bn yapcam bu aksam kocam geınceyok canım ben şuan yapamam müsait değilim yani
ayın 21 i gibi denk geliyo benimki anacım :26:
sen yapcan mı?
terram ya bana soruyon bende yazmayı unutuyom içli köfteydi sanırım bilmiyorum hiç yapmadım ama çok önceden yemiştim bi kere çok güzel bişeydi yaa... denemek istiyorum ama :26:
yok cok kolay annm yaparken baktım hamur gbı bısıay canım çektiiiiyapması zor bişey gibi geliyo bana :26: dağılır kızartırken diye korkuyorum
tamamen cıbıldanma çamaşırların üstünde atletle kal aldıkça çıkar biten yeri kapat falan belki öyle yapabilirsin :26:
kız bn orenıyım sana yazım tımam mıbanada göndeerrrr o zamaaan :26:
ya terram gitmiştir aklım hep onda allah eşine akıl fikir versin üzmesin onu inşallah yaa
nıye utandın ben senden bısıler sorarken utanıyomuyum ask olsun yagı ben isticektim aslında senden tarifini ama utandım yaa :26:
benimde canım sıkıldıumarım iyi olur herşey...
kız ben bugun fon cektım sacıma maske falan yaptım bıde haff makyaj yaptımay niye utandım bilmiom bugün bi tuhafım :26:
bende yapmadım bacım yaa eşim bi gelsinde
banada göndeerrrr o zamaaan :26:
ya terram gitmiştir aklım hep onda allah eşine akıl fikir versin üzmesin onu inşallah yaa
canım benimkız bn orenıyım sana yazım tımam mı
terra ewet hıc konusamadık bugun ya
acaba duzeldımı falan
bnmde canımı sıktı dun esı
ben geldim ama kısa bir süre işim var biraz da
naptınız gııııı
kız ıstanbulda delı gbı kar yagıyıo mısafrlerın gelemıcek bnce :)günaydın güzel bayanlaar
daha kahvaltı yapmadım
ya nıye senı talas ettrdıler o zamanyok zaten eşim dün akşam üstü aramış dayısı demiş oğlum illada ısrar edersen geliriz ama çok yorulduk şimdi gelemiycez yazın gelelim demiş
ama kardeşi gelecek bu ay sonu sömestr ya ünide okuyo ... muhtemelen k.validemde gelir
ya nıye senı talas ettrdıler o zaman
neyse uzumunu ye bagın sorma demısler
ewet kopek olunca olehaha aynen bebeğim bağını sormamaya kararlıyım ya aslında iyi oldu dip köşe temizlik yaptım perde dolap cam yoksa hep niyetliydim aman yarın yarın diyip duruyodum bahane oldu zaten ay sonuda kaynım gelirse hazırım yani tabi evde kızlar varya heryer tüy dip köşe hemen pamuk pamuk toz oluyo iki günde bir silmek istiyo kız bel fıtığı oldum koltuk ittir masayı ittir habire
ben sana daha mail atamadım gulüm yaa bu arada eşimle aynı yaştayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?