" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

teşekkür ederim 7511 bacııım

anam erkekler marstan kadınlar venüsteen

terracım ben kalkabilir miyim iş yapayım diyom :26:

hemen anlatıyımmmm sekerim....AKŞAM EVE GİTTİM SOFRAYI HAZIRLADIM YEMEĞE OTRDK yemek YEDİK KALKTIK...IHLAMUR YAPTIMM ONA SONRA ÖKSÜRÜK İÇİN SURUP VERDİMM SONRA OTRDM TVNİN KARŞISINA.....SONRA TEYZESİNİN OĞLU VAR O ÇAĞIRDI AZCIK TAKILALIM DYE BU YOK MOK DEDİ ÇOK ISRAR EDNCE GİTTİ..BENDE KUZUCUĞUMU GYDRDİM YATAĞA YATIRDIM DEDİM SEN UYU BEN DUŞA GİRCEM SONRA O UYUDU BEN DUŞA GİRDİM TAM ÇIKIODUM KAPI AÇILDI GELDİ....SONRA GİYİNDİM FALAN NEYSEE...BUDA GİYİNDİ YATACAK GTTİM İLAÇ GÖTRDÜM BİRA İÇTİM İÇEMEM DEDİ PEKİ DEDİM ACIK SOKULDUM ÖPTÜM SONRASINI ANLATMMIYIM İSTERSENİZ........AMA SONRA HİÇ BİŞİ KONUŞMADIM ÜSTÜNE GİTMEDİMMM BAKALIM BU AKŞAM NELER OLACAK......

tamam gülüm bunu okudum;
oki..

Süper....

Sukunetin gözini seviiim

eski olaylar yüzünden böyle davranıyo işte. bende sinir oldum

duruya bende küsüm..

destekli at mı dedi........
Canım ya söyle doğrusunu kurtul işte..

iyyiiz cnm sen ne yaptın,gelişmeler?

senin paniğinden bulutum ya alemsin ha

söyledim kız doğrusunu. doğrusuna destekli at dedi
azcık duygu sömürüsü yaptım bakalım

merhaba kızlar

Kızlar, aşağıya linkini eklediğim konuya muhakkak göz atın...

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...eme-hayat.html (Bir gülümseme bir hayat !)

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...apmaliyim.html (Peki hepsini okudum kart almak istiyorum ne yapmalıyım ?)

15 Kişinin Pro Kart Alması, Çok Amaçlı Sandalye...

10 Kişinin Alması, Standart Sandalye...

Haydi Hanımlar Küçük Paralarla, Büyük Bağışlar... Engelli kardeşlerimize bir bağışta siz yapın...

15 kişilik bi gup çıkmaz mı bu muhteşem topikten bence çıkar

eski olaylar yüzünden böyle davranıyo işte. bende sinir oldum

söyledim kız doğrusunu. doğrusuna destekli at dedi
azcık duygu sömürüsü yaptım bakalım

bacım okudum evet sende biraz panikten şasırmışsın. neyse olabilir böyle şeyler bazen aklımız durabiliyor, koccana kızdım , ne demek teli yolla bu ne saçma bişey ya. karıma inanmıyorum, tele inancam... zorlama fazla inanmıyosan inanma de, ben doğru söylesemde sen inanmıyosun yapacak bişey yok de. bu kadar küçük bi meselesi büyütmek sana yakışır de çık işin içinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…