ay napıyım kaç gündür düzgün yazamıyom .. valla hazırım bacım zaten belli değil gelecekleride yani eşim belli olmaz yola üşenirler belki diyo şuan k.validemdeler
daha yenı ewlısın ama yawalla dayısıyla yengesini çok severim gelsinlerde alıştım rahatlığa sanırım kaç aydır canım kimseyi istemiyo
bide evde köpekler var evde halılarımı topladım oh rahatım bi daha telaş oluyo işin yoksa
kız bı konu okudm adan karsnn saten gecelıgını gıyomus yaklmıs karısıay ne biliyim canım yaa dur benim içimdeki canavarı çıkartma
terram nasılsın bugün gulüüümcanım arkadaşııım ablaaam minnoşuum oy oyy kıyamam kız ben sana nasıl kıyıyolar seni üzmeye ya fındık kurdu gibi kadınsın tatlı matlı :26:
nasılsınız kızlar ben çok gelemiyorum bebişim çok hasta huysuz çok yoruyor beni
gunaydın kızlar nabersınız
yuh be geceliğini mi giymiş :26:
töbe yarabbim ya şaştım kaldım
nasıl olur
Neden niçi :44:
kurban olduğum allahım kimsecikleri şaşırtmasın valla yaa sapıklık buu şekerim sapıklık evlerdenn uzak...
ıkı gundr garıban gbı baska topıckerde gezıormaboooooooooooooooooo
bulut nerde yaaa
duru budu derinnnnnnnnn
kopuştuk haaaaaa
derını gordum dıgerlerı yokbulut nerde yaaa
duru budu derinnnnnnnnn
kopuştuk haaaaaa
sıtede bakım var yazıodu grılmıodu az onceay kimse yok yaaa benimde bugün işlerim bitmedi bi tuhaf gündü yaaa.. daha dün sildim süpürdüm her yerimi aslında bi bereketsizdi yani bu saat oldu yeni bitti yaptığım ne hiiç ama çok yoruldum ıvır zıvır ince ne çok iş oluyo yaaa üff valla ev hanımı olmak ne zormuş çalışınca ne güzel annem yemeğimi yapardı iş yapmazdım oh.. eşyamda az öz sade güya...sırf bu yüzden büfe falan almadım ama bittim ya sinirlerim bozuldu şu saatte oturuyorum yaa bi de bu akşam veterinere gitcez off
ya kızım nerdesiniz ya herkes çevrim dışı moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?