Ders Notları Verilmeli mi Verilmemeli mi?

Sakin verme canim.

Onlar notu alacak mutlu olacak sense hakli oldugun halde kendini kullanilmis hissedeceksin. Onlar senden dahami degerli? Not istedigin gelen arkadas hic gelmesin.

Nefret ediyorum asalak insanlardan. Ayrica iyi yerlere falan geldikleride hikaye, bugun senden benden not
Dilenen yarin is hayatinda ne dilenecek acaba?

Temiz duzgun ozel durumlarindan dolayi gelemeyenleri tenzih ediyorum tabiki, lafim hayat asalaklarina ithfen.

Ben hayır diyemiyorum.
İstemeye istemeye veriyorum.
Alışkanlık haline getiriyorlar bunu.
Hoca sınavda çıkacak soruları söylerken "amaan baloon'dan alırız sonra" diyip de o an yazmayan arkadaşlarım var.
Sonra diyorum "sınavda çıkacak soruları almıcak mısınız" diye.
"Cevaplarını da yaz öyle fotokopi çektirelim" diyorlar.
Artık not yok, çalışmadım, not çıkarmadım diyorum.

Canim ya bende senin gibiydim. Simdi cesaret bile edemiyorlar. Ne vicdansiz insanlar var pes valla. Bence hayir demeyi yavas yavas ogret kendine. Dusunsene onlarin yuzunden ezilip buzulup not veriyosun. Degmez.

Ben de üniversite öğrencisiyim, sınav zamanı herkes not diye birbirinin peşinde koşturuyor. Benden not isteyen kişi arkadaşımsa veriyorum, değilse ben de olmadığını söyleyerek başımdan savıyorum. İlk yılımda ben de kimseye hayır demek istemiyordum, konu ne olursa olsun hayır dediğim zaman kendimi kötü hissediyordum ama artık hiç öyle düşünmüyorum. 3. yılımdayım. Herkes her türlü buluyor o notları. Ayrıca şimdi düşünüyorum da versem ne olacak? Ben o notları kendime göre yazıyorum, başkası okusa zor anlayabilir yani ve ben de başkasının yazdığı notu da anlamıyorum zaten. Vermediğiniz zaman kendinizi kötü hissetmenize falan gerek yok yani, insanlar çok bencil çünkü. Geçenlerde dersin yapılacağı sınıfa girdim, oturduğum yere geçerken şöyle hafiften kızın birinin elindeki kağıda gözüm kaydı ama bir saniye bile sürmedi, kağıda "bu neymiş" düşüncesiyle bakmadım bile. Kız bu bakışı kaçırmadı, yanından geçip gitmeme rağmen gayet duyulan bir ses seviyesiyle "Wurstria, bakma onlar benim notlarım." dedi. Dönüp ne cevap verdim ne de o tarafa baktım. Düşünün ki o notlar ne kadar kıymetli kimileri için. Kaldı ki benim o dersten notlarım tam zaten... Böyle yani. Canınız istiyorsa verin, istemiyorsa vermeyin ve bunun üzerinde de düşünmeyin. Üniversite burası, herkes kendi başının çaresine bakmaya geldi.

ben veriyordum açıkçası. evet insan kendini bazen aptal gibi hissedebiliyor ne yazık ki. adam hiç derse gelmemiş. benden aldığı notlarla 2 gece çalışıp hoop alıyor 70i 80i. insan ben enayi miyim diyor kendi kendine. ben de diyordum. ama 2 dakika kendime kızıyordum sonra amaaaaan diyip geçiyordum. pek takmam kafaya bunu. di li geçmiş zamanla konuşuyorum. çünkü bu sene okula doğru düzgün gitmedim. not isteyenlere bende de not yok diyebildim.

Vermeyin notlarınızı.Enayi misiniz?Millet gezsin tozsun,sonra sizden not istesin..

kesinlikle verme. gelsinler tutsunlat. sakin ezilip buzulme de. dik dur. ben not vermelten hoslanmiyorum kendimi kullanilmis gibi hissediyorum de. bu dunyada insan once ben diyecek.

Üniversitede de devam zorunluluğu var yani dediğiniz gibi gelmemezlik yapamazlar ama siz vermesenizbaşka yerden zaten bulurlar sizin adınız cimriye çıkar sadece ayrıca lise çocukları gibi kollarınız kopana kadar yazdırmazlar üniversitede hıca anlatır not aldırır genel ve önemli yerleri internete koyar görsel şekilde vs. Eşim üniversite hocası oradan biliyorum bende üniversitede çalışıyorum. Çoğu kitaptan çalışılıyor zaten. Hem madem başarılısınız iş hayatında önde olursunuz. O insanlar da notları alıp kopya çekmiyor çalışıyorlar istemediğiniz kişiye vermeyin ama sonra o insanlardan samimiyet de beklemeyin.

Asla vermem verirsem de yaymayacak kişilere veririm.O da şöyle olur,onun da notu vardır ama iste o bir yeri yakalayamamıştır,o gün yoktur vs anca o zaman veririm.Öyle yoklama almayan hocanın dersine gelmeyip finallerde canım cicim not dilenen kesime notsuz kalmak müstehak bence.Gerçi `cimri pislik` muamelesi görüyoruz ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…