Dert Bende Derman Sende

Yok tatlım kendimi biliyorum inan ki cok değişkenim şimdi alsam o zamanlar geldiğinde baska bişey begenip hevesim kaçacak o yüzden mantıklı olan birikim yapmak
Ha şöyle olabilir mesela denk geldiğim standart değil de değişik şeyleri alabilirim

Mesela üst kata bir mutfak yaptırsan hem paran boşa gitmez hem insanlar rahat eder. Evlenecek yaşa gelmişsin kimsenin sırtında kambur olmasanız paran çok işe yaramış olur.
Kız senin benimle alıp veremedğin ne hayırdır bizim gelinin tanıdığı falan mısın ki acaba bana cephe alıyosun

Bak ne kadar güzel söyledin aslında birikim yapsam hem onlar için hem benim için iyi olacak ama gelde anlat bunu bizimkilere

Bence onu bırde gelın hanıma sormak lazım ..

Keşke geçim dertlerı olsaymıs . bune böyle hala anne evınde çocuk gibi ..
Gezmeye giderkende icazet alıyorlarmı ?
Yok daha neler ne diye izin alsınlar

Memurlar ne kadar maaş alıyor ki kuzum?

Şu "birlik yaşama"yı hiç anlamayacağım. Buradaki dertlerin %70 i bundan kaynaklanıyor.

Kız senin benimle alıp veremedğin ne hayırdır bizim gelinin tanıdığı falan mısın ki acaba bana cephe alıyosun
Yok valla sahsi olarak bi derdim yok olamaz da ama işte o garibana üzülmeden edemiyorum. Hayatının içine edilen bir gelinden bahsediyoruz ki sende keşke hemcinsin olarak onu biraz düşünüp ona göre davranıp ayrı yaşasan yaşasanız.

Ben küs olduğum için üst katta yaşıyorum fakat annem babam orda yaşıyor

kesinlikle katılıyorum abim neyse de yengemle aynı evde yaşamak zorunda mıyım zaten hiç hoşlanmıyorum kendisinden

Yengenize sorsanız inanın o da istemiyordur. Belki böyle birlikte yaşamasanız daha seviyeli ve güzel ilişkiniz olurdu. Kaldı ki abim neyse de diyemezsiniz artık evli çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…