- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
canım ben 05. kullanıyorum yüzüme. evde 1 mm kullanmayın diyor uzmanlar. estetik merkezlerinde kullanılabilyormuş 1mm ve sonrası. benim cilt yenileme kremimden midir rollerdan mıdır bilmem ama kururma başladı cildimde. kurumanın sebebi cildin yenilenmesi için gerekliymiş. cilt kuruyup üstteki deriyi attıktan sonra yenileniyormuş.
Canım bendede çok kuruma başladı. Sabırlı olmamız gerekiyor çünkü kolajen dokuları 3ay içerisinde yenileniyor ve çoğalıyor. Ev uygulamaları için 1mm çok değil. Evde uygulanılabilecek boyutta zaten ben araştırdığımda evde 1,5mm kullanılamaz yazıyordu sitelerde. Bana kalacak olsa daha derine inmek daha iyi olur.çatlaklarım için 1,5mm almayı düşünüyorum yüzüme yapsammı diyede içimden geçirmiyor da değilim
ben yüzüme kullanıyorum zaten. ondan 1 mm çok demiştimzaten uygulamadan sonra cildim cayır cayır yanmaya başlıyo kızarıyo. belliki kan dolaşımı hızlanıyor..
yüzümdeki çukurları geçirmek istiyorum kaç mllik olsun bi akıl verin :18:
çatlagım için 2 mllik alacaktım kararsızım evde kullanılır mı
hem yüzüm hemde çatlagım iki tane dermaroller almayı düşünüyorum
canım ben dermarollerımı aldığım sayfada okumuştum, 1 mm ye kadar evde kişisel kullanım için kullanabilirsiniz diyor yüz için. çatlaklar içinde biraz daha uzun olanlar tercih edilmeli diyor. benim kullandığım başlangıç için 05 mm aldım. onunla bile cildim kıpkırmızı oluyor uygulamadan sonra.https://www.pergusa.com/ZGTS-Titanyum-Dermaroller-540-Igne-2mm bak bu sayfada 2 mm olan var. gösteriyor zaten 2 mm olan hem yüze hem bacaklara diye.Eki Görüntüle 1137831 bu da benim dermarollerin broşürü.. nerede ne kullanacaksan ona göre listeye bakabilrisin.
canım bu marka için Çin'de üretiliyor diye duydum. ürünün üstünde üretim yeri olarak neresi yazıyor?bir de 0.5 mm yi ne için kullanıyorsun tam olarak? benim güneş lekelerim var dermaroller almayı planlıyorum ama ne marka ne de kaç mm olmalı karar veremedim. yüzüne 1mm kullananlar varmış lekeler için de derine inilmeli deniyor ama 1mm dr dr kontrolünde yapılmalı diye biliyorum.
valla çin malı falan yazmıyor. hatta nerenin malı bir fikrim yokben memnunum. yüzümde koacamn güneş lekleeri var. 05 mm yetiyor zaten kızarıyorum ve yanmaya başlıyorum uygulamadan sonra.. birde şunu farkettim eğer uygulamayı uzun mesafeli olarak yaparsan cildin çizilebiliyor. kısa sürüşler şeklinde uygula.örneğin 1-2 cm lik uzunluklarda git gel leke üzerinde. ben lekelerim için zeki gündüzün kremini kullanıyorum. onu da sürüyorum peşine.cayır cayır yanıyorum tabi ama yandıkça iyi hissediyorum. etkisi var en azından onu anlıyorum
canım ben satışı yapan kişiye sordum evet çinde üretiliyor ama firması amerikada ürünlerimiz kaliteli iğneler titanyum 1.sınıf falan diye cevap verdi. kalitesiz diyecek hali yok gerçi :)) sanırım alıcam, yüz çizilmesi olayından cidden korkuyorum o konuda da öneride bulunmuşsun çok saol :)) bana 1mm kullanabilirsiniz die yazmışlar ama ben 0.5le başlamayı düşünüyorum.. benim de madeni para büyüklüğünde alnımda güneş lekem var yeterli olur inşallah(
dediğim gibi küçük sürüşler yap. madeni para büyüklüğündekine kurban ol sen, bendekiler 200 lük banknot mübarekbirde sadece roller uygulaması tekbaşına işe yararmı bilmiyorum. krem falan kullanıcak mısın?
ay çok hoşsun ne güldüm:))) valla ben şu an hamile olduğum için renk açıcı krem falan kullanmam sakıncalı olabilir. o yüzden reklamlarda dönen bi yağ var yaklaşık 2haftadır falan kullanıyorum daha bi etkisini görmedim maalesef. bide dermaroller ile deniyim diyorum belki evigen ampul falan da karıştırabilirim. bunlarla birlikte işe yarar mı bi fikrim de yok açıkçası. sen ne kullanıyorsun
ben zeki gündüzün cilt yenileyici kremini kullanıyorum. hiç bir yan etkisi falan yokmuş hamileler de kullanabiliyormuş. hatta göz kapaklarına sürülebilen tek yenileyci kremmiş .. bitkisel içerikli, ısırgan otu özünden elde edilmiş. ben baya araştırdım, bir ümit kullanıyorum. lekelerde, kırışıklıklarda çillerde ekne izlerinde kesin çözüm olduğunu söylüyo. sayfasına falan bak, hatta telefonu var sayfasında. arayıp görüşebilrsin yani hamilelik durumunda kullanılıp kullanılmadığını.. eğer ben 3-4 aya kadar bi fayda görebilrisem mutlaka paylaşırım zaten burada. daha 1 ay olmadı benimde.. ama ümidim var. :)
bu kremle ilgili iyi yorumlar da kötü yorumlar da yapılmış, önce elimdeki ürünle bi deniyim bakalım eğer fayda görmezsem biraz daha araştırıp bu kreme de bakabilirim.. ümit fakirin ekmeği... inşallah işe yarar
inşallah canım. bir de bu krem iyileştirdiği için cildi, bir daha leke oluşmuyormuş ilerde.. o bakımdan kullanmayı uygun gördüm daha çok. sen de eğer fayda görürsen bildir olur mu?
merhaba bayanlar
belki konuda yazılmıştır ama çok fazla sayfa var hepsine bakamadım Birkaç soru sormak istiyorum yardımcı oluşanız sevinirim
-Göz altı için kullanan var mı işe yarıyormu?
-Göz altı için kaç mm lik ve ne kadar süre de bir uygulamak lazım?
-Saç gürleştirmek için kullanan var mı?
-Saç için kaç mmlik ve ne kadar süre de bir uygulamak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?