Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

gözaltım için 0.5 mm lik aldım saçım içinde 1.5 mmlik
saçlarıma 2 günde bir falan yapmayı planlıyorum temiz saçıma uyguluyorum dermaroller kirlensin istemiyorum,
göz altıma ve çevresine haftada bir uygulamayı düşünüyorum
göz altıma uyguladım pek acımadı emla krem almıştım ama sürmeyi unuttum
gece yatarken uyguladım kızarıklık oldu üstüne ozon yağı sürdüm sabah kalktığımda gözlerim şişti
biraz soğuk kompleks yaptım 1-2 saatte geçti
daha önce kılcal damarlarım için yüzüme lazer yaptırmıştım oda yüzü yakarak tahrip ettiği için kolejen salgılatıyor.Aynı mantık yani lazer uygulanan bölgeler (gözaltıma yapılmadı)bebek gibi oldu maşallah o yüzden bununda işe yarayacağına eminim.Sonuçları bildiricam

Peki sen hangi siteden siparis ettin? yani online falan mi aldin? ben cok kararsiz kaldim. 400-500 lira olanlar var. digerleri de cok ucuz. acaba ayni etkiyi veriyor mudur? yani ucuzunu alip da memnun olan var mi acaba? Cok farketmez herhalde. Cok kararsizim ya...

ben dermaroller kullanıp zerre sonuç alamadım ama dermarollerdan daha etkili bir uygulama dermapenmiş nette araştırdım biraz içinizde uygulayan oldumu merak ediyorum

evet interneten aldım fiyatı 60 tl,sonuçta iğnesinin en kullanışlısı titanyum iğne olarak geçiyor 1 yıl kullanılıyor sonra köreliyor 500 tl olan altın iğnemi onu bilemem ama altın bile olsa yapacağı iş aynı boşuna fazla para vermeyin-Satın alırken şunlara önem verdim ve satıcıya sordum.
-Ne kadar zamanda kargolanıyor?(bazıları yurtdışında direk getirtiyor ve 15 gün sürüyor bazıları hemen aynı günde kargolama yapıyor)
-Saklama kutusu var mı?(bazılarında yok olması çok önemli )
-Dezenfektan spreyi veriyormusunuz?(bazı satıcılar yanında sprey hediye ediyor)
-İstediğiniz iğne boyutlarından ellerinde mevcutmu?

Dün bende yaptım emla krem sürmeme rağmen acı çektim. Emla krem çok yetersiz acıyı önlemede.keşke emla yerine kullanabileceğimiz başka uyuşturucu krem daha olsa..lazer yaptırıdken de çok acı çekiyorum. Umarım kimse iftara çağırmaz çünkü suratım karardı.

arkadaşlar merhaba,
155 sayfa oldugu için bu bu başlığın hepsini okuyayamıyorum..son sayfada epey bilgi verilmiş iyi kötü bir fikrim oldu.ancak bir iki noktada netleşemedim.
göz altı için 0.5 mm gerekli bu kısmı tamam.
ama yüz için 0.5 mi 1 mm mi ondan emin olamadım.
bir de nasıl kullanıyorsunuz?üstünde yazıyor mu?kanıyor mu cilt.yuvarlayarak mı kullanılıyor..
vücut için olan 1.5 mm galiba..bir alet alıp uçlarını mı değiştiriyorsunuz..öneğin yüze kullandığımı vücuda kullanabiliyor muyum?
ve en guvenilir duzgun yer neresidir alabileceğim?
el yardım lütfen:))

ben yüz için 0.5mm ile başladım. kanama olmadı. ama fazlasıyla kızrıklık yapıyor. yanma hissi oluyor sonrasında. uygularken öyle acı felan çeken oluyormuş.. ben pek bir şey hissetmedim. acı eşiğim yüksek olabilir. pergusanın sitesinden aldım ben. dezenfektan spreyiyle her kullanımda temizliyorsun.

uzman Tv den dinledim ben de şimdi.Dr anlatıyordu..1.5 ve 2 mm leri ancak dr lar kullanmalıymış..0.5 mm i hem göz hem yüze kullanabiliyor musun yoksa ayrı ayrı mı aldın.bir de sonrasında kullanılacak kremler önemli anladığım kadarıyla..daha derine inip kana karışabileceği için kimyasal madde fazla içermese iyi olur..eczaneden ampul alınabilir mi acaba.c vitamin filan..ne kullanıyorsun sonrasında?

