Dert babası Brenda

Seni cok iyi anlayabiliyorum zira eşimin aileside aynı kafadan.. Aileden biri tanitilirken mesela adı değil de unvanıyla tanitiyorlar falan.. gülümseyip takmayacaksin zira karşında ki yaratıklar senin kadar ince fikirli değiller. Ya da tavrınız sert olsun hani ılımlı olup alttan aldikca bunlar sapitirlar. Net olun 4 bin alıyor dediği zaman iyi de bundan banane diyebilmelsiniz. Sizinle ilgili yorumlarda da en güzel bundan sizene diyebilmek.. emin olun sizi sert görünce böyle bir konuşma içine giremiyorlar. Tersleyin, net.

Artık üzülmüyorum hepiniz moral oldunuz çünkü :) Evet insanları memnun edemeyiz gerçekten. Dedikleriniz çok doğru.

Sinirden kitlenmiştim ama bundan sonra kesinlikle böyle yapacağım :)

canım den kendini ne üzüyosun capsız insanlara bakma övünecek baska birseyleri yok sanırım ayrıca ülkenin iş potansiyeli belli

Kişiye değer biçmek için maaşına bakmak lazımmış da haberimiz yokmuş (!).Çok sinirlendim çook.Görgü yoksunları.Aslında oğlunun fiyatını söylemiş,haberi yok.Yazık,çok yazık!
Hem artık ömür boyu memurluk dönemi bitti.Garantisi olmayan işle hava atıyor bir de.Pehh!

Boşversene kuzum ya ister vasıfsız ister prof olsun bu şekilde konuşan insanlar aşağılık kompleksi olan kişilerdir
Hiç kafana takma

Boşversene kuzum ya ister vasıfsız ister prof olsun bu şekilde konuşan insanlar aşağılık kompleksi olan kişilerdir
Hiç kafana takma

Takmıyorum linacım hunharca temizlik yapıyorum hem kafamı boşaltıyorum hem de terleyip toksinlerden arınıyorum
Sen nasılsın?

Takmıyorum linacım hunharca temizlik yapıyorum hem kafamı boşaltıyorum hem de terleyip toksinlerden arınıyorum
Sen nasılsın?
Biz çok benziyoruz hee
Böyle durumlarda bende hunharca temizlik yaparım
Dün öyle yaptım
Bugün daha iyiym evde spa modundayım
İkinci aşama bu benim için

Biz çok benziyoruz hee
Böyle durumlarda bende hunharca temizlik yaparım
Dün öyle yaptım
Bugün daha iyiym evde spa modundayım
İkinci aşama bu benim için

Ay ben de o moda geçeyim bari akşam (AYAKLARINI TUZLU SULU LEĞENE SOKTU)
Sevindim iyi olmana yeter artık bu manasız dargınlığınız :)

Atanamamış 10 yıllık bir öğretmenim artık atanmaya dair umudum da yok,zaten sistemin beni atama şekline inancım da yok.
Umrumda mı ? İlk yıllarda çok taktım da şimdi zerre önemsemiyorum,özel sektörde kendinizi ispat ettikten sonra 4 binden çok daha fazla kazanıyorsunuz sonuçta.

İŞTE İSTEDİĞİM YORUM. Çok teşekkür ederim. Ben de öyle düşünüyorum birkaç kez daha öylesine girerim ama sözleşmeli öğretmenlik muhabbetinden haberiniz vardır, 100 puan olsa bile kimse kadrolu alınmıyor artık. Sizden müsait olduğunuzda tavsiyeler de almak isterim. Peki branş nedir?

Edebiyat/Türkçe öğretmeniyim.
Kpss artık yıllık bir ritüel haline geldi bizlerde,girmezsek eksik hissediyoruz(arkadaş çevremde genel olarak böyle) girdiğimizde de 1 saat üzerine kritik yapıp iş yerimize geri dönüyoruz
Belki birileri taşlayacak ama ne yalan söyleyeyim eskisi kadar idealist de değilim Batı'da küçük bir şehirde yaşıyorum,kafam rahat iyi kazanıyorum şimdi kalkıp da Doğu'da bilmediğim bir şehirde sıfırdan başlamak hiç işime gelmiyor.
Ve dediğinize katılıyorum sözleşmeli öğretmenlik,şu mülakat olayları zaten yıllardır başaramadığım,sistemin beni güzelce dışarı ittiği bu sınav olayından iyice soğuttu.Artık ne umudum var ne gücüm.
Tavsiye vermek değil estağfurullah ama fikir alışverişi yapmak istediğinizde elimden geldiğince buralardayım

Boyle bir adam tanidim.
Insanlara bakis acisi atanmis mi, memur mu vs..
Oglunu evlendirmek istiyor ama kriteri net, atanmis ogretmen olsun.
Neyse buldu istedigi gibi bir kiz evlendirdi oglunu.
Sonra bu kiz bunlari eve dama sokmadi, torunlarıni bile gostermiyor.
Adam herkese dis geçirmemye alismis, ama bu kizda tutmadi. Al sana atanmis bilmem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…