Sen niye yapmayayım diye doktora gidiyorsun sorunlu olan sen değil o o gitsin bence çocuğunun karısının rızkını aileye yedirmek nedir madem evlenmeseydi çalışıp anasına yedirseydi belli aile kuracak olgunlukta değil madem eşin anlamıyor ailesine cemkir belki biraz utanirlarSağ olasin ben eşime kızıyorum zaten ailesi bizi ortak görüyor kendilerine birde 6 erkek kardeşler ama benim kocayi nedense yiye yiye bitiremiyolar bende her istediğimi almaya çalışıyorum onlaraa uyuz oldugumdan ama bu sefer eşim al istediğini ben raziyim diyo sanki onlara verdigime karışma der gbi alıp alıp odeyemeyince yine ben sikilcam hoş ne yapcagimi sasirdim doktora gitmeyi düşünüyorum artik takmiyayim diye
Walla durumun çok zor , eşinin kazancı çok mu iyi? Sen de eşindne sık sık para iste Kenara koy harcadın sansın , eşin de kendine eziyet etmeye devam etsin bırak yakasını bi süre bence aile olalım birlikte vakit geçirelim deme bakalım ne olacakBen pat pat her şeyi soyluyorum diye bize gelmezler zaten esimin bi pazar gunu var cumartesi den baslarlar gel diye ayrıca eşim sadece. Pazar günü evde kalir hep yolda. Düşünmüyorlar bunun karısı çocuğu var tatil olsun gününde evinde ailesiyle gecirsin demiyolar en uyuz oldugum konu o acimiyorlar hiç oğullarına tasası bana tutuyor esimin umru degil herseyi ben düşünüyor um galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?