Derslerden anlamıyorum..

Savasananne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
10
5
1
29
Az önce üye oldum arkadaslar telefondan yazıyorum uzaktan takip ediyordum.

Oncelikli talihsiz bir evlilik yapip nitekim sonunda sinlandirdim birde evladim var. Anne evindeyim fakat bi düzenim yok anlayamıyoruz sorunlu bir aile ile yaşıyorum artık iyice bunaldim meslegim yok çocuğum küçük calisamiyorum eve biraksam asla guvenemem bizi nasil büyümüş annem ona bile şaşırıyorum..

Neyse ben 1 aydir kpss calisiyorum ama hoc bisey anlamiyorum temelim var ama kafama girmiyor yada unutuyorum gerek bulunduğum ortam gerek yasadiklarim sürekli beynimin icinde evladim icin biseyler yapmaliyim ama olmuyor malesef olmuyor..
Sizinde ben gibi sorunlariniz oldu bu yollardan gectiniz mi basardiniz mi biseyleri nasil yol izlemeliyim..

Lise mezunuyum bu arada

Üzerinden uzun zaman geçtiyse normaldir,canınızı sıkmayın,çalışmayı bırakmayın.
İnternette videoları var neredeyse her konunun ya da özet bilgilerle yazı şeklinde bulabilirsiniz,bir de o şekilde çalışmayı deneyin.
Bianda oldu bitti hersey daha yeni sayilir 1 sene oldu..

Oncelikli talihsiz bir evlilik yapip nitekim sonunda sinlandirdim birde evladim var. Anne evindeyim fakat bi düzenim yok anlayamıyoruz sorunlu bir aile ile yaşıyorum artık iyice bunaldim meslegim yok çocuğum küçük calisamiyorum eve biraksam asla guvenemem bizi nasil büyümüş annem ona bile şaşırıyorum..

Neyse ben 1 aydir kpss calisiyorum ama hoc bisey anlamiyorum temelim var ama kafama girmiyor yada unutuyorum gerek bulunduğum ortam gerek yasadiklarim sürekli beynimin icinde evladim icin biseyler yapmaliyim ama olmuyor malesef olmuyor..
Sizinde ben gibi sorunlariniz oldu bu yollardan gectiniz mi basardiniz mi biseyleri nasil yol izlemeliyim..

Lise mezunuyum bu arada
Daha 1 aydır başlamışsınız. Biraz daha zaman verin kendinize güzel bi program oluşturun az uyuyun planlı programlı ilerleyin. Az az çalışarak olmaz çok çalışmanız lazım her boş zamanınızı çalışmaya harcayın. Tv sosyal medya hayatınızdan çıkarın bence. ÇocuğunuZ da varmış ya onunla ilgilenin yada çalışın başka yapmanız gereken her şeyi minimuma indirin ya da yapmayın çok gerekli değilse.

Ben kendime yasak koyuyorum çalışırken düşünmeyeceksinsn o konuyu diyorum elimden geldiği kadar zihnimden uzak tutuyorum “ amaan canımızdan kıymetli değil dünyanın en büyük derdi değil ne düşünüyosun “ moduna girmeye çalışıyorum.. en önemli şey motivasyon..

Daha 1 aydır başlamışsınız. Biraz daha zaman verin kendinize güzel bi program oluşturun az uyuyun planlı programlı ilerleyin. Az az çalışarak olmaz çok çalışmanız lazım her boş zamanınızı çalışmaya harcayın. Tv sosyal medya hayatınızdan çıkarın bence. ÇocuğunuZ da varmış ya onunla ilgilenin yada çalışın başka yapmanız gereken her şeyi minimuma indirin ya da yapmayın çok gerekli değilse.

Ben kendime yasak koyuyorum çalışırken düşünmeyeceksinsn o konuyu diyorum elimden geldiği kadar zihnimden uzak tutuyorum “ amaan canımızdan kıymetli değil dünyanın en büyük derdi değil ne düşünüyosun “ moduna girmeye çalışıyorum.. en önemli şey motivasyon..
Tv sosyal medya yok zaten arada buraya bakiyorum ama sanırım az çalışıyorum motive edici seyler yok bende bundan sonra napicam korkusu oluyo

Tv sosyal medya yok zaten arada buraya bakiyorum ama sanırım az çalışıyorum motive edici seyler yok bende bundan sonra napicam korkusu oluyo
Korkmayın evelallah halledersiniz oğlunuz/kızınız da ileride bu günleri düşünüp annem ne güçlü kadındır hem bana bakmış hem kpss kazanmış diye gurur duyacak. Böyle motivasyon mottoları edinin hayal edin, kazandığınızı, her şeyin düzeldiğini, çalıştığınızı.. Kendinizi bence en iyi böyle motive edersiniz. İnanın yapılmayacak bir şey değil atla deve değil çok anne kazanıyor çocuklu çalışan. Siz yeterki çalışın Allah emekleri karşılıksız bırakmıyor. Para bu devirde çok mühim çocuğunuz için yapmak zorundasınız ileride ihtiyaçları artacak hem de siz kendiniz ayaklarınız üzerinde durmak istiyorsunuzdur eminim.

Benim önerim adam akıllı bi program, saat 6da masaya oturcam gibi değil, bu hafta şu konu bitecek falan gibi. Ve motive olmuş şekilde masaya oturmak. Her fırsatta çalışmak.

Çocuğunuz kaç yaşında?

