anladım sen bilirisin..
anladım sen bilirsin..
kız yollamadımmı sana ben bak bakım hatta yorm yazmıstık ya el deol ya demıstın ya7511 bacım hala gelmedi özel mseaın. sorun mu var
Bulutum bu tartışma nerden çıktı ya
daha ışıldıyacadık ammaaaaaaaaa
pasparlak olacadıkkkkkkkk
kız yollamadımmı sana ben bak bakım hatta yorm yazmıstık ya el deol ya demıstın ya
ayyyyyyy bana tavır mı yapıyon tamam mı, yazdıklarıma cevp vermiyon ölemiiiiii, okeyyyyyyyy
heee dogru ya bn sonra uyudum ya unutmusu ehehetamam canım bunu yolladın. sen başka bişey demişsin derini konusunda hatta karıştırıyom deidn ya. bende çözeriz belki dedim.
heee dogru ya bn sonra uyudum ya unutmusu ehehe
ben sana bu yolladgımı dernden aldım bn hıc yapmadım kopyala yapıstr yaptım ama baslıcam bu aksam sırke olayınıda yollım bı bak canm 10 dk dolsnda
küstüm diye espiri yaptım
ne zekam kaldı ne bişi
ne diim ben susayım bari de yanlış anlaşılma olmasın
espiri yapmaya korkar oldum artık..
Ense muhabbettide espiriydi..
Neyse takılma sen söylediklerime
Kızlar ne oluyoo yaff yolarım ikinizide hee terraaaa seni de duruyu daaaa öpüşün bakimmmm
canım naber? bende seni özledim;
dün tuluh geldi ,ikrar falan sohbet ettik bi sen yoktun canım ya;
çekiliş için üzüldüm sen bir çok kişiyi yönlendirmiştin aslında heyecanla
ama insanlar böyle işte,ayıptır ya dimi???
birdaha katılma sende;
ben cesaret edemedim zaten
az kalmışşş ne giyecen
kırmızı super olurlacivert bi elbise sütlü kahve bi kemer takcam yne elbse ve kemere uyumlu ayakkabı.....makyaj maşa yaptırcam ne renk oje sürsem kiiii???
keşke bende gelseydımm... Sizlerı cook ozledımmmm :)))
lacivert bi elbise sütlü kahve bi kemer takcam yne elbse ve kemere uyumlu ayakkabı.....makyaj maşa yaptırcam ne renk oje sürsem kiiii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?