Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen zaten kafanda bitirmişsin.. yazdıklarından şunu anladım "ben bu işi evde halledebilirim, nedenide bunlar" :)
sadece seni destekleyecek evet evde yapabilirsin diyecek yani seninle hem fikir olacak birilerine ihtiyacın var gibi geldi bana..
Disiplinli bir şekilde çalışabilirim diyosan git al kitaplarını ve başla.
Sevgi_meleği mesaj hakkım olmadığı için burdan yazıyorum
hangi yayınların kitaplarının siparişini verdin?
Ben önlisanstan giricem sınava sen neden girceksin?Kitaplar gelince memnun kalırsan banada söylermisin bende çalışıyorum işle birlikte yürütürmüyüm diye düşünüyorum artık karar verip ona göre kitap almam lazım...
evde disiplinli çalıştım ve inandım
kendi branşımda türkiyer 1. oldum...
inan, inanmak başarmanın yarısıdır.
Kızlar yine ben...
Kafam karman çorman oldu. fikirlerinize ihtiyacım var...
Ben çalışmak istiyorum ve iş arıyorum. Aynı zamanda kpss hazırlanıcam.
Özel sektörde en fazla 1 yıl çalışmak istiyorum.
Ama hem çalışıp hem ders çalışmak zor olur ve dersaneye gitmeden ilk sene kazanmak çok zor diyorlar.
Kime sorsam bu yanıtı aldım.
Çevremde 2-3 çocuğu olduğu halde evde çalışıp kazanan insanlar çok var.
Bütün bir yılımı dersneye ayırmak istemiyorum. Orda da bana verecekleri aynı şey olacak. Konuyu anlatıp geçecekler çalışmak ve tekrar yapmak yine bana kalan bişiy olacak.
Dersanenin tek artısının orada aynı amacı paylaşan kişilerin birlikte yarattığı motivasyon olduğunu düşünüyorum. Ama ben hiçbi zaman ders çalışırken zorlanmadım. Aksine odamda sessiz sakin kalarak daha iyi anlıyorum. Üstüne üstelik ben aileme yardımcı olmak istiyorum. Annem şeker hastası bu haliyle kadın çalışıyor. Ben bütün sene onlara yük olmak istemiyorum tekar.
Kafam çorba gibi.
Kpss önlisansta türkçe, matematik, coğrafya, tarih ve vatandaşlık var... Türkçe tarih coğrafya konu çalışarak halledilecek dersler. Matematiğim dgs hazırlığından taze daha. Ama daha çok geliştirmem gerekiyor. Vatandaşlığı da bütün sene ezberleyerek de osla kurtarırım diyorum. Netten konu anlatımlı bir sürü video ve denemeler var ve gerçekten iyi olduğunu söyledikleri kitapları alıp çalışıcam...
Bütün bunları düşünüyorum da ya kazanamazsam diye korkuyorum kızlar.Bana bir akıl verin gündüz çalışıp akşamları ve hafta sonları bu işi kurtarabilir miyim?? 86 puana ihtiyacım var. Önlisans da bu puanı evde çalışarak yapmak çok mu zor??
Fikirlerinize çok ihtiyacım var...
waow işte tam bana göre bi soru:) biri bni çağırdı
bn 9ay dersaneye gitim. özel sektörde çalışıyodum.. iş çıkışları gittim.. bana hiç fayadası olmadı.. çnkü kursum 6bçkta başlıyodu. akşam 10 da evde oluyodum..
etüt falan derken haftada 4 5 gün gidiyodum.. işten çıktım sonra 5ay evde çalıştım.. ama düzenli olarak 12 de çalışmaya başlayıp gece 1e kadar falan.. arada molalarımda oluyodu tabi.. nettelerim 90a çıktı..
türkçe için yorum yapamicam. çnkü tek yapamadıgım ders(DGSye hazırlanışsın bana bu konuda yardım edermisin)
çoğrafya, tarih, anayasa bunlar ezber... hoca anlatıp geçio.. sen soru çözüp pekiştirmedikçe hocanın anlatıkkları havada kalıyor.
matematik geometri önemli olan.. bunları evde oturp yapmak zor. mat bilgisi olmayanlar için.. ama öyle bi sorununda yokmuş..
bnm sana tavsiyem.. iş bul.. çalış kendine.. ama günde mutlaka 3 saat ders çalış.. açıkö ğretim sınavım bitsin. bende evde kpss hazırlancam..
olmadı sınava 3ay kala dersanelerde hızlandırılmış eğitimler oluyo.. buna katılabilirsin.. buna takılma amacında dersleri öğrenmek dğil pekiştirmek olucak unutma..
ve dip not: ben kötü puan aldım.. dersanede ii puan almama ragmen.. çok stres yaptım.ellerim titredi.. kendinide mutlaka motivde etmelisin:S
tam benlık bır konuymuş bende gunlerdır beynımı yedım kursa gıtsemmı gıtmesemmi dıye ama bulundugum yer kucuk bıryer ve hıc dogrudurust kurs falan yok sonunda arklarmla konustum ve dershaneye gıtmeden kazananların cogunlukta olduguna karar verdık ve evde çalısacagız 2010 da kursa gıttım cok da ii olmama ragmen olmadı..kurs bana cok sey katmıstı cunku hıc temelım yoktu ama şuan gerek yok dıye dusunenlerdenım....tabı o zamanlar bekardım...ayrıca çalısıyordum ve ınanılmaz yorgun gelıyordum haftasonları bıle kursa gıdesım olmuyordu cunku butun bır haftanın yorgunlugu oluyordu.......
ben de evde hazırlanıcam ama lys, ygs'ye. hem bir işte çalışıp hem de ders çalışmak çok zor bence. ancak bir işte çalışmayıp evde hazırlanarak kazanabilirsin diye düşünüyorum. internet test kitapları neyimize yetmeyecek ki. dersanelerde farklı bir şey yok dediğin gibi sadece motive edici şeyler var ekstra olarak.
canım iş hakkında karar senin.
ama ben evde çalışıcam bi işe de en azından konularım bitene kadar girmicem
bende önlisanstan giricem.
yargı,data,ihtiyaç bunların siparişini verdim yarın elimde olur.
kpss de en iyi yayınlar bunlar.
bian önce karar vermelisin
düzenli çalışamama sorunun varsa kaynak bulmakta zorlanıyorsan soru sormak için soracağın kimsen yoksa zorlandığın yerlerde maddiyatın yetiyorsa kesinlikle dersane derim.kızımı bırakacak yerim olsa ben de dersaneye giderim..kimi duyduysam dersaneye tüm yıl gidip cidden çalışanlar bi yeri tutturmuş..darısı başına ;başıma inşallah..
evet biran önce karar vermem gerkiyor bu arada aöf snvm vardı bakamadm hiç foruma işten bir arkadaş daha buldum onla beraber çalışcaz şimdi kitap araştırıyoruz konu anlatımı ve test şeklinde yargı ihtiyac iklim güvender bunları nette duyduklarım 2set alıp karışık konu anlatımını öğrenip sonra ne bulursam test çözmeyi planlıyorum bakalım nasıl olucak matematk tek korktuğum ders onuda videolarla netten halledicem inş. aybaşna kadar en geç kitapları almş olurum![]()