Korkmayın evelallah halledersiniz oğlunuz/kızınız da ileride bu günleri düşünüp annem ne güçlü kadındır hem bana bakmış hem kpss kazanmış diye gurur duyacak. Böyle motivasyon mottoları edinin hayal edin, kazandığınızı, her şeyin düzeldiğini, çalıştığınızı.. Kendinizi bence en iyi böyle motive edersiniz. İnanın yapılmayacak bir şey değil atla deve değil çok anne kazanıyor çocuklu çalışan. Siz yeterki çalışın Allah emekleri karşılıksız bırakmıyor. Para bu devirde çok mühim çocuğunuz için yapmak zorundasınız ileride ihtiyaçları artacak hem de siz kendiniz ayaklarınız üzerinde durmak istiyorsunuzdur eminim.

Benim önerim adam akıllı bi program, saat 6da masaya oturcam gibi değil, bu hafta şu konu bitecek falan gibi. Ve motive olmuş şekilde masaya oturmak. Her fırsatta çalışmak.

Çocuğunuz kaç yaşında?
3 yasinda..

Cok mantikli bugun bu hafta su konu bitecek bugun su kadar soru cozulcek gibi bu sekildw hic dusunmemistim

Nasıl çalışıyorsunuz? Çalışma stilleri var araştırabilirsiniz. Ayrıca notlarınızı yatmadan önce 15 defa falan okuyun aklınızda kalır. Tabii birde motivasyon önemli bunun içinde hedefinizi düşünmelisiniz. Çalışırkende kuru meyve falan yiyin zihin açar enerji verir.

Aslında tam rehber öğretmen olacak insanım :D

Telefondan yazıyorum diyenlerin neden öyle dediklerini anlayamıyorum bilgisayar mı kaldı:KK64:
Hepiniz telefondan girmiyor musunuz ya ben öyle sanıyorum
Ben her zaman telefondan giriyorum ama? Belirtme gereği duymadım hiç ☺ zaten asıl oturup laptop’un başından girmek daha zor değil mi?

ben de bu sene üniversite sınavına giricem ve ayrılık acısıyla çakıştı gibi oldu maalesef
kötü bi durum ama mantığımın duygularımın önüne geçmesine izin vermeye çalışıyorum

3 yasinda..

Cok mantikli bugun bu hafta su konu bitecek bugun su kadar soru cozulcek gibi bu sekildw hic dusunmemistim
Ben inanıyorum yaparsınız. Hayata bi kere geliniyor kendinizi sıkın kazanın, ayakları üzerinde duran kimsenin tek laf edemeyeceği bi kadın olun Allahın izniyle.
Çocuğunuz uyurken, anneniz ilgilenirken her fırsatta çalışın. Ama yarım yamalak yapmayın hiç bir işi, çünkü çalışmamaktan daha kötü olan şey yarım çalışmaktır kpss gibi sınavlarda. hem emek vereceksiniz hem verdiğiniz emek boşa gidecek.. üstüne bir dahaki sınava enerjiniz emilir motivasyonunuz düşer sıkılırsınız..

Yani demek istediğim şu, “işte çalışayım olursa olur” kafasında hiç çalışmayın çünkü emeğiniz çöpe gidebilir adam akıllı çalışıp yapıcam bu işi bi kerede bitircem diye üzerine gitmeniz lazım. Tabi bölümünüz çok kolay atanan bir bölümse bilemiyorum ona göre çalışın diyeceğim ama öyle bi bölüm de kalmadı memlekette..

Allah kolaylık versin tekrardan 💞 umudunuzu yitirmeyin

Öncelikle seviyenizi belirleyin ve hangi derslerden kaç net yapmanız gerekiyor atanmak için onu hesaplayın ona göre zayıf derslere ağırlık vererek bir plan dahilinde ilerleyin, kpss çok düzenli bir çalışma gerektiriyor dikkatinizi verecek konsantre olacak bir ruh halinde değilseniz sizin için meslek kursları daha mantıklı geldi bana iş imkanı geniş olan bir çok kurslar var onları da değerlendirin bence kolay gelsin.

Lise mezunuyum bu arada
bebeginiz kac aylik ?

cozemediginiz sorulari danisabileceginiz biri yoksa isiniz zor.ben 1 sene gece gunduz full calistim ki basarili biriydim iktisat fakultesini 5.likle bitirdim.matematigi full yapiodum sinavlarda ama gercek sinavda cok stres oldum ve gerçekten cok zor bir seneydi 82 aldim lisans kpssden atanamadim 86 ile kapadi en dusuk yer.
en az 2 sene geceli gunduzlu calisirsaniz ve dedigim gibi cozemediginiz sorulara yardim edecek birini bulursaniz sansiniz var.diger turlu sadece sinava verceginiz parayla kalırsınız.uzgunum ama durum bu.

cozemediginiz sorulari danisabileceginiz biri yoksa isiniz zor.ben 1 sene gece gunduz full calistim ki basarili biriydim iktisat fakultesini 5.likle bitirdim.matematigi full yapiodum sinavlarda ama gercek sinavda cok stres oldum ve gerçekten cok zor bir seneydi 82 aldim lisans kpssden atanamadim 86 ile kapadi en dusuk yer.
en az 2 sene geceli gunduzlu calisirsaniz ve dedigim gibi cozemediginiz sorulara yardim edecek birini bulursaniz sansiniz var.diger turlu sadece sinava verceginiz parayla kalırsınız.uzgunum ama durum bu.
şimdi bu mesaj konu sahibinin ne işine yaradı

şimdi bu mesaj konu sahibinin ne işine yaradı
ben konuyla ilgili basima gelenleri yazdim isine yarar yaramaz bilemem...cok calisip bile kazanmanin zor oldugunu belirttim belki de baska yerlerde sansini denemesi daha kolay olucaktir bu sonuc cikarilbilir anlamiyorum yazmis gordugunuz gibi.siz neden bana yorum yazma geregi duydunuz onu anlayamadim!

Back
X