Dershane mi evde çalışmak mı? fikirlerinize çok ihtiyacım var...

tabi ki ev..ancak kendine ek olarak, abone olacağın bir yazılı kaynak bul..dershane bilgi vermez müfredatı verir..müfredatın ne olduğunu biliyorsan ayrıntılı çalışma sana kalmıştır..en basit olarak şu da var: dershane de yollarda harcayacağın zaman evde ekstra 1 saat daha çok çalışmak demek..azminden ötürü takdirlerimi sunarım...kendimi sana örnek olarak verebilirim..ben hayatta hiç dershaneye gitmeden evde tek başına ders çalışarak hukuk fakültesini kazanmış bir avukatım....

teşekkür ederim bende seni kutluyorum canıı gönülden :)
hukuk çok zor bir bölüm diyorlar pek ilgi alanıma girmedi
bende üniversiteyi evde hazırlanarak kazandım.
isteyince olur dimi:)

beni dershaneden iten en önemli etken hem yol hemde haftada 2 gün 3er saat olmasıydı..

temeli olan bir kişi evde çalışır özellikle matematikte sorun yaşamaz ...dershaneye para dökülmesine hep karşı olmuşumdur ama matematikte temel yoksa ve evde tek başına anlayamıyorsa kişinin gitmesi lazım maddi durumumuz pek iyi olmamasına rağmen ben yazıldım evde çok denedim benim kadar dershaneden nefret eden bir insan yokmuştur ben bile yeni düştüm çünkü matematiğim yok napayım yaşta ilerliyor yoksa sözelim çok iyi kendim çalıştım ama mat hayırlısı sıkı çalışmak lazım

dershaneye yazılanlar hangi dershaneye yazıldıklarını memnun olup olmadıklarını yazabilirlermi????

Ben size internette görüntülü derslerden çalışmanızı öneririm, çünkü ben de sizinle benzer durumdayım,düzenli ve hevesli çalışırsanız muhakkak başarılı olursunuz

dershane+evde çalışmak en garantisi :)
bencede oyle.dersane tek basına bısey kazandırmaz evde calısmadıktan sonra ama dersanede ınsana motıvasyon ve rekabet ortamı saglıyor.kesınlıkle dersaneye gıtmeyı öneririm evde cok cıddı bır ıraden yoksa zamanla gevseyıp uyarı sevıyen duser ve calısmazsın dıye dusunuyorm.kendımde asla dersanesız yapamayanlardanım.evde bı saat tv ızlıyım 1 saat uyuym 1 saat evdekılerle hos bes derken calısmıyorm o azımı evde yakalayamıyorum ne yazıkkı.ıste bu noktada kendını tanıyorsndur canım ona gore karar ver ıste

dershaneye yazılanlar hangi dershaneye yazıldıklarını memnun olup olmadıklarını yazabilirlermi????

canm ben ankarada sınav akademıye yazıldım sımdılık cok memnunum baska yerlerdekı subelerını bılımıyorm ama

arkadaşım bende seninle aynı durumdayım 2006 da sınava girdim orta öğretim 88 aldım atanamadım 2008 de 82 aldım tabi yine olmadı 2010 da önlisan olarak girdim elbette 80 aldım elbette olmadı düşündüm ben bu 80 sınırımı bir türlü aşamıyorum matematiğim hiç yok çünkü ümdim kalmadı kasım atamaları için dersaneye yazıldım ben ıspartada ikamet ediyorum kur ücreti çok uçuk bir fiyat değildi bu hafta sonu başlıyor benim küçük çocuğum var ben hiç çalışamdım 2010 daki sınava inşallah hepimiz için hayırlısı olur bakalım sıkı bir dönem bizi bekliyor

Amin canım.
Bende sdüden mezunum.
orası çok güzel bir şehir.
kpss kazanırsam ilk yazacağım sıralarda o olacak tekrar.
Rabbim azim ve sabır versin olcak inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…