- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Konuyu editledim gelişmleri yazıyorumAy ben de o moda geçeyim bari akşam (AYAKLARINI TUZLU SULU LEĞENE SOKTU)
Sevindim iyi olmana yeter artık bu manasız dargınlığınız :)
Aynı branştanız ve inanılmaz mutlu oldum şu an. Kesinlikle tüm söylediklerinize katılıyorum ve benim için de geçerli.Edebiyat/Türkçe öğretmeniyim.
Kpss artık yıllık bir ritüel haline geldi bizlerde,girmezsek eksik hissediyoruz(arkadaş çevremde genel olarak böyle) girdiğimizde de 1 saat üzerine kritik yapıp iş yerimize geri dönüyoruz
Belki birileri taşlayacak ama ne yalan söyleyeyim eskisi kadar idealist de değilim Batı'da küçük bir şehirde yaşıyorum,kafam rahat iyi kazanıyorum şimdi kalkıp da Doğu'da bilmediğim bir şehirde sıfırdan başlamak hiç işime gelmiyor.
Ve dediğinize katılıyorum sözleşmeli öğretmenlik,şu mülakat olayları zaten yıllardır başaramadığım,sistemin beni güzelce dışarı ittiği bu sınav olayından iyice soğuttu.Artık ne umudum var ne gücüm.
Tavsiye vermek değil estağfurullah ama fikir alışverişi yapmak istediğinizde elimden geldiğince buralardayım
Hangi şehirdesiniz acaba? Bir de branş nedir?Aynı şeyleri yaşıyoruz...yalnız ben iş de bulamıyorum ne yazık ki...
Konuya hemmen geliyorumKonuyu editledim gelişmleri yazıyorum
Bir eyor a kandım diyelim öyle oldu sanki
Tuzlu suda iyidir bi yerden başlamak lazım
Ya ben buna da çok gülüyorum ahahahahahaaman boşver bizde hep devlet işi garanti iş diye bakılır ve nedense hava atılır, 2 bekar görümcem var biri öğretmen diğeri özel sektörde ve öğretmenin maaşının yaklaşık 3 katını kazanıyor, aynı zamanda çok daha yüksek puanlı ve güzel bir üniversiteden mezun, kendine ait evi arabası birikimi var, ama kayınvalidem onları takdim ederken önce hindi gibi kabarıp x kızım öğretmen der sonra hafiften boynunu büküp y de çalışıyor çok şükür diye geçiştirir
Ohhhhh içimin yağları eridiBoyle bir adam tanidim.
Insanlara bakis acisi atanmis mi, memur mu vs..
Oglunu evlendirmek istiyor ama kriteri net, atanmis ogretmen olsun.
Neyse buldu istedigi gibi bir kiz evlendirdi oglunu.
Sonra bu kiz bunlari eve dama sokmadi, torunlarıni bile gostermiyor.
Adam herkese dis geçirmemye alismis, ama bu kizda tutmadi. Al sana atanmis bilmem ne
Ankaradayım iktisat mezunuyumHangi şehirdesiniz acaba? Bir de branş nedir?
Ankaradayım iktisat mezunuyum
hem de nasıl sıkıntı geçen bir mali müşavirlik bürosuna muhasebe kısmına iş görüşmesine çağırıldım.yemek yapacaksın temizlik yapacaksın tuvaleti yıkayacaksın mükellef gelince çayını kahvesini getireceksin, muhasebese yapacaksın sabah 8 akşam 8 çalışıyoruz cumartesi günü de aynı şekilde dediler.kendimi dışarı nasıl attım bilemezsinizÖzür diliyorum öğretmensiniz sandım aynı durumdayım deyince. Zor çok zor iş bulmak erkek arkadaşım işletme mezunu oradan biliyorum az çok. Ankara'da da iş sıkıntıysa biz ne yapalım nereye gidelim artık bilemiyorum..
Bilirim bilirim. Emin ol ben de yaşadım. Haftanın beş günü günde 11 saat ders, haftasonları da otelde etkinlik yaptıracakmışım. Bir nevi bakıcılık yani. OOldu canım ya :) güzel bir iş bulursunuz bence, sürekli internetten başvuru yapın umutsuzluğa kapılmayın sakın.hem de nasıl sıkıntı geçen bir mali müşavirlik bürosuna muhasebe kısmına iş görüşmesine çağırıldım.yemek yapacaksın temizlik yapacaksın tuvaleti yıkayacaksın mükellef gelince çayını kahvesini getireceksin, muhasebese yapacaksın sabah 8 akşam 8 çalışıyoruz cumartesi günü de aynı şekilde dediler.kendimi dışarı nasıl attım bilemezsiniz
Çok haklısınız. Babam yurt dışında şu an ama söyledim döndüğünde bence görüşmeyecektir.yuhhh yaa bu ne böyle, gerizekalılar ailesi resmen, sen neden dinledin ki bu kadar onları, hayır dinledin neden ciddiye allıyorsun bide yani, babana da söyle görüşmesin böyle insanlarla ve çoluğunu çocuğunu bu insanların ağzına laf yapmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?