kızlar selam,
bugün altın iğne(intracell) tedavimin ilk seansı gerçekleşti. PRP(kandan alınan kök hücrenin cilde enjekte edilmesi) de beraber yapıldı. Doktorum işin uzmanı gerçekten. İkisinin birlikte iyi sonuç vereceğini söyledi. Cildim çukur şeklinde skarlar var gelişmeleri buraya yazacağım. İğneler cidden öyle böyle değil baya acıtıyor. Çok az değil baya baya acıyor. Yani ben baya bir ahladım ofladım.Gözlerimden yaşlar geldi. İnşallah çektiğim acıya değer sonuçlar alırım. Bence bu tedavi sivilce izleri için en iyi çözüm olabilir. Öyle olursa ne mutlu bizkızlara. Yalnız pahalı bir tedavi bugünkü seansa 1500verdim. 2 sean daha var.Toplamda 4500 liraya mal olacak bana
Biliyorum konu altın iğne tedavisi değil ama benzer bir yöntem. Paylaşayım dedim.Doktorum roller uygulamasının evde riskli olacağını söyledi. Normalde kendisi zaten hiç bir hastasına roller uygulamıyormuş. Altın iğne gibi etkilibiryöntemvarken neden roller yapayımki diyor. Reklam yapmıyorum yanlış anlaşılma olmasın. Sadece google'da yaptığım aramalar sonucunda bu tedaviyi uygulatıp da yorumlarını yazan bulamadığım için paylaşmak istedim.
Ben üstüne özel bir ürün kullanmıyorum ama gözeneklerin küçülmesi ve izlerin yokolmasına yardımcı olması için Tretin krem ile Contractubex kullanıyorum. Düzenli kullanırsan dermarollerla çok daha iyi sonuç veriyorsositososito Yüzüme de vücuduma da 1 mm.lik kullanıyorum, akne izleri için de zaten 1 veya 1,5 mm öneriliyor en fazla yüzea.s.
Ben üstüne özel bir ürün kullanmıyorum ama gözeneklerin küçülmesi ve izlerin yokolmasına yardımcı olması için Tretin krem ile Contractubex kullanıyorum. Düzenli kullanırsan dermarollerla çok daha iyi sonuç veriyorsositososito Yüzüme de vücuduma da 1 mm.lik kullanıyorum, akne izleri için de zaten 1 veya 1,5 mm öneriliyor en fazla yüzea.s.
yıllardır dermaroller kullanıyorum yani bunu bulandan allah razı olsun hep cosmodeep firmasından alıyorum onlar bana anlattı çok ilgililer sağolsunlar bıkmadan her sorumu yanıtladılar korkularım vardı yendim 1 yıldır kullanıyorum ne çatlak kaldı ne selülit yüzümde yağ bezeleri vardı onlar bile gitti ben tavsiye ederim! önce sonra fotolarım olsaydıda koysaydım keşke
sivilce izleriniz cukur seklindemiydi acaba ???bende tecrubelerımı yazayım belkı faydası olur sorularınızı da cevaplamaya calısırım..ben kullanalı 1yılı askın sure oldu estonyadan aldım yanında extradan kok hucre goz ve sıvılce ızlerını yok eden kapsullerden de almıstım..yuzum gozum sureklı cıkan sonmeyen sıvılcelerle doluydu hıc bırsekılde care bulamıyordum herkes soruyordu..ızler mor ve kırmızı kalıyordu ama bıryandanda sıvılceler cıkıyor yara halını alıyordu..ınanılmazdı..artık umudu kesmıstım..sonra bu dermorollerın 05-1.5 mılımını aldım ben cok korkarım bole seyelrden ve acı esıgım cok yuksektır..0.5ını kullandım once ve kapsullerı sık sık kullanmaya basladım kana felan olmuyordu sadece kızarıklık oda hanı atesınız olurda yuzunuz kızsarırya ole acıyordu bastırmıyordum sadece delıcek kadar bastırıyordum kapsullerı sureklı kullanıyordum delme ıslemını ıse 2-3 gunde bır yapıyordum..yanı acısı gectımı yuuzmun yıne delıyordum
sonra 1ay sonra yuzumde sıvılcelerımın gıttıgını farkettım ama o ara tasındıgımdan kullanmayı bıraktım..sonra herkes sıvılcelerın gıtmıs demeye baslayınca ben gaza geldım 1.5 mılımıne basladım ama fecı bır tecrubeydı:)))sonra kanatana kadar bastırmaya devam ettım kapsullerımde bıttı yenıden alamadım acıkcası bıraz pahalı geldı..sımdı ayda bır yapıyorum yuzumdekı odem gıttı kırısıklıklarım azaldı sıvılce ızlerımde bellı belırsız kldı..yenıden baslıycam hala eskı sıvılcelerımden kalma delık ıslerım bellı belırsız var onları hallatemek ıcın kullanmaya baslıycam ama vucuda kullanmadım acıkcası..gozumede kullanmaya cesaret edemedım..durum boyle..sorusu olan varsa cevaplayabılırım
Canim nasil uyguluyorsun peki? yüzünde sadece yag bezesi sorunun mu vardi? gozenekler, lekeler ya da cukurlar var miydi? varsa onlara etkisi ne oldu? Oncesinde ya da sorasinda surdugun krem, losyon, bisey var mi? Kac gunde bi yapiyorsun?
Ya bi de arkadaslar catlaklara nasil uyguluyorsunuz sunu? benim kalcada catlaklar kocaman bi alan yani, ben kucucuk yuzume uygulayamiyorum kalcaya nasil uyguluyorsunuz da geciyor bu catlaklar bi anlatin lutfen ya?
Uygulaması basit yukarı aşağı 10 kere sağa sola on kere dediler ufak ufak parçalara uyguluyorum bepanten sürüyorum uygulamadan önce çok daha iyi oluyor vucüd için 1,5mm kullanıyordum ben onu 10 günde bir uyguluyordum yüz için 0,5 kullanıyorum oda haftada bir yani çok işe yarıyor çatlaklarada aynı şekilde uyguluyorum canım zgts aldım daha dün eskidi diğeri :) çatlak için kullandığım birşey yok :) şu sırada çekiliş var bedava dermaroller veriyorlar!
Uygulaması basit yukarı aşağı 10 kere sağa sola on kere dediler ufak ufak parçalara uyguluyorum bepanten sürüyorum uygulamadan önce çok daha iyi oluyor vucüd için 1,5mm kullanıyordum ben onu 10 günde bir uyguluyordum yüz için 0,5 kullanıyorum oda haftada bir yani çok işe yarıyor çatlaklarada aynı şekilde uyguluyorum canım zgts aldım daha dün eskidi diğeri :) çatlak için kullandığım birşey yok :) şu sırada çekiliş var bedava dermaroller veriyorlar!
yıllardır dermaroller kullanıyorum yani bunu bulandan allah razı olsun hep cosmodeep firmasından alıyorum onlar bana anlattı çok ilgililer sağolsunlar bıkmadan her sorumu yanıtladılar korkularım vardı yendim 1 yıldır kullanıyorum ne çatlak kaldı ne selülit yüzümde yağ bezeleri vardı onlar bile gitti ben tavsiye ederim! önce sonra fotolarım olsaydıda koysaydım keşke
Ya canim ne kadar surede bitti ve ne tur bir krem surdun acil cvp uerirmisin lutfen
Catlak olan bolgelerinde sarkmada varmiydi nolur cvp ver toparladimi peki cildircam valla
Nerde cekilis? hemen katilmaliyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?