Dert Bende Derman Sende

İstemiyolarsa gitsinler bizim evden
Anacım 2 ev ayrı değil mi .Ne demek gitsinler bizim evden. Hergün kadının başına karabasan gibi çöreklenen sizsiniz. Gelsin yemekler gitsin çaylar ohhh. Sonra da bizim evden gitsinler ne demek yaaaa. Düşman başına dedikleri heralde

Ben küs olduğum için üst katta yaşıyorum fakat annem babam orda yaşıyor
Mümkünse hiç barışma bi daha zaten. Annene babana söyle onlarda küssünler konuşmasınlar. Ahirlik olsunlar hatta. Birgün yuva kuracaksınız evleneceksiniz allah korusun ya sizin gibi bir görümce ile yaşasanız ne yapadınız. Bir kadın olarak düşünün lütfen.

kesinlikle katılıyorum abim neyse de yengemle aynı evde yaşamak zorunda mıyım zaten hiç hoşlanmıyorum kendisinden
Abim neyse de..ne demek
Abini artik yengenle ayri tutamazsin

Evli onlar
Yemgen nereye abin oraya

Kadin abinle evlenmis sozde ama sizle de evlenmis malesef

O da sinir hastasi olmustur inan

Sizr bayilmiyordur yani o da

Yıl olmuş 2018 halen geliri olan bi ailede beraber yaşamaktan bahsediliyor cimrilik yapacağım derken aile içi ilişkiler bozuluyor sevgi saygı kalmıyor.sanki bi evde üst üste yaşayınca matah bişey oluyor Allahaşkina hiç mi evli çiftin özel hayatini düşünmüyorsunuz

Evin ihtiyaçlarını karşılayıp hem birikim yapıyolar mesela yaptıkları birikimle abime araba aldılar yani beni düşünen yok

Birlik yaşıyoruz normalde herkesin kesesi ayrı olsa dediğin doğru ama keseler bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…