadaşlar ben de dermarollere bu site sayesinde tanıdım hatta burada dermarollere evde yapan arkdaşların yazdıklarınca tanıtdım ilk defa ve doktoruma danıştım kesinlikle ve kesinlikle evde uygulamaya çok müsait olmadığını aksine tehlikeli olduğunu sterilizayonun çok önemli olduğunu ve bunun yanı sıra serum vitamin vs ürünlerin kullanılması gerektiğini söyledi...açıkçası almayı düşünmüştüm o kolayca uygulayabilen ve hiçbir riskinden bahsetmeyen yetenekli arkadaşlar sayesinde ve vazgeçtim... evet belki lekelere vs cevap veren bir ürün ama lütfen bir uzmana danışın ve öle edinin uygulayın...
yüzdeki izler için birşey diyemem ama yaşlanma karşıtı kullanmak bana biraz anlamsız geldi.....yüzü sürekli inflamasyona maruz bırakmak cildi yaşlandırır diye düşünüyorum nacizane fikrimdoktorlar seans başına 300-400 tl para alırsa tabi ki aman evde kullanmayın derler
doktorun hijyen dışında başka ne riskler belirtti? bu konu eksik kalmış daha bilgilendirici olmalısın biraz daha açmalısın şu riskleri eğer sadece hijyense dikkat edilmesi gereken bu sitede gezebildiğimize göre internet bağlantımız ve pc kullanma olanağımz olduğuna göre belli bi takım eğitimler almışızdır sanırım e bu durumda da hijyen nedir sterilizasyon nedir nasıl yapılır bunu da bu aleti kullanmadan araştırır ona göre kullanırız
bi aklımız var sanırım düşünebilen varlıklarız
jilet bile kullanırken dikkat edilmezse mikrop kapılıyor üstelik jilette kesik bile olabiliyor çoğu zaman ama bunda kanama olmuyor hijyenede dikkat edilirse sorun falan da çıkmıyor
hiçbir riskten bahsetmeyen yetenekli arkadaşlar demişsin bu aleti kullanmak için üstün bi yeteneğe gerek yok ayrıca hijyen dışında uyarılması gereken bi riskte yok
dermarollerı tanıtan sitelerde nasıl uygulanacağı anlatılıyor anlatılan şeyi uyguladık bu çok basit bi uygulama kursa gitmeye gerek yok
''o kolayca uygulayabilen ve hiçbir riskinden bahsetmeyen yetenekli arkadaşlar sayesinde ve vazgeçtim...'' bu cümle çok komik biz o bahsettiğin yetenekli arkadaşlar beyin ameliyatı yapmıyoruz
kendiliğinden cilt üzerinde yürüyebilen bi silindiri tarifte belirtildiği gibi cildimizde uyguluyoruz ayrıca hijyeniz gerekli bakımı da uyguluyoruz
bende paylaşayım:) zannediyorum 4 aya yakındır kullanıyorum dermarollerı yüzüm için .. derma rolerdan sonra c vitamini serumu kullandım.. son zamanlardada ozon yağı sürüyorum... gerçekten cildimde bir toparlanma var. bunu yakınımdakiler farketti ... şimdi de 1.5mm sipariş ettim bugün geldi... vucudum için kullanmayı düünüyorum bacak dekolte bölgesi belki çatlaklar için ... inşallah işe yarar yine:) kısaca ben dermarollerdan çok memnum kaldım.. abuk sabuk kremlere para vermeyin. cildinize dermaroller uygulayın derim.... sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?