" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ay napıyım kaç gündür düzgün yazamıyom .. valla hazırım bacım zaten belli değil gelecekleride yani eşim belli olmaz yola üşenirler belki diyo şuan k.validemdeler

ee inşallah gelirlerde bu telaşına değer seninde...sonuçta bgn yada bska zaman ennde sonunda gelecekler..hazırlanmışken gelseler bari

walla dayısıyla yengesini çok severim gelsinlerde alıştım rahatlığa sanırım kaç aydır canım kimseyi istemiyo

bide evde köpekler var evde halılarımı topladım oh rahatım bi daha telaş oluyo işin yoksa

daha yenı ewlısın ama ya

ne acelelerı varkı :/

wneyse gelceklerse gelsınler baya bı sure gelmezler barı

terram nasılsın bugün gulüüüm canım arkadaşııım ablaaam minnoşuum oy oyy kıyamam kız ben sana nasıl kıyıyolar seni üzmeye ya fındık kurdu gibi kadınsın tatlı matlı :26:

tadından yemmem emme hıııı

buducum sen içli köfte yapabiliyon mu:44:

nasılsınız kızlar ben çok gelemiyorum bebişim çok hasta huysuz çok yoruyor beni

aman o iyi olsunda ablam ya:26:

gunaydın kızlar nabersınız

iyidir canikom senden ne haber

ay kimse yok yaaa benimde bugün işlerim bitmedi bi tuhaf gündü yaaa.. daha dün sildim süpürdüm her yerimi aslında bi bereketsizdi yani bu saat oldu yeni bitti yaptığım ne hiiç ama çok yoruldum ıvır zıvır ince ne çok iş oluyo yaaa üff valla ev hanımı olmak ne zormuş çalışınca ne güzel annem yemeğimi yapardı iş yapmazdım oh.. eşyamda az öz sade güya...sırf bu yüzden büfe falan almadım ama bittim ya sinirlerim bozuldu şu saatte oturuyorum yaa bi de bu akşam veterinere gitcez off

ya kızım nerdesiniz ya herkes çevrim dışı moralim bozuldu

sıtede bakım var yazıodu grılmıodu az once
kıyamm san bn, ben hep burdayım gece 3 4 e kadar burdaydım

kız bugun agda gunu yapcanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…