Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

kızlar selam,
bugün altın iğne(intracell) tedavimin ilk seansı gerçekleşti. PRP(kandan alınan kök hücrenin cilde enjekte edilmesi) de beraber yapıldı. Doktorum işin uzmanı gerçekten. İkisinin birlikte iyi sonuç vereceğini söyledi. Cildim çukur şeklinde skarlar var gelişmeleri buraya yazacağım. İğneler cidden öyle böyle değil baya acıtıyor. Çok az değil baya baya acıyor. Yani ben baya bir ahladım ofladım.Gözlerimden yaşlar geldi. İnşallah çektiğim acıya değer sonuçlar alırım. Bence bu tedavi sivilce izleri için en iyi çözüm olabilir. Öyle olursa ne mutlu bizkızlara. Yalnız pahalı bir tedavi bugünkü seansa 1500verdim. 2 sean daha var.Toplamda 4500 liraya mal olacak bana

Biliyorum konu altın iğne tedavisi değil ama benzer bir yöntem. Paylaşayım dedim.Doktorum roller uygulamasının evde riskli olacağını söyledi. Normalde kendisi zaten hiç bir hastasına roller uygulamıyormuş. Altın iğne gibi etkilibiryöntemvarken neden roller yapayımki diyor. Reklam yapmıyorum yanlış anlaşılma olmasın. Sadece google'da yaptığım aramalar sonucunda bu tedaviyi uygulatıp da yorumlarını yazan bulamadığım için paylaşmak istedim.

sonuçları paylaşırsan çok sevinirim bende yaptırmayı düşünüyorum.bi kaç doktorla görüştüm ancak cildim hassaslaştı biraz kendi haline bırakmamı söylediler belli bi süre.

dermaroller 4 seans filan yaptırdım sonuç alamadım hatta daha da çoğalttı çukurlarımı.herkeste aynı etkiyi yapmıyor ne yazıkki

kızlar şu an yüzümde yer yer kızarıklıklar var. 7 gün boyunca kullanmam için antibiyotik hap ve bactroban isimli bir krem verdi. Yer yer aktif aknelerin iltihap yapmaması için kullanmak gerekiyormuş bunları. C vitamini verdi yaraların çabuk iyileşmesi için. Neutregena yüz yıkama jeli kullanıyorum. Soyucu etkisi olan sıvı sabunlar yasak. Bir de babe'nin su bazlı ekstra spf 50 kremini verdi. Bakalım 1 ay sonra ne olacak. Paylaşacağım sizlerle. Doktor fondoten kullanmaya devam edebilirsin dedi ama ben bu bir ay kullanmayı düşünmüyorum.

karbeyaz mesajını okudum ama özel mesaj yollamama izin vermedi sistem bağdat caddesi doktor birgül altuntürk cnm seansı 1500 lira ama yüzümde şu an aman aman hemen sen de git dedirtecek bir ilerleme olmadı acele etme bence biraz daha bekle 1 hafta geçsin yorumlarımı mutlaka yazacağım :)

Contractubex gözenekler için işe yarıyor mu?

Contractubex gözenekler için işe yarıyor mu ?

Kızlar merhaba 12 gün önce kulak ameliyatı oldum , kulağumın iç kısmında çizgi şeklinde bir iz var hangi kremi önerirsiniz?

Dermaroller ı doktor gozetımınde uygulatıp gozenek kucultmede ıse yarayan varmı?

yıllardır dermaroller kullanıyorum yani bunu bulandan allah razı olsun hep cosmodeep firmasından alıyorum onlar bana anlattı çok ilgililer sağolsunlar bıkmadan her sorumu yanıtladılar korkularım vardı yendim 1 yıldır kullanıyorum ne çatlak kaldı ne selülit yüzümde yağ bezeleri vardı onlar bile gitti ben tavsiye ederim! önce sonra fotolarım olsaydıda koysaydım keşke

Son düzenleme:

Canim nasil uyguluyorsun peki? yüzünde sadece yag bezesi sorunun mu vardi? gozenekler, lekeler ya da cukurlar var miydi? varsa onlara etkisi ne oldu? Oncesinde ya da sorasinda surdugun krem, losyon, bisey var mi? Kac gunde bi yapiyorsun?

Ya bi de arkadaslar catlaklara nasil uyguluyorsunuz sunu? benim kalcada catlaklar kocaman bi alan yani, ben kucucuk yuzume uygulayamiyorum kalcaya nasil uyguluyorsunuz da geciyor bu catlaklar bi anlatin lutfen ya?

sivilce izleriniz cukur seklindemiydi acaba ???

Uygulaması basit yukarı aşağı 10 kere sağa sola on kere dediler ufak ufak parçalara uyguluyorum bepanten sürüyorum uygulamadan önce çok daha iyi oluyor vucüd için 1,5mm kullanıyordum ben onu 10 günde bir uyguluyordum yüz için 0,5 kullanıyorum oda haftada bir yani çok işe yarıyor çatlaklarada aynı şekilde uyguluyorum canım zgts aldım daha dün eskidi diğeri :) çatlak için kullandığım birşey yok :) şu sırada çekiliş var bedava dermaroller veriyorlar!

Catlak olan bolgelerinde sarkmada varmiydi nolur cvp ver toparladimi peki cildircam valla

Nerde cekilis? hemen katilmaliyim:)

Ya canim ne kadar surede bitti ve ne tur bir krem surdun acil cvp uerirmisin lutfen

Ya canim ne kadar surede bitti ve ne tur bir krem surdun acil cvp uerirmisin lutfen

Serumun ismini hatırlamıyorum fusion gibi birşeydi galiba 1 hafta içinde eve döncem bakıp yazarım ama 6 aylık bir sürede muhteşem bir toparlanma oldu bende ilk başta inanmamıştım ama gerçekten harika bir görünüm var şu an :)

Catlak olan bolgelerinde sarkmada varmiydi nolur cvp ver toparladimi peki cildircam valla

Toparladı gerçekten işe yaramasa size söylemem inanın canlarımmmm. Uygulamasını dikkatle acıya katlanarak veya anestezi kremi öneriyorlar onla beraber kullannın ben dayandım valla dedim farklı birşey çıkar şimdide anestezi kremi sürmeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…