Dert Bende Derman Sende

Anneme okurum yorumunu akıl hocalarım böyle diyor diye sonuçta karar mercii o

Haksızlığa ugruyorum evde
Bundan sebeptir veryansınlarım

Annen baban sen 10 kere vermek istemiyorum dedigin halde hala parani istiyorlarsa vereceksin tatlim.Bizim sundugumuz onerileri de begenmiyorsun.Cunku demissin ya biz seni anlamiyoruz.
Soylemeden edemicem kalacak icimde
Hesap doner sap doner lafini
Allah sanada ayni senin ziyniyetinde bi gorumce,annen baban ve ayni sizin gibi yasamak isteyen bi kp.kv veriyor mu Bak sen su islere.Etme bulma dunyasi.Eski konularini acar okursun bizede simdiden selam et

Aslında haklısın o da artık ailenin bir parçası ama ben sevmediğimden öyle diyorum napim elimde değil
Keşke en başından beri ayrı yaşasalardı
Ben birşey merak ediyorum diğer konuyu da takip ettim. Yazık o yengenin hiç geleni gideni olmuyor mu sürekli annen baban orda yengenin annesi babası geliyor mu yengen gidebiliyor mu ailesinin akrabalarının yanına zira kendi evinde hergün misafir var çünkü.

Bir sorunumuz yok çok şükür durup dururken ne diye ayrılalım diyor
Annene sorun yokmuş gibi gelebilir yada gelininiz saygısızlık olmasın,evde huzursuzluk çıkmasın diye belli etmiyor olabilir fakat kimse evlenirken sürekli kocamın ailesi ile beraber yiyip içeyim ,hizmet edeyim diye hayaller kurmuyor bence maddi imkanlar el verirken herkesin eli ayağı tutarken böyle seyler yapmak gereksiz.insan eevinde rahat etmek ister uzanip tv izlemek ister ama evde buyuk biri olunca saygisizlik olmasin diye bacak bacak ustune bile atamaz insan.bilmiyorum böyle davranmak gelini hizmetçi gibi görmek oluyor bana göre ve açıkcası çağ dışı geliyor

Çeyizlik bişeyler al borca gir yada aldığın gibi maaşı altın bişey yap mesela ayda bir çeyrek altın yapabilirsin en azından kenarında hazır bulunur

Gelininize karşı o karışamaz ev benim mülk benim tavrındasınız.
E yarın bir gün biriyle evlendiğinizde onun annesi, kız kardeşi de size aynını yaparsa
7/24 anasına bacısına hizmet etmen gerekirse.
Hayır nasıl bu kadar cesaretli olup büyük büyük laflar ediyosun?
Hiç düşünmüyor musun ya ileride benim başıma gelirse diye?

Ben yaşam tarzını desteklemediğimi belki 10 defa söyledim, yengemin birlik yaşadığından memnun oldugunu bilerekten konuşuyorum. Ben olsam tabiki kaynanamla aynı evde yaşamak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…