- 9 Mart 2011
- 12.418
- 10.972
- 498
- Konu Sahibi Savasananne
konu sahibi
hiç bi kaynağa paraya insana ihtiyacın yok sadece motivasyona ihtiyacın var ki bunun için de çocuğun yaşadıkların yeterli diye düşünüyorum
lise mezunu isen gk gy yeterli olacak senin için
buraya yazabildiğine göre internetin var diye düşünüyorum
türkçe rüştü hoca
tarih mehmet celal özyıldız
coğrafya engin eraydın ve mehmet eğit
matematik şenol hoca
vatandaşlık özgür özkınık
hepsinin bedava videoları var youtubeda
daha bir çok hoca var bi kaç tane izleyip kendine uygun olanı illa ki bulabilirsin ama bu hocalar bu iş için yaratılmış anlattığını anlamaman mümkün değil,hele celal hocanın anlattığını unutman mümkün değil
şart değil ama çıkmış sorular kitabı alıp konudan hemen sonra o konularda çıkmış soruları çözmeni vaktin kalırsa da çözümlü soru bankası alıp çözmeni tavsiye ederim ,zaten eline aldığın kitapların hepsi çözümlü olsun ve mutlaka çözümleri oku
50 yaşında tıp kazanan hizmetliler 47 yaşında atanan öğretmenler 60 ından sonra üniversiteye başlayan insanlar var
rica ediyorum ben yapamam diye düşünme veya sen yapamazsın diyenlere bakma
son tavsiyem içinden gelmediğinde zorla çalışma
ve içinde istek olmadığında da yapmam lazım anlamam lazım diye düşün
zihninin açıldığını göreceksin
bi sene sonra gel buraya yaz
hiç bi kaynağa paraya insana ihtiyacın yok sadece motivasyona ihtiyacın var ki bunun için de çocuğun yaşadıkların yeterli diye düşünüyorum
lise mezunu isen gk gy yeterli olacak senin için
buraya yazabildiğine göre internetin var diye düşünüyorum
türkçe rüştü hoca
tarih mehmet celal özyıldız
coğrafya engin eraydın ve mehmet eğit
matematik şenol hoca
vatandaşlık özgür özkınık
hepsinin bedava videoları var youtubeda
daha bir çok hoca var bi kaç tane izleyip kendine uygun olanı illa ki bulabilirsin ama bu hocalar bu iş için yaratılmış anlattığını anlamaman mümkün değil,hele celal hocanın anlattığını unutman mümkün değil
şart değil ama çıkmış sorular kitabı alıp konudan hemen sonra o konularda çıkmış soruları çözmeni vaktin kalırsa da çözümlü soru bankası alıp çözmeni tavsiye ederim ,zaten eline aldığın kitapların hepsi çözümlü olsun ve mutlaka çözümleri oku
50 yaşında tıp kazanan hizmetliler 47 yaşında atanan öğretmenler 60 ından sonra üniversiteye başlayan insanlar var
rica ediyorum ben yapamam diye düşünme veya sen yapamazsın diyenlere bakma
son tavsiyem içinden gelmediğinde zorla çalışma
ve içinde istek olmadığında da yapmam lazım anlamam lazım diye düşün
zihninin açıldığını göreceksin
bi sene sonra gel buraya yaz