canım bende güneş lekeleri var. o yüzden zeki gündüzün kremini kullanıyorum. cilt yenileyici krem. ama dermarollerla birlikte kullanınca fazla kızarıyorum. dermarollerı bıraktım ben bir süreliğine. yara filan oluştu bazı yerlerde yüzümde. iyi mi kötümü bilmem. kremim zaten cilt yeniliyor diye ekstra dermaroller kullanmaya gerek görmüyorum artık.. ampul falan da hiç kullanmadım. sen ne amaçla kullanacaksın ki? ha bir de ayrıca ben göz altı için dermaroller kullanmıyorum.. göz altına zarar verebiliriz diye düşünüyorum. çünkü çok hassas o bölge.

göz altından ben de emin değilim..3-4 kez geçerim belki bastırmadan denemek için.
genel amaçlı kullanmak istiyorum.cilt uyarılsın canlanısn.olan gerginliği korumak için yani, derinlemesine masaj yapılmış gibi...krem ve vitaminleri alt tabakalara indirdiği için mantıklı aslında.ama sürekli yapılırsa da cilde zarar verir mi bilmiyorum.bir de daha derin noktalara kimyasal ürünlerin nüfuz etmesinin ilerde zararı da olabilir.tamamen bitkisel krem kullanmayı düşünüyorum.

vücut için kullanan arkadaşlar da yazsa ne iyi olur aslında.1.5 2 mmi doktor kullanmalı diyordu.onun altındakiler işe yarar mı vücutta?

ben 1.5 'luk kullanıyorum yüzüme ama kanatmıyorum.Gece yatmadan yapıyorum,kızarıyor,sabaha geçmiş oluyor kırmızılığı da.Ama benim cildim biraz sorunlu.Çiller,lekeler ne ararsan var.1.5'tan azı kafi gelmeyebilirdi.

Cnm youtube da nasıl kullanılacağı yazıyor. Ordan bak istersen. Öncesinde sonrasında dezenfektanı sür cildinde yuvarla. Bide öncesinde emla sür ki acıya dayanasın. Bu kadar.ben gözaltı için 0.3, yüz için 1mm kullanıyorum. Gayet uygun ebatlar. Daha fazlasına gerek yok diye düşünüyorum. Benim son zamanlarda dermaroller sonrası yüzüm pütür pütür isilik gibi oluyo sanırım hijyende sıkıntı yaşıyorum ama buna rağmen cildimin yenilendiğini hissediyorum.

baktım kullanımına..yüz için 0.5 düşünüyordum.1 mm mi alsam acaba..vücut için de 1.5.

iğne adetleri farklı bir de.540 olan var 192, 200..540 lık dusunuyorum.1080 de vucut için..inşallah uygundur bunlar..

0,5 yüz için çok küçük..

0.75 lik verdim ama 0.5 lik de yüz için uygun aslında..sivilce izi çukurluk olanlar için 1.00 1.5 öneriliyor.
son olarak iki tür var pergusa 'da.biri gold 192 ya da 200 iğne.diğeri gold olmayan seri 540 lık..bir buna karar vermek kaldı.hiçbir yerde hangisi iyidir bilgi bulamadım.pergusa 'a mail attım.göz altı için 540 iğne çok mu olur acaba.gold serisinin avantajı var mıdır?
sepette kaldı vereceğim sipariş ama bir tek bu konuya takıldım bekliyorum.ikili pakette az da olsa indirim var ondan alacağım.

canım iğne sayısının fazla olması, yüzeyde açılan delik sayısının artması ve sıklaşması anlamına gelir ki bu da etkiyi biraz daha artırır. yüz için ya da vücut için 540 lık al derim. atıyorum mesela 192 ile 5 kez gecersin aynı yerden, ama 540 ile 2 kere gecsen gani gani yeter.. bunun gibi işte. son kararı da kendin ver düşün.. ha bir de göz altına alacaksan illaki, az iğne sayısı olanı tercih et derim ben fikrimce.. yukarda iğneleri örnekledim incele fotodan istersen..

Son düzenleme:

canım çok teşekkürler..vermiştim siparişi..göz için 96 iğne 0.25, yüz için 196 iğne 1 mm verdim..amazondan saf hyaluronic asit siparişi verdim.c vitamin ampullerini almıştım zaten..şimdi el için tamamen organic bakım kremi arıyorum.ondan sonra tamamen hazır olacağım:)

oo hayırlı olsun :) sen tam takım hazırlanmışsın bakıma :) haber et ilerleyen dönemde son durumları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…