Dert Bende Derman Sende

Nasıl hakli ya o ev onun şahsi evi değil ki babamın evi yengemin yaptığı dağdan gelip bağdakini kovmak

Bakın sizi kovmuyor

Babana giderken onu da götür diyor

Olay bağımsız hayatların olmaması

Yani siz orada kaldığınızda babanız abinize sizin bekçiniz gibi davranacak

Bunu engellemeye çalışıyor ben senin kızınla uğraşmam diyor

Olay bize geldi yemek yedi vs değil

Babanızın sizi hatta abinizi birey olarak görmemesi

Babanız ve abinizin sizin Hakkınızda karar alabilir olmaları

Görümcem bekar ailesine yaşıyor iken ailesi köye gitmeye karar verdi kimse de kızınızı götür demedi zira bize ne herkesin evi ayrı

Sonra Kv kp köyde yapamadı geri döndü görümcem de ayrı eve çıktı yine kimse bir şey demedi

Neden mi çünkü herkesin kendi hayatı olduğunu bilen bir aile bu

Bir de hani doğuda böyle vs deniyor da gayet doğulu bir aile

Bu işler Doğu batı değil hayata bakış açısı ile ilgili

Yine aynı şeyi diyorum dik durun bütçenizi ayırın

Abim de ayırsın deyin o da kendi geçinsin sizin paranızı yemesin deyin babanıza

O zaman anne bacanız köye giderse siz de kendi bütçeniz ile üst katta ayrı ayrı güzelce yaşarsınız

Çözüm kendi ayaklarınızın üzerinde duyabileceğinizi bir erkeğe ihtiyacınız olmadığını göstermem

Hatta dışarı işlerine vs atlayım ben yaparım deyin araştırın babanızın ilgilendiği konuları fikir sunun bilgi verin

Yani evin küçük kızı olmadığınızı, büyümüş, ayakları üzerinde duran, Baba'ya, abiye ihtiyacı olmayan bir kadın olduğunuzu hissettirin

Bir de bizim ev demişsiniz ama anne-babanız evlenince o evi abinize vermişler muhtemelen. Kendi evleri varken abinizde kalmalarını düşününce, kimin evden gitmesi gerektiği netleşiyor.
Annem babam yazları köyde yaşayacak zaten onların da başı göğe erer artık alsın evleri başlarına çalsınlar

Birlik yaşıyoruz normalde herkesin kesesi ayrı olsa dediğin doğru ama keseler bir
Yaşamayın o birlik neyse. 2 ayrı ev var neden hem kendinize hem karşı tarafa eziyet ediyorsunuz. Azıcık aşım ağrısız başım. Bırakın evli olduklarını anlasınlar. İstediği zaman yatsın istediği zaman kalksın. Yemek yapmama ,evi temizleme, evinde don gömlek gezme , duştan sonra sebepsız bornozu ile uzanma lüksü olsun. ısrar etsinler ne olur çok sıkıldık gelin çay içelim desinler. Birlikken et yiyeceklerine ayrı makarna yesinler ama bırakın insanları.

Birikimi nakit mi yapıyosun mesela gram altın almak mantıklı mı
nakit olarak tutmak mantıklı değil tabi. para eriyor. ben zamanında dolar alsam şimdi bir buçuk katına katlamıştım paramı ama önemsemedim. uzun vadede bozdurmayacaksan altın olabilir.

Ben sizin anne babaniza cok kizdim. Kizindan para alip o parayla oglana araba almak nedir. Oglanin da kizin da ayri eve cikmasina izin vermemek nedir. Bence sizin konunun basligi "her seye mudaheleci despot annemle babamdan abi kardes cektiklerimiz" olmaliydi

Ev anne-babanın yani senin değil,
Ev gelinin olmayabilir ama senin de değil, ha senin hakkın varsa abinin de eşit derecede hakkı var
Şu an içinde yaşayan abinle eşi, şu an için ev kullanım hakkı onlarda ailen onlara vermiş
Oldu olacak ev sahipleri de canları istediğinde bu ev benim istersem burada kalırım desin kiracılara.
Kira vermiyorlar deme adam maaşı elinize sayıyormuş daha napsın.

Benim gorumcem yok ama senin yorumlarini vs okuyunca iyikide olmayacak diyorum.

Yengen abinin karisi.
Evliler onlar.

Sorun abinde aslinda.
Evleri ayirmanin yolunu aramali.

Yengeni 40 kat yabanci olarak gorme
Sen de evleneceksin ilerde
Aslında haklısın o da artık ailenin bir parçası ama ben sevmediğimden öyle diyorum napim elimde değil
Keşke en başından beri ayrı yaşasalardı

Yahu gelin hanım niçin ses çıkarsın ki bulmuş melek gibi kaynanayı
Annem şımarttı şımarttı tepesine çıkardı
Geçim derdi yok ekmek elden su gölden ohh kebap
Yorumlarını okurken dehşete kapılmamak elde değil. Umarim sende evlenince annen gibi melek bir kaynana ve kendin gibi harika bir görümceyle tek evde oturursun bu kadar güzelse darısı başına olsun canım

Öyle bi konuşuypsun ki sanki abim evlenirken ben dedim birlik yaşayalım ayrılmayalım diye sanki evi ben yönetiyom

Bu yorumları tek tek anneme okuyacam belki o zaman feyz alırlar

Kesinlikle her cümlene katılıyorum. Yaşam tarzımızı çok iyi şekilde analiz etmişsin
Dediklerini harfiyen uygulayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…