- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
İstemiyolarsa gitsinler bizim evdenYengenize sorsanız inanın o da istemiyordur. Belki böyle birlikte yaşamasanız daha seviyeli ve güzel ilişkiniz olurdu.
Bu yorumları okuyunca gözlerim kamera arıyor. Zira kamera şakası olduğunu düşünüyorum.Tesüf ederim hayatım asıl kendini benim yerime koyduğunda darlanman lazım
Alt kat ust katBen küs olduğum için üst katta yaşıyorum fakat annem babam orda yaşıyor
İstemiyolarsa gitsinler bizim evden
Nasıl hakli ya o ev onun şahsi evi değil ki babamın evi yengemin yaptığı dağdan gelip bağdakini kovmakOnu biliyorum
Adam o konuda haklı
Neden böyle bir ailede senin sornluluğunu alsın ki
Anacım 2 ev ayrı değil mi .Ne demek gitsinler bizim evden. Hergün kadının başına karabasan gibi çöreklenen sizsiniz. Gelsin yemekler gitsin çaylar ohhh. Sonra da bizim evden gitsinler ne demek yaaaa. Düşman başına dedikleri heraldeİstemiyolarsa gitsinler bizim evden
Bir de bizim ev demişsiniz ama anne-babanız evlenince o evi abinize vermişler muhtemelen. Kendi evleri varken abinizde kalmalarını düşününce, kimin evden gitmesi gerektiği netleşiyor.İstemiyolarsa gitsinler bizim evden
Yengen abinin karisi.Nasıl hakli ya o ev onun şahsi evi değil ki babamın evi yengemin yaptığı dağdan gelip bağdakini kovmak
Mümkünse hiç barışma bi daha zaten. Annene babana söyle onlarda küssünler konuşmasınlar. Ahirlik olsunlar hatta. Birgün yuva kuracaksınız evleneceksiniz allah korusun ya sizin gibi bir görümce ile yaşasanız ne yapadınız. Bir kadın olarak düşünün lütfen.Ben küs olduğum için üst katta yaşıyorum fakat annem babam orda yaşıyor
Abim neyse de..ne demekkesinlikle katılıyorum abim neyse de yengemle aynı evde yaşamak zorunda mıyım zaten hiç hoşlanmıyorum kendisinden
Evin ihtiyaçlarını karşılayıp hem birikim yapıyolar mesela yaptıkları birikimle abime araba aldılar yani beni düşünen yokAilen senden aldıkları parayı ne yapıyor , yatırım mı ev harcamaları mı? Yatırımsa zaten senle abine kalacak , boş boş harcamıyorlardır heralde.Yine de bence yarısını ver yarısını biriktir , bankaya git , onlar ne biçimde biriktireceğinle ilgili bilgi verip seçenek sunar , sen de değerlendirip birini seçersin.
Niye konu açsın ki güllük gülistanlık dert tasa yok istediği de oldu evden ayrıldım keyfine diyecek yokSizin gelinin buraya konu açacağı günü bekliyoruz :)
Gerçi o da var abimi sildim ben benim için ikiside yabancı bundan sonraYengenize sorsanız inanın o da istemiyordur. Belki böyle birlikte yaşamasanız daha seviyeli ve güzel ilişkiniz olurdu. Kaldı ki abim neyse de diyemezsiniz artık evli çünkü.
Görümce düşmanı topluluğu oluşturmuşsunuz resmen bir de görümcelerin halinden anlasanızBu yorumları okuyunca gözlerim kamera arıyor. Zira kamera şakası olduğunu düşünüyorum.
Annem oğlundan ayrılmak istemiyorAlt kat ust kat
Ev var demek
Niye abinlerde yasiyor annen baban?
Neden insanlarin hayatina girmeye bu kadar meraklilar??
Yengen de sinir oluyordur bu duruma inan
Peki geri kalan parayı ne yapıyorsun
Abim ayrılmak istemez geçim derdi faturalar falan kim uğraşacak der nasıl olsa babam ilgileniyo hepsiyleAnne-babanız istiyor mu gitmelerini ya da abiniz ayrılamıyor olabilir.
Birikimi nakit mi yapıyosun mesela gram altın almak mantıklı mıharcıyorum, biriktiriyorum. değişiyor yani.
Birlik yaşıyoruz normalde herkesin kesesi ayrı olsa dediğin doğru ama keseler birAnacım 2 ev ayrı değil mi .Ne demek gitsinler bizim evden. Hergün kadının başına karabasan gibi çöreklenen sizsiniz. Gelsin yemekler gitsin çaylar ohhh. Sonra da bizim evden gitsinler ne demek yaaaa. Düşman başına dedikleri heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?