- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Nasıl hakli ya o ev onun şahsi evi değil ki babamın evi yengemin yaptığı dağdan gelip bağdakini kovmak
Annem babam yazları köyde yaşayacak zaten onların da başı göğe erer artık alsın evleri başlarına çalsınlarBir de bizim ev demişsiniz ama anne-babanız evlenince o evi abinize vermişler muhtemelen. Kendi evleri varken abinizde kalmalarını düşününce, kimin evden gitmesi gerektiği netleşiyor.
Yaşamayın o birlik neyse. 2 ayrı ev var neden hem kendinize hem karşı tarafa eziyet ediyorsunuz. Azıcık aşım ağrısız başım. Bırakın evli olduklarını anlasınlar. İstediği zaman yatsın istediği zaman kalksın. Yemek yapmama ,evi temizleme, evinde don gömlek gezme , duştan sonra sebepsız bornozu ile uzanma lüksü olsun. ısrar etsinler ne olur çok sıkıldık gelin çay içelim desinler. Birlikken et yiyeceklerine ayrı makarna yesinler ama bırakın insanları.Birlik yaşıyoruz normalde herkesin kesesi ayrı olsa dediğin doğru ama keseler bir
Gaddarimdir evet:)) paralari yoktu demedim diger ailenin durumu daha iyiydi dedim:) ben versemde babam asla almazdi:)Seninki de gaddarlık olmuş yani ailem sıkıntıda olsa veririm tabi ki
Yok ne dense boş.Sen de busun demek ki olmuyorsa olmuyordur .Annem babam yazları köyde yaşayacak zaten onların da başı göğe erer artık alsın evleri başlarına çalsınlar
nakit olarak tutmak mantıklı değil tabi. para eriyor. ben zamanında dolar alsam şimdi bir buçuk katına katlamıştım paramı ama önemsemedim. uzun vadede bozdurmayacaksan altın olabilir.Birikimi nakit mi yapıyosun mesela gram altın almak mantıklı mı
Desene fark etmiyomuş her yerde varmış bu haraç olayıKaradenizliyim
Kesinlikle cicimDesene fark etmiyomuş her yerde varmış bu haraç olayı
Yengen abinin karisi.
Evliler onlar.
Sorun abinde aslinda.
Evleri ayirmanin yolunu aramali.
Yengeni 40 kat yabanci olarak gorme
Sen de evleneceksin ilerde
Şu an ilerideki kaderiyle oynuyor da farkında değil :)
Aslında haklısın o da artık ailenin bir parçası ama ben sevmediğimden öyle diyorum napim elimde değilYengen abinin karisi.
Evliler onlar.
Sorun abinde aslinda.
Evleri ayirmanin yolunu aramali.
Yengeni 40 kat yabanci olarak gorme
Sen de evleneceksin ilerde
Yorumlarını okurken dehşete kapılmamak elde değil. Umarim sende evlenince annen gibi melek bir kaynana ve kendin gibi harika bir görümceyle tek evde oturursun bu kadar güzelse darısı başına olsun canımYahu gelin hanım niçin ses çıkarsın ki bulmuş melek gibi kaynanayı
Annem şımarttı şımarttı tepesine çıkardı
Geçim derdi yok ekmek elden su gölden ohh kebap
Öyle bi konuşuypsun ki sanki abim evlenirken ben dedim birlik yaşayalım ayrılmayalım diye sanki evi ben yönetiyomMümkünse hiç barışma bi daha zaten. Annene babana söyle onlarda küssünler konuşmasınlar. Ahirlik olsunlar hatta. Birgün yuva kuracaksınız evleneceksiniz allah korusun ya sizin gibi bir görümce ile yaşasanız ne yapadınız. Bir kadın olarak düşünün lütfen.
Bu yorumları tek tek anneme okuyacam belki o zaman feyz alırlarYıl olmuş 2018 halen geliri olan bi ailede beraber yaşamaktan bahsediliyor cimrilik yapacağım derken aile içi ilişkiler bozuluyor sevgi saygı kalmıyor.sanki bi evde üst üste yaşayınca matah bişey oluyor Allahaşkina hiç mi evli çiftin özel hayatini düşünmüyorsunuz
Kesinlikle her cümlene katılıyorum. Yaşam tarzımızı çok iyi şekilde analiz etmişsinBakın sizi kovmuyor
Babana giderken onu da götür diyor
Olay bağımsız hayatların olmaması
Yani siz orada kaldığınızda babanız abinize sizin bekçiniz gibi davranacak
Bunu engellemeye çalışıyor ben senin kızınla uğraşmam diyor
Olay bize geldi yemek yedi vs değil
Babanızın sizi hatta abinizi birey olarak görmemesi
Babanız ve abinizin sizin Hakkınızda karar alabilir olmaları
Görümcem bekar ailesine yaşıyor iken ailesi köye gitmeye karar verdi kimse de kızınızı götür demedi zira bize ne herkesin evi ayrı
Sonra Kv kp köyde yapamadı geri döndü görümcem de ayrı eve çıktı yine kimse bir şey demedi
Neden mi çünkü herkesin kendi hayatı olduğunu bilen bir aile bu
Bir de hani doğuda böyle vs deniyor da gayet doğulu bir aile
Bu işler Doğu batı değil hayata bakış açısı ile ilgili
Yine aynı şeyi diyorum dik durun bütçenizi ayırın
Abim de ayırsın deyin o da kendi geçinsin sizin paranızı yemesin deyin babanıza
O zaman anne bacanız köye giderse siz de kendi bütçeniz ile üst katta ayrı ayrı güzelce yaşarsınız
Çözüm kendi ayaklarınızın üzerinde duyabileceğinizi bir erkeğe ihtiyacınız olmadığını göstermem
Hatta dışarı işlerine vs atlayım ben yaparım deyin araştırın babanızın ilgilendiği konuları fikir sunun bilgi verin
Yani evin küçük kızı olmadığınızı, büyümüş, ayakları üzerinde duran, Baba'ya, abiye ihtiyacı olmayan bir kadın olduğunuzu hissettirin
Babam da almadsa keske bendenGaddarimdir evet:)) paralari yoktu demedim diger ailenin durumu daha iyiydi dedim:) ben versemde babam asla almazdